کد خبر: ۱۲۳۳۸
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۰
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۲۸۰۱
تعداد نظرات: ۱۴ نظر

وزیر اطلاعات اسرائیل: اقتصاد ايران تا يکسال و نيم ديگر، در زمان دولت روحانی با فروپاشی روبرو می شود!

يووال اشتاينيتز وزیر اطلاعات و امور استراتژیک رژیم صهیونیستی در سخنرانی در يک مرکز مطالعات گفت تحريم ها حدود يکصد ميليارد دلار به اقتصاد ايران لطمه وارد کرده است.
جروسالم پست نوشت: يووال اشتاينيتز وزیر اطلاعات و امور استراتژیک رژیم صهیونیستی در سخنرانی در يک مرکز مطالعات گفت تحريم ها حدود يکصد ميليارد دلار به اقتصاد ايران لطمه وارد کرده است.

به گزارش سریوس بین الملل سایت خبری تیک Tik.ir، وی در سخنان خود به تورم ۴۰ درصدی ايران، نرخ بيکاری ۲۵ تا ۳۵ درصدی که ميزان آن در ميان جوانان ايرانی بيشتر است و حتی به ۴۰ درصد هم می‌رسد، اشاره کرد.

اين وزير اسرائيلی گفت پول ايران در دوره اخير ۱۸۰ درصد بی ارزش‌تر شده و رشد اقتصادی اين کشور به منفی ۵.۴ سقوط کرده است.

يووال  اشتاينيتز افزود: تحريم‌ها ايران را از دسترسی به منابع مالی در سراسر جهان محروم کرده و اين کشور برای گردش اقتصاد خود با سخت ترين بحران روبروست.

آمار و ارقام مربوط به اقتصاد ايران که اشتاينيتز به آنها اشاره کرد، همگی از سوی منابع رسمی جمهوری اسلامی ايران تاييد شده و صرفاً ارزيابی اسرائيلی نيست.

وزير اطلاعات و راهبردی اسرائيل با ذکر اين داده‌ها، به حاضران در همايش مرکز مطالعات «بگين-سادات» مدعی شد ارزيابی اسرائيل اين است که اقتصاد ايران يکسال تا يکسال و نيم ديگر، در زمان دولت حسن روحانی با فروپاشی روبرو می شود و تا فروپاشی مطلق شايد دو سالی هم طول بکشد.

يووال  اشتاينيتز ادعا کرد: همه اينها نشان می‌دهد که فشار بر ايران کارساز بوده است و اگر در کنار مجموعه فشارها، گزينه نظامی معتبرتری نيز عليه ايران مطرح شود، بخت (تسليم شدن ايران دربرنامه هسته ای) تقويت می‌شود».

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۱۴
بنده خدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
13
28
شتر درخواب بیند پنبه دانه- بدبختهای صهیونیست
نا شناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
11
17
این یارو دچار کابوس شده هز یون میگه..
حاجوی
|
Germany
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
5
16
روند دولت مردان ایران دولت اسراییل روانی کرده و خیالبافیهای بیشتر از پیش میکنند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
2
38
البته با همت حسین شریعتمداری و اعوان و انصارش شاید هم زودتر نقشه مورد نظر اسرائیل اجرا شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
2
11
دیگه نمیشه جلو خودمو بگیرم باید فقط بهشون بگیم ...
ناشناس
|
-
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
5
3
آش ... به همین خیال باش...خاک تو سرت!
ناشناس
|
-
|
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
5
1
آش ... به همین خیال باش...خاک تو سرت!
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
14
3
همه این حرفهای این اسرائیلی قبوله!اما ما حاضریم در فقر زندگی کنیم و در فقر بمیریم اما زیر سلطه آمریکا نرویم مثل اسرائیل که شده برده آمریکا و پیش مرگ آمریکاییها
محمدعلي
|
Germany
|
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
2
5
دم تمام هموطناني كه پر اميد و محكم پشت دولت واستادند و حمايت ميكنند و البته انتقادات سازنده را فراموش نميكنند ، گرم . خدايا دشمنان مردم ، دولت محبوب و پرتلاش ايران چه خارجي و مخصوصا داخلي كه مخالف بهتر شدن وضع مردم ، سربلندي ملت هستند را سر جايشان بنشان ، واقعا تاسف من براي كسانيست كه جز سنگ اندازي در راه ملت و انتخاب ملت هيچ كاري انجام نداده اند و از خداوند بزرگ ميخواهيم كه به دولت عزيز كه جزء خدمت و گشودن راه براي ملت و سربلندي كشور بعد از ٨ سال تلاش ميكنند كمك كند ، و به اميد خدا سردمداران نشرياتي كه جزء نفاق و نزاع و مقابل هم قرار دادن ملت و دولت و مخالف رفاه و سربلندي ملت بزرگ ايران هستند را به سزاي اعمالشان برسانند مخصوصا روزنامه اي كه جز راه صهيونيسم و سردمداران اسرائيل راه ديگري نميرود كه همه ما ان را ميشناسيم چون در اين چند سال حامي بي چون و چراي دولتي بود كه اقتصاد ، فرهنگ و ... به ويرانه اي تبديل كرد و مشخص شد امصال افراطيون جزء مشكل براي ايران و ملت ايران چيز ديگري نميخواهند
سید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
0
5
این آقای اقتصاد دان صهیونیست همانطور که دارد دسته گل های دولت قبلی در تخریب اقتصاد کشورمان را به رخ ما می کشد خوب است یک قدری در مورد ضرب المثلهای ایرانی هم تجسس نماید . " حالا که دارد غرق می شود بقیه را هم به زیر خواهد کشید " ، " دیگی که برای ما نمی جوشد بگذار کله سگ داخلش بجوشد " و ...... یعنی مطمئن باشید اگر به آن مرحله نزدیک شویم دیگران بیش از ما ضرر خواهند کرد .
ناشناس
|
Iraq
|
۰۱:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
0
9
انسان عاقل همیشه باید به سخنان دشمنش با دقت گوش بده یا اون حرف درسته و یا دشمن از گفتن اون حرف هدفی داره پس بجای فحش دادن و ضرب المثل زدن هر کسی تحلیل خودش از این حرف رو بیان کنه بهتره شاید چیزی به ذهن یکی از شما نظر دهنگان برسه که به ذهن هیچکس نرسه و این دقیقا همون هدف اصل دشمن باشه.
من فکر میکنم این تحلیل و ادعای این وزیر اطلاعات خیلی هم با واقعیت اقتصاد ما ناخوانا نیست و حتی دکتر روحانی گفت وضع از اونی که قبلا فکر میکرده بدتره و فکر میکنم باید همه ملت یه عزم جدی برای این پیشبینی داشته باشن تا بشه در صورت وقوع جلوش رو گرفت.
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
0
5
ضمن موافقت باناشناس بایدبررسی ومسببین نیزمعرفی وبایدباحکمت به این موضوع نگاه کردکه چرا اینگونه حرکت می کنیم که خودرادراین وضعیت قراربدهیم که دیگران بتوانندبرایمان اما واگر بگذارند
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
0
3
البته به نظر من حرف بی ربطی نزده، ما باید قبول کنیم که دشمنان سرسختی داریم که ما را رصد می کنند و لذا بهتر است که با تدبیر و امید شرایط اقتصادی کشور را بهبود دهیم تا دشمن از نقشه هایش تاامید و پشیمان شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
0
1
10 سال پیش گفتید 6 ماه دیگه ایران بمب اتم میسازه . با اون حساب به کوری چشم حسود و حقود 30 سال دیگه هم این اتفاقی که گفتید نمیفته .
captcha