کد خبر: ۲۴۸۵۱۴
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۶
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۶۰۸

چه مقدار کاربر اینترنت در کشور وجود دارد!؟

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تلخی های شبکه های اجتماعی واقعیتی از دنیای حقیقی ما است و مشکلاتی که در جامعه وجود دارد در این شبکه ها جلوه می یابد.

به گزارش پایگاه خبری تیک (Tik.ir) ؛ محمد جواد آذری جهرمی عصر چهارشنبه در نشست با فعالان و نخبگان حوزه فناوری ارتباطات سمنان در سالن همایش های مدیریت و برنامه ریزی استانداری سمنان افزود: اگر برخی از مشکلات مردم در جامعه برطرف شود، بسیاری از مشکلات در شبکه های اجتماعی هم رفع خواهد شد و این 2 از یکدیگر تاثیر می پذیرند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: نمی توان مانع ورود فناوری به کشور شد و باید نقاط ضعف و قوت شبکه های اجتماعی را در کنار هم دید.

وی خاطرنشان کرد: در روزهای گذشته خبری در شبکه های اجتماعی مبنی بر تخلف یکی از شرکت های ارتباطی در کشور را شاهد بودیم که تمام مدیریت آن در داخل ایران انجام می شود‌.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: اکنون پلیس فتا فعالیت این شرکت ارتباطی را لغو کرده است، با اینکه مدیریت در داخل کشور انجام می شد اما بازهم تخلف صورت گرفت.

آذری جهرمی گفت: نمی توان تخلف های شبکه های اجتماعی را به پای نحوه مدیریت آن در داخل یا خارج از کشور نوشت، در هر 2 صورت‌ امکان تخلف وجود دارد.

کلید توسعه کشور توجه به فناوری ارتباطات است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: آن چیزی که دولت در توسعه فناوری ارتباطات باید انجام دهد انقلاب در این بخش و توجه به توانمندی ها است.

آذری جهرمی خاطرنشان کرد: کلید توسعه کشور توجه به فناوری ارتباطات و هدف از رشد و توسعه در این بخش ایجاد اشتغال است.

وی اضافه کرد: در بسیاری از موارد بخش خصوصی و سرمایه گذاران در اجرای تولید نرم افزارهای ارتباطی و فناوری قوی تر از دولت هستند، در دولت دوازدهم به نحوه برنامه ریزی و دستاوردهای این متخصصان توجه زیادی شده است.

آذری جهرمی ادامه داد: برای دیجیتالی کردن کشور باید با برنامه ریزی جلو برویم و کشور نمی تواند یک شبه به توفیق های زیاد در این بخش دست یابد.

ساختار اداری کشور نیازمند تحول اساسی است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: ساختار اداری کشور به دلیل زمان بر بودن استعلام ها و فرایندهای اداری در اعطای مجوزهای سرمایه گذاری نیازمند تحول اساسی است.

وی افزود: نحوه استعلام های ارایه مجوز فعالیت در بخش های مختلف در کشور بسیار زمان بر و سختگیرانه است که در این بخش باید تحولات اداری قابل توجهی در کشور انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: باید پرسید چرا برای واردات ماهی به چهار مجوز نیاز است اما برای راه اندازی یک واحد پرورش ماهی از سرمایه گذار 40 دستگاه اجرایی استعلام می گیرند.

آذری جهرمی تصریح کرد: با مشاهده این فرایندهای اداری مشخص می شود که ساختار مشکل دارد و باید با کاهش کاغذبازی های مرسوم به فکر توسعه کشور باشیم.

71 میلیون کاربر اینترنت در کشور وجود دارد
آذری جهرمی ادامه داد: 71‌ میلیون کاربر اینترنت در کشور وجود دارد و اکنون پهنای باند آنتن دهی تلفن همراه در کشور 100 درصد است.

وی اضافه کرد: از سال 92 تا 96 اولویت کاری دولت توجه به اجرای دقیق «شهروند دیجیتال» بود و در اجرای این طرح به موفقیت های قابل توجهی رسیدیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اکنون 58 درصد از جاده ها و 66 درصد روستاهای کشور از اینترنت برخوردار هستند.
*ایرنا