کد خبر: ۲۴۱۳۱۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۳۰۸۹
روحانی:

اگر با برجام یا FATF مخالفید، لااقل به مردم بگویید هزینه اش برای آن‌ها چقدر است/ می‌گویند اگر فلان کنوانسیون را امضا کنیم، اسلام از دست می‌رود؛ تو از اسلام چه می‌فهمی؟/ از مردم بپرسید که زندگی ارزان دوست دارید یا گران؛ اگر گفتند گران، خب اهلا و سهلا

رییس جمهور در دیدار وزیر، معاونان و مدیران وزارت راه و شهرسازی اظهارداشت: عده ای شعار می دهند و هزینه ها را از جیب مردم می پردازند. روحانی افزود: اگر با برجام یا FATF مخالفید، لااقل به مردم بگویید هزینه اش برای آنها چقدر است.

رییس جمهور در دیدار وزیر، معاونان و مدیران وزارت راه و شهرسازی اظهارداشت: عده ای شعار می دهند و هزینه ها را از جیب مردم می پردازند. روحانی افزود: اگر با برجام یا FATF مخالفید، لااقل به مردم بگویید هزینه اش برای آنها چقدر است.

به گزارش پایگاه خبری تیک (Tik.ir) ؛ رئیس جمهور توسعه حمل و نقل ریلی را به لحاظ ایجاد امنیت و آرامش برای مردم و بهره گیری از مزیتهای ترانزیتی آن، از اولویت فعالیت ها در وزارت راه و شهرسازی برشمرد و با اشاره به برنامه های گسترده دولت در گسترش خطوط ریلی کشور، تاکید کرد: حدود ۲۰ درصد خطوط راه آهن کشور در این دولت احداث شده است.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز دوشنبه در دیدار وزیر، معاونان و مدیران وزارت راه و شهرسازی اظهارداشت: وزارت خانه های راه و شهرسازی و ارتباطات،برای امن کردن جاده ها از طریق سیستمهای هوشمند برنامه ریزی و همکاری کنند.

رئیس‌ جمهور لزوم شتاب و تحرک در بخش مسکن را مورد تأکید قرار داد و گفت: از وزیر مسکن و شهرسازی می‌خواهم که عقب‌ماندگی‌های گذشته را در بخش مسکن جبران کند، به نحوی که تحرکات ایجاد شده در این حوزه باعث ایجاد آرامش در بازار مسکن شود.

روحانی گزارشات ارایه شده در این جلسه را امیدوارکننده دانست و اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی، وزارتخانه بزرگ و گسترده‌ای است که طبیعتاً اداره آن هم دشوار است از این‌رو از اواسط دولت یازدهم به این نتیجه رسیدیم که برخی از وزارتخانه‌ها از جمله وزارت راه و شهرسازی و وزارت صنعت، معدن و تجارت هر کدام به دو وزارتخانه تبدیل شوند و لایحه آن را برای تفکیک مسکن و شهرسازی از راه و حمل و نقل و بازرگانی از صنعت و معدن به مجلس شورای اسلامی تقدیم کردیم.

رئیس جمهور اضافه کرد: نمایندگان مجلس به هر دلیلی با این لایحه همراهی نکردند، اما تفکیک این وزارتخانه‌ها را امروز هم یک ضرورت و بخصوص در شرایط تحریم به نفع کشور می‌دانیم. در شرایط کنونی نیاز داریم که بخش بازرگانی فعال باشد، منتها امروز صنعت و معدن نیز در داخل یک مجموعه قرار دارند و به مانند آن است که روی یک خودرویی با ظرفیت 10 تن، باری به وزن 30 تن گذاشته شده باشد که این کار حداقل می‌تواند سرعت این خودرو را کاهش دهد.

روحانی خاطرنشان کرد: مسکن و شهرسازی و بخش حمل و نقل هر کدام مقوله بسیار مهم و گستره بزرگی را شامل می‌شود و در شرایط تحریم نیازمند کارهای ویژه‌ای در این حوزه‌ها هستیم و امیدواریم با توجه به مسئولیت سنگینی که بر دوش دو وزارتخانه مذکور قرار دارد، بهتر از شرایط گذشته شاهد خدمات آنها باشیم.

رئیس جمهور با قدردانی از زحمات وزرا و تیم قبلی وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت، اظهار امیدواری کرد وزرای جدید با هماهنگی و تلاش مضاعف بتوانند بر مشکلات غلبه کرده تا عبور از مشکلات اقتصادی و تحریم به راحتی انجام گیرد.

روحانی توجه ویژه به بخش حمل و نقل هوایی، ریلی و جاده‌ای را مورد تأکید قرار داد و گفت: در 5 سال گذشته در بخش حمل و نقل کارهای بسیار بزرگی انجام شده و راه‌آهن از اهداف و اولویت‌های مهم دولت یازدهم بوده و امروز هم توسعه آن ضروری است، چرا که وسیله‌ای مطمئن، امن، راحت و با رفاه بیشتر برای جابجایی مسافر و انتقال بار بشمار می‌رود.

رئیس جمهور افزود: یکی از اشکالاتی که در سال‌های گذشته وجود داشته این بوده که در حوزه راه‌آهن، اقدامات کمی انجام شده است. اما در 5 سال گذشته حدود 2 هزار کیلومتر خطوط راه‌آهن در سراسر کشور ایجاد شده که نسبت به کل دوره‌های قبل رشد قابل توجهی داشته است و تقریباً 20 درصد خطوط ریلی کشور، در 5 سال گذشته احداث شده است و مصمم به توسعه روزافزون در این حوزه هستیم.

روحانی خاطر نشان کرد: اولویت این دولت توسعه راه‌آهن بخصوص اتصال خطوط ریلی به مسیرهای ترانزیت است، چرا که از لحاظ اقتصادی بسیار حائز اهمیت می‌باشد. راه‌آهنی که به زودی به رشت متصل می‌شود و بخش بعدی آن اتصال رشت به آستارا است، باید هر چه سریع‌تر تکمیل شود و امیدواریم اینچه برون به گرمسار و برقی کردن راه‌آهن قم به اصفهان و تهران به مشهد نیز به سرعت عملیاتی شود.

مهمترین بخش های اظهارات روحانی بدین شرح است:

وزارت راه و شهرسازی، دستگاهی بزرگ با مسوولیتهای سنگین است؛ بخش حمل و نقل و شهرسازی باید تفکیک شوند
در شرایط تحریم، بازرگانی خود باید یک وزارتخانه مستقل و فعال باشد
از زحمات وزرای قبلی دولت تشکر می کنم
وزارت خانه های راه و شهرسازی و ارتباطات،برای امن کردن جاده ها از طریق سیستمهای هوشمند برنامه ریزی و همکاری کنند
در بندر چابهار از ظرفیت ۲‌.۵ میلیون تن بار در سال، به ۸.۵ میلیون تن رسیدیم
اتصال ریلی با کشورهای همجوار باید در اولویت باشد
راه ندادن به سرمایه گذار خارجی فرصت سوزی است
عمر پایین و آسیب پذیری ساختمانها در برابر زلزله، ناشی از ضعف در تکنولوژی ساخت و نظارت است
رویکرد طرح بازآفرینی شهری؛ کمک به امنیت، رفاه و اقتصاد خانواده هاست
مردم به جای منزل، نیازمند مسکن به عنوان محل آرامش هستند
تولید مسکن باید توسط بخش خصوصی باشد، اما در نظارت سختگیری شود
بساز بفروش لازم نداریم، توسعه گری می خواهیم که مسکن امن و ارزان به مردم بدهد
۴۵ هزار میلیارد تومانی که برای مسکن مهر از بانک مرکزی گرفتند، ۳۰ درصد تورم برای مردم ساخت
این دولت تحت هیچ شرایطی برای حل مشکلات از پایه پولی برداشت نکرد
از وزیر انتظار دارم عقب ماندگی های بخش مسکن، جبران شود
تامین آب، ضروری ترین مساله در بخش مسکن و شهرسازی است
در بافت فرسوده، میان سازمان نوسازی و بنیاد مسکن رقابت سالم ایجاد شود
از استاندارد مصالح و مهارت سازندگان مسکن، کوتاه نیایید

عده ای شعار می دهند و هزینه ها را از جیب مردم می پردازند

اگر با برجام یا FATF مخالفید، لااقل به مردم بگویید هزینه اش برای آنها چقدر است