کد خبر: ۲۴۰۵۹۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۸
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نسبت به افزایش پوسیدگی‌های دندانی در ایران به دلیل سرانه بالای مصرف شکر، هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری تیک (Tik.ir) ؛ محمدجواد اقبال، در گفتگو با خبرنگار با اشاره به اینکه اندو، درمان و معالجه ریشه دندان است، گفت: وقتی که پوسیدگی درمان نشود آسیب به ریشه رسیده و باید درمان اندو انجام گیرد که در ارتباط با آمار آسیب به ریشه دندان استنادات دقیقی وجود ندارد اما تحقیقات نشان داده که پوسیدگی دندانی در کشور بسیار زیاد است.

وی با بیان اینکه میزان موفقیت و عملکرد دندانپزشکان ایران معادل کشورهای اروپایی و پیشرفته است، خاطرنشان کرد: پوسیدگی دندانی از جمله بیماری‌های عفونی بوده که بعد از سرماخوردگی دومین بیماری شایع به ویژه در کشورهای در حال توسعه به شمار می‌رود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: سرانه مصرف شکر در ایران بالاست و این مسئله ریسک پوسیدگی‌های دندانی را افزایش می‌دهد بنابراین پیشگیری از این موضوع بسیار حائز اهمیت است.

وی در مورد موضوع جراحی دندانی گفت: در قدیم زمانی که ایمپلنت وجود نداشت همه تلاش دندانپزشکان حفظ دندان بود ولی امروزه خیال مردم و دندانپزشکان راحت‌تر شده چرا که ایمپلنت جایگزین دندان اصلی می‌شود ولی باید توجه داشت هیچ چیز همچون عضو طبیعی بدن نیست و باید همچنان سعی در حفظ دندان شود.
*مهر
نام:
ایمیل:
* نظر: