کد خبر: ۱۸۵۳۳۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۰
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۵۷۹

افراط در مصرف خوراکی

کارشناسان سلامت معتقدند مصرف زیاد منگنز خوراکی ممکن است موجب عفونت قلبی کشنده شود.

به گزارش پایگاه خبری تیک (Tik.ir) ؛ در این بررسی آمده است در صورتی که در مصرف منگنز خوراکی افراط شود قلب به نوعی باکتری موسوم به "استافیلوکوکوس اورئوس" آلوده می‌شود که برای قلب کشنده است.

منگنز ماده معدنی ضروری برای بدن است که اگر به صورت افراطی مصرف شود می‌تواند سمی باشد. این ماده معدنی در سبزیجات برگ‌دار همچون کلم و اسفناج و همچنین در چای، آناناس و خشکبار وجود دارد.

متخصصان علوم پزشکی در آمریکا در این آزمایش به بررسی تاثیر افراط و تفریط در مصرف این ماده بر آلودگی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در موش‌ها پرداختند.

در این بررسی گروهی از موش‌ها سه برابر بیش از حد مجاز با ماده معدنی منگنز تغذیه شدند و در گروه دیگر مصرف مقدار طبیعی رعایت شد. این متخصصان دریافتند تنها افزایش مصرف این ماده بر احتمال آلوده شدن به این باکتری تاثیر دارد.

مدیکال نیوز تودی: همچنین بیشتر موش‌هایی که مصرف مازاد منگنز داشته‌اند در نتیجه ابتلا به این عفونت تلف شده‌اند.