کد خبر: ۱۲۸۰۸۲
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۹
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۸۱۳

چرا عارف بر صندلی 184 تکیه زد؟

نشستن سرلیست اصلاح طلبان بر روی صندلیهای میانی مجلس این سوال را بر می انگیزد که جایگاه نشستن بر چه اساسی تعیین می‌شود.
نشستن سرلیست اصلاح طلبان بر روی صندلیهای میانی مجلس این سوال را بر می انگیزد که جایگاه نشستن بر چه اساسی تعیین می‌شود.

به گزارش تیک، طبق ماده 4 آیین نامه مجلس هریک از نمایندگان به قید قرعه باید در جایگاه خاصی استقرار یابند که این موضوع پس از ارائه اعتبار نامه نمایندگان به مجلس با برگزاری قرعه کشی مشخص می‌شود و در نهایت نتیجه این مسئله در دفتری مخصوص ثبت و هرساله تکرار می‌شود.نمایندگانى که در قرعه قبل در قسمت جلو مجلس بوده‌اند به حکم قرعه در قسمت دوم مجلس استقرار خواهند یافت. طبق آیی نامه در دو ردیف اول رئیس جمهور، معاونان و مشاوران وی، اعضاى شوراى نگهبان و هیأت وزیران و معاونان امور مجلس و دیگر افراد مجاز خواهند نشست و افراد مذکور به‌هیچ‌وجه مجاز به نشستن در صندلى نمایندگان و یا تردد در محل استقرار آنها نیستند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، البته بهارستان صندلی‌های دیگری نیز دارد. خبرنگاران و تماشاچیان با داشتن کارت مخصوص همان جلسه و نیز مأمورین انتظامات مجلس در محلهاى مخصوص، حق حضور خواهند داشت و حتی هریک از نمایندگان می ‏توانند در هر جلسه براى حداکثر سه نفر که به آنها اعتماد دارد، درخواست صدور کارت ورود به محل تماشاچیان را بنماید.

در اولین روز آغاز به کار مجلس دهم هنگامی که منتخبین وارد ساختمان بهارستان می شدند کارتی به آنها داده میشد که بر روی آن مشخصات و همچنین جایگاه جلوس آنها مشخص شده بود و بر این اساس نمایندگان موظف بودند بر روی صندلی تعیین شده بنشینند.پس از آغاز اولین جلسه مجلس دهم وقتی لنز دوربین های عکاسها بر روی جایگاه نمایندگان زوم کرده بود بسیاری از رسانه ها این سوال را مطرح کردند که چرا سرلیست اصلاح طلبان در صندلی 184 که فاصله زیادی با ردیف های اول داشت نشسته بود، گویا همگان این توقع را داشتند که محمدرضا عارف در صندلی های اولیه بنشیند اما با نگاهی دقیق تر به آیین نامه می توان فهمید که جایگاه نشستن طبق آیین نامه و براساس قرعه کشی بوده و ربطی به جایگاه و جناح سیاسی نمایندگان ندارد.