کد خبر: ۲۴۵۵۶
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۲
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۸۷۷
تعداد نظرات: ۱۵ نظر

تصاویر: "اتاق‌های جنسی" قذافی کشف شد

دیلی میل نوشت: اتاق‌هایی در قصرهای "معمر قذافی" کشف شده که سرهنگ جنایتکار و شهوت‌ران لیبی، در آنها به تجاوز و اذیت آزار جنسی دختران و پسران 14 سال به بالا می‌پرداخته است.

به گزارش تیک، هزاران دختر و پسر نوجوان در اتاق‌های جنسی قذافی، دیکتاتور سابق لیبی تحت شکنجه‌ها و اذیت آزارهای جنسی قرار گرفته و از آنها بعنوان "برده‌های جنسی" بهره گیری می‌شد.

قذافی دارای حرمسراهایی بوده است که در محل اقامت‌های وی قرار داشته و شامل اتاق ها یا آپارتمان های کوچک بوده است. زنان حاضر در این حرمسرا موظف بوده اند که با لباس نیمه عریان در نزد قذافی حضور پیدا کنند و هر ساعت از شبانه روز باید آماده به خدمت می بوده اند. این زنان مورد تجاوز قرار می گرفتند، کتک می خوردند و به تحقیرآمیزترین روش ها مورد سوءاستفاده جنسی واقع می‌شدند.

قذافی روزانه برای فرو نشاندن آتش شهوت خود به چندین دختر جوان نیاز داشت اما تنها به زنان بسنده نمی‌کرد بلکه گاهی در حضور دختران به پسران جوان هم تجاوز می‌کرد.

قربانبان تجاوز جنسی قذافی به خاطر ترس از کشته شدن به دست خانواده ها و بستگان خود، از آنها بریده بودند و علاوه بر این می‌خواستند شرافت خانواده های شان لکه دار نشود.








نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
انتشار یافته: ۱۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
9
175
کثافت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
4
84
دستگاهها در تصویر دوم برای چی بوده؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
7
71
عکسها چه ربطی به موضوع داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارسا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
8
59
پس فطرت
شادان
|
Malaysia
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
18
74
نگاه به سر و وضع تختخواب نشان می دهد که موضوع از ریشه دروغ است . این تختخواب یه آدم کاملا معمولی است . طوری دروغ بگویید که بشه برای مدتی قبول کرد .
پاسخ ها
سام
| Germany |
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
شادان
من نمی دونم چرا اینقدر بعضیا ساده اند. این یک تخت خواب معمولی بود و عکس دوم عکس یک تخت ماموگرافی . جالب تر اینکه هردو عکس رو تو گوگل سرچ کنی میاد.
عوام نباشید.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
9
41
با جد ملعونش یزید محشور شود انشا الله.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
1
30
خاک بر سرت
ناشناس
|
Korea (the Republic of)
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
4
33
کثافت آشغال. خدا لعنتش کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
5
32
لعنت الله علی الخبیث النجس
یوسف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
2
11
اغراق ازتمامی جملات این گزارش نمایان است !
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
4
12
همه اینها به نظر من دروغه اتاقها یه اتاق معمولیه
عبدالله
|
Russian Federation
|
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
4
8
را بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط دشمنان قزافی درباره او قضاوت می کنید. مگر تمام آنچه دستگاه های دروغ پرداز غربی درباره ما می گویند درست است؟ زود قضاوت نکنید از روز رفتن قزافی مردم لیبی روی خوش ندیده اند. او بود که در دوره جنگ سلاح و موشک به ما داد.
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
4
17
عقل دروغ به این بزرگی را قبول نمیکند اگر اینطور بود امریکایی ها صد بار گفته بودند
مهدیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
2
6
او مرده است . درست نیست این طور در باره وی قضاوت کنید . آخه عکسها چیزی رو نشون نمیده کاملا" بی ربطه
captcha