کد خبر: ۲۰۲۳۸
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۳
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۸

آیت الله هاشمی : افراطی ها در ایران و آمریکا یک هدف مشترک دارند، برهم زدن توافق ژنو

همان طور که خود شما نیز اشاره کردید بهتر بود که به مناسبت روز دانشجو من در دانشگاه های شما حاضر می شدم اما به خاطر ملاحظاتی که وجود دارد و این که نمی خواهیم بهانه ای به وجود بیاید که بخواهند در مقابل همین رفتار آرام شما هم صف آرایی کنند، ترجیح دادم که در مجمع امروز را کنار شما باشم.
آیت الله هاشمی رفسنجانی ضمن بیان اینکه مردم نخواهند گذاشن تندروها امید بوجود آمده در کشور را از بین ببرند، تاکید کرد: افراطی ها در ایران و آمریکا یک هدف مشترک دارند، برهم زدن توافق ژنو!.

به گزارش تیک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی، گزیده سخنان منتشر نشده ایشان در دیدار دانشجویان بدین شرح است:

همان طور که خود شما نیز اشاره کردید بهتر بود که به مناسبت روز دانشجو من در دانشگاه های شما حاضر می شدم  اما به خاطر ملاحظاتی که وجود دارد و این که نمی خواهیم بهانه ای به وجود بیاید که بخواهند در مقابل همین رفتار آرام شما هم صف آرایی کنند، ترجیح دادم که در مجمع امروز را کنار شما باشم.

من کلمه به کلمه به حرف های شما توجه کردم و معتقد هستم ادبیات دانشجویان با ادبیات رایج جامعه متفاوت است، شما دانشجویان همان گونه که هستید و فکر می کنید حرف می زنید و این موردی است که بسیاری از اقشار جامعه و بخصوص مسئولان دیگر این گونه رفتار نمی کنند.

امروز با تلاش های خود شما تغییر را می توان در بخش های مختلف جامعه احساس کرد و در چند سال گذشته همه مردم چشیدند و دیدند که چه بلاهایی بر سر جامعه آمده است و در بن بست تحریم و جنگ گرفتار شده بودیم.

باید امروز ما از دیروز بهتر باشد. عجله باعث می‌شود ما نتوانیم به درستی فکر کنیم و یکی از عواملی که می‌تواند ما را موفق کند هماهنگی همه نیروهای انقلاب است و به هم زدن آرامش نه تنها کارها را بهتر که بدتر می کند.

شاید یکی از بهترین اتفاقات مذاکرات ژنو را بتوان کم کردن شری دانست که بر سر مردم ایران سایه افکنده بود و البته بازپس گیری بخشی از اموال ایران را نمی توان نادیده گرفت. من باید با قاطعیت بگویم هیچ امتیازی از ما گرفته نشد. آنها هم امتیازات چندانی فعلا نداده اند اما نباید از یاد ببریم که اتفاق بسیار خوبی در گسترش مناسبات ایران و جهان روی داده است.

بعضی می خواهند این بازی را به هم بزنند اما باید بدانند مردم به آنها اجازه چینین کاری نخواهند داد. اوباما هم در آمریکا از سوی افراطیون در رابطه با این توافقنامه در فشار است و باید او هم پاسخگوی مذاکرات خود باشد و افراطیون در دو طرف فکر می کنند جنگ تنها چیزی است که می تواند مشکلات را حل کند.

اگر رهبری در کنار تیم مذاکرات نبود و از آن حمایت نمی کرد افراطی ها اجازه عمل به تیم مذاکرات هسته ای را نمی دادند. بخصوص بعد از بازگشت آنان از مذاکرات نیز با آن جنجال ها که سعی داشتند توافقنامه را با قرارداد ترکمنچای مقایسه کنند اگر حمایت و تشکر و همراهی به موقع رهبری نبود این افراطیون به دولت و تیم مذاکره کننده هسته ای آسیب می رساندند.

دانشجویان ما شاید روند پرفراز و نشیبی داشته اند اما اکنون جوانانی با اعتدال و منطقی هستند و باید به تشکل های دانشجویی میدان داد تا این جوانان بتوانند در آن فعالیت کنند و خود دانشجویان باید از دست آوردهای خود حراست و پاسداری کنند.