عناصر خودسر در ایران فعال شدند/تندروها به ساکت ماندن عادت ندارد، آنها فکر می کنند همچنان زمام امور را در دست دارند
به گزارش سرویس بین الملل تیک Tik.ir، عناصر خودسر ناشناس سوار بر موتورسیکلت در اطراف خانه فیلم سازی که طرفدار روحانی است پرسه می زنند و برای وی مزاحمت ایجاد می کنند. ائمه جمعه به طور تهدیدکننده ای هشدار داده اند که با روی کار آمدن روحانی، فتنه گران «طلبکار شده اند».
تندروها نیز پس از تماس تلفنی تاریخی بین روحانی و باراک اوباما، به سمت خودرو حامل وی، تخم مرغ و کفش پرتاب کرده اند.
تندروها در برابر فشار برای همراه شدن بادولت مقاومت می کنند، این در حالی است که آیت ا.. علی خامنه ای، رهبر معظم ایران، ماه ها پیش دستور داد که همه مراکز قدرت از روحانی پشتیبانی کنند.
لیلاز می گوید: «رادیکالیسم در این کشور یک جنبش قدرتمند محسوب نمی شود. [اکنون پس از پیروزی آقای روحانی] هیچ راه دیگری برای آن ها وجود ندارد، جز آن که سکوت کنند.»
اما تندروها به ساکت ماندن عادت ندارند. روحانی از زمان انقلاب اسلامی سال 1979 میلادی ایران به این طرف به مراکز قدرت نزدیک بوده است. او اعلام کرد پیروزی اش به معنای «پایان افراط گرایی» در ایران است. اکنون حامیان روحانی که برای کاستن سال ها فشار و انزوا چشم امید به او دوخته اند می بینند که وی تلاش می کند تا در برابر فشارهای تندروها مقاومت کند.
روزنامه نگار ایرانی که نمی تواند نام خود را ذکر کند، می گوید: «من پیش از این خوش بین بودم، اما خوش بینی ام اکنون کمتر شده است، زیرا مقاومت در برابر برنامه های روحانی بسیار زیاد است. مردم به او رأی داده اند، اما او همه ابزار قدرت را در اختیار ندارد.»
تندروها بر این باورند که آنها آخرین مدافعان ایران هستند که به عقیده آنها به گونه فاجعه بار در معرض نابودی قرار دارد. آنها در دو جبهه مبارزه می کنند: در داخل کشور بر ضد فضای بازتر سیاسی و در خارج بر ضد هر گونه مصالحه درباره برنامه هسته ای و مسایل دیگر.
این روزنامه نگار در ادامه افزود: «مردم از وجود دولت در درون دولت در ترکیه سخن می گویند. مانند جمهوری خواهان و گروه "تی پارتی" در امریکا، هر کس صدای خود را بالاتر ببرد حرف خود را به کرسی می نشاند. تندروها عرصه را ترک نمی کنند؛ آن ها فکر می کنند که همچنان زمام امور را در دست دارند.»