کد خبر: ۲۸۲۱۴۲
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۰
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۶۳۸

الله کرم: نامزد می شوم/ اصولگرایان نمی توانند خودشان را از احمدی نژاد جدا کنند/ قالیباف تهران را گران اداره کرد چون سرعت برایش مهمتر بود از هزینه

حسین الله کرم در مصاحبه با نامه نیوز در باره انتخابات،محمدباقرقالیباف و فعالیت های متنوع جریان اصولگرایی در ارائه لیست مطالبی را بیان کرد.

بخشی از مصاحبه را می خوانید:

 جبهه مدافعان حریم انقلاب اسلامی از 43 فعال سیاسی اصولگرا و انقلاب دعوت کرد تا در انتخابات مجلس ثبت نام کنند، شما وقتی نام خودتان را در میان آنها دیدید غافلگیر شدید یا در جریان این تصمیم قرار داشتید؟

-من با بعضی از اعضای این جبهه ارتباط دارم. وقتی اسم خودم را در لیست دعوت دیدم خوشحال شدم. حالا می توانم درباره قبول این دعوت تصمیم بگیرم.

اعضای جبهه مدافعان حریم انقلاب اسلامی تا امروز کجا بودند، حضور ناگهانی در عرصه سیاسی پیدا کردند یا از سابقون جریان اصولگرا و انقلابی هستند؟

-این جبهه از انتخابات شورای شهر سال 96 کار خود را آغاز کرد. تمام اعضای جبهه از چهره های سیاسی با سابقه در کشور هستند و بدون هماهنگی با افراد لیست دعوت 43 نفره را تدوین کردند.

تا پیش از این شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و جبهه پایداری دو مکانیزم برای ساماندهی نیروهای اصولگرا و انقلابی در انتخابات مجلس بودند، چرا جبهه مدافعان حریم انقلاب اسلامی خارج از دو مکانیزم یادشده عمل کرد، آیا هدفش انتقاد به آنها بود؟

-جبهه مدافعان حریم انقلاب، شورای ائتلاف و جبهه پایداری هر سه در جریان انقلابی جای می گیرند. هر چند معتقدم در نهایت یک لیست خواهیم داشت اما اگر انتظارات نیروهای انقلابی در تدوین فهرست نهایی برآورده نشود، آن موقع ممکن است لیست‌های متفاوتی بیرون آید.

 تعدد فهرست بر شانس پیروزی نیروهای اصولگرا و انقلابی در انتخابات مجلس اثر نمی گذارد؟

-نیروهای اصلاح طلب گرچه می خواهند راه خود را از نیروهای اعتدال و دولت روحانی جدا کنند اما نمی توانند و در نهایت با یک فهرست وارد صحنه رقابت می شوند . همان طور که اصولگراها نمی توانند جدایی خود را از احمدی نژاد محقق کنند.  در این میان نباید وزن نیروهای انقلابی را نادیده گرفت. این نیروها در دهه اول انقلاب همراه نیروهای چپ اسلامی بودند و در اواخر دهه دوم به نیروهای راست اسلامی نزدیک شدند اما در هیچ دوره ای عقاید و دیدگاه های انقلابی این تفکر کمتر به اجرا آمد یا اصلا مورد توجه قرار نگرفت. به نظر می رسد بهار نیروهای انقلابی نزدیک است و نشانه هایش در شورای ائتلاف دیده می شود. در مرحله اول 43 نفر معرفی شدند تا مورد توجه شورای ائتلاف و جبهه پایداری قرار بگیرند اما اگر وزن نیروهای انقلابی در فهرست نهایی رعایت نشود نتیجه اش بیرون آمدن 2 ، 3 یا چند فهرست از این اردوگاه سیاسی خواهد بود که این وضعیت قطعا بر شانس پیروزی نیروهای اصولگرا و انقلابی در انتخابات تأثیر می گذارد.

چرا احتمال می دهید شورای ائتلاف نمی تواند توقعات شما را برآورده کند؟

-شورای ائتلاف با سبقه جهادی به نوعی توسط آقای قالیباف هدایت می شود. نسبت نیروهای جهادی و نیروهای انقلابی هم به یکدیگر خیلی نزدیک است و هر دو در یک جهت هستند و یک هدف را دنبال می کند. با این وجود معتقدیم شورای ائتلاف باید و حتما وزن نیروهای انقلابی را در هنگام تدوین لیست مدنظر قرار دهد تا همه به همان یک لیست وفادار بمانند.

شما از منتقدان جدی آقای قالیباف بودید چه طور الان می گویید ما در یک جهت هستیم و یک هدف را دنبال می کنیم؟

-در دوره شهرداری آقای قالیباف کارهای خوبی از جمله مترو، اتوبان امام علی، تونل نیایش و تونل توحید انجام شد. ما معتقدیم این پروژه ها می توانست ارزان تر تمام شود اما از آن طرف جریان جهادی می گفت «سرعت مهمتر از هزینه پروژه است». در مجموع ماحصل آن اقدامات بود که امروز در تهران شاهد ترافیک روان‌تری در سطح شهر هستیم.