کد خبر: ۲۰۰۱۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۴۷۳

مواد غذایى سالم چه ویژگى هایى دارند؟

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران ویژگى هاى مواد غذایى سالم را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری تیک (Tik.ir) ؛ محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: مواد غذایی‌ که از نظر فیزیکی، شیمیایی و میکروبی مشکلی نداشته باشند جزو مواد سالم محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: مصرف غذای سالم باعث پیشگیری از بسیاری از بیمارهاى غیر واگیر قلبی و عروقی و حتی سرطان می‌شود به همین دلیل تولید غذای سالم یکی از اولویت‌های امروزه در دنیا محسوب می‌شود.

عزیزی عنوان کرد: محصولات غذایی که تولید می‌شود ممکن است دچار آلودگی فلزات سنگین، کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی باشند و همین مسئله سلامتی افراد را تهدید می‌کند.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران مطرح کرد: امروزه مواد غذایی که کم چرب، کم نمک و از قند کمی تولید شده باشند جزو محصولات سالم محسوب می‌شوند که در این راستا وزارت بهداشت با اجرای چراغ راهنمای تغذیه باعث کاهش این مواد مضر در محصولات غذایی کارخانه‌ای شده است.
وی ادامه داد: مواد غذایی سالم موادى هستند که حاوی فیبرها ترکیبات آنتی‌اکسیدان، رنگ‌های مفید بوده که در همین راستا همه سبزیجات و میوه‌جات جزو مواد غذایی سالم و مفید برای بدن محسوب می‌شوند.