نتیجه بازرسی از کارخانههای تولید اسنک پُفدار
مدیرکل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو درباره نتیجه بازرسی ها و آخرین جزئیات موضوع تولید اسنک پف دار با ذرت دامی توضیح داد.
مفید درباره نتیجه بازرسیها از کارخانههای تولید اسنک پف دار در سراسر کشور گفت: در سراسر کشور بازرسان سازمان غذا و دارو ۳۵۰ نمونه برداری انجام دادند و نمونهها در آزمایشگاهها مورد بررسی قرار گرفت تا انطباق ماده اولیه آنها مشخص شود.
وی ادامه داد: پس از بررسی ۳۵۰ نمونه در آزمایشگاه نتایج اعلام شد و خوشبختانه فقط ۴ نمونه ماده اولیه آنها انطباق نداشت و ذرت مورد استفاده استاندارد مورد تایید را نداشت البته باید توجه داشت ۴ نمونه به معنای این نیست که ۴ کارخانه متخلف بودند چرا که از هر کارخانه ممکن است ۲ نمونه برداری انجام شده باشد.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به برخورد با متخلفان گفت: امنیت غذایی و سلامت مردم برای ما بسیار حائز اهمیت است و ما از وظیفه خود کوتاه نمیآییم و متخلفان را به تعزیرات و دادگاه معرفی میکنیم تا برخورد لازم با آنها صورت گیرد.
*باشگاه خبرنگاران
مفید درباره نتیجه بازرسیها از کارخانههای تولید اسنک پف دار در سراسر کشور گفت: در سراسر کشور بازرسان سازمان غذا و دارو ۳۵۰ نمونه برداری انجام دادند و نمونهها در آزمایشگاهها مورد بررسی قرار گرفت تا انطباق ماده اولیه آنها مشخص شود.
وی ادامه داد: پس از بررسی ۳۵۰ نمونه در آزمایشگاه نتایج اعلام شد و خوشبختانه فقط ۴ نمونه ماده اولیه آنها انطباق نداشت و ذرت مورد استفاده استاندارد مورد تایید را نداشت البته باید توجه داشت ۴ نمونه به معنای این نیست که ۴ کارخانه متخلف بودند چرا که از هر کارخانه ممکن است ۲ نمونه برداری انجام شده باشد.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به برخورد با متخلفان گفت: امنیت غذایی و سلامت مردم برای ما بسیار حائز اهمیت است و ما از وظیفه خود کوتاه نمیآییم و متخلفان را به تعزیرات و دادگاه معرفی میکنیم تا برخورد لازم با آنها صورت گیرد.
*باشگاه خبرنگاران