کد خبر: ۲۷۰۲۰۴
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۰
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
 محققان دانشگاه لندن برای اولین بار به بررسی ارتباط افسردگی با نوع شکلات مصرفی پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری تیک (Tik.ir) ؛ محققان در این مطالعه داده های 13,626 فرد بزرگسال را بررسی کردند. مصرف شکلات و علائم افسردگی شرکت کنندگان براساس پرسشنامه تکمیلی توسط آنان بررسی شد.

بعد از بررسی سایر فاکتورها نظیر قد، وزن، وضعیت تاهل، سیگار کشیدن، درآمد، فعالیت فیزیکی، و مشکلات مزمن سلامت، مشخص شد افرادی که در دوره 24 ساعتی، هر نوع شکلات تلخ مصرف کرده بودند 70 درصد کمتر علائم افسردگی را گزارش داده بودند.

کاربردها و خواصی از شیر که شاید نمی‌دانستید
با ظاهر شدن علائم میگرن چه کار کنیم؟
همچنین کسانی که زیاد شکلات مصرف می کردند (هر نوع شکلات و نه فقط شکلات تلخ) کمتر علائم افسردگی را گزارش کرده بودند.

طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، بیش از 300 میلیون در جهان مبتلا به افسردگی هستند و این بیماری، علت اصلی ناتوانی در جهان است.
شکلات دارای خواص تقویت کننده خلق و خو است و مکانیسم های زیادی در مورد رابطه بین مصرف شکلات و بهبود خلق و خو مطرح شده است.

شکلات تلخ دارای میزان بالا فلاوونوئیدهاست؛ آنتی اکسیدان های که موجب بهبود التهاب می شوند. تحقیقات نشان می دهد التهاب در شروع افسردگی نقش دارد.
*مهر
نام:
ایمیل:
* نظر: