کد خبر: ۲۸۷۳۰۰
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۳
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۷۷۵

لاریجانی به کاندیداهای انتخابات: بخاطر انقلاب از سیاهنمایی پرهیز کنید/ چرا باید با هیجانات و هدف‌های نازل سیاسی، ارکان مردم‌سالاری را تخریب کنیم؟ / انقلابی واقعی باید وفاق ملی را پیگیری کند/ آمریکا می خواهد با طرح قلابی قرن مسلمانان را تحقیر کند

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره در پیش بودن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: سالگرد انقلاب اسلامی و تبلیغات انتخابات مجلس را در پیش رو داریم، همه به خاطر عظمت انقلاب از سیاه نمایی پرهیز کنند.
جلسه علنی امروز مجلس به روال همیشه با تلاوت آیاتی از قرآن مجید آغاز به کار کرد اما پیش از ورود به نطق پیش از دستور رئیس مجلس، حجت الاسلام سیدناصر موسوی‌لارگانی به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) به مرثیه سرایی پرداخت.

علی لاریجانی در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی پس از مرثیه‌سرایی، در نطق قبل از دستور خود با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، گفت: آن بزرگوار در خطبه خود که در واقع فریاد غربت بود با طرح موضوعات مهم توحیدی مردم را ارشاد نمود و در فرازی فرمود خداوند اطاعت از عترت پیامبر را برای نظام و هماهنگی ملت مقرر نمود و امامت ما را امان از تفرقه و پراکندگی ملت قرار داد و جهاد را عزت و سرافرازی برای اسلام قرار داد.

لاریجانی با تاکید بر اینکه ملت ایران در انقلاب پیروزمندانه اسلامی تابلوی قیام خود را این اندیشه قرار داد،خاطرنشان کرد: یعنی پیشوایی و امامت پیامبر (ص) و اهل بیت ایشان و احیای جهاد که این دو عامل ستون‌های مدرسه فاطمیه است.

اهم اظهارات رئیس مجلس را بخوانید؛

*در چند سال اخیر سیاست آمریکا مقابله‌ای همه‌جانبه با ملت ایران گردیده است. یکی از هدف‌های خود را ایجاد یأس و اختلاف و جدایی میان ملت و بدبین نمودن مردم از مسئولان قرار داده است. این مطلب را به صورت علنی نیز اظهار می‌کنند و آنقدر در این کار وقیحانه عمل می‌کنند که حتی بعد از ترور شهید حاج قاسم سلیمانی، رییس جمهور آمریکا توییت می‌کند و می‌گوید که مردم عراق و ایران در این خصوص خوشحالی کردند.

*گرچه بلافاصله ملت عراق و ملت ایران پاسخی دندان‌شکن به او دادند، اما هدف آنها را باید ملاحظه کنیم. آنها به دنبال افتراق میان مردم و ناامید کردن آنها نسبت به مسئولان خدوم هستند.

*انقلاب اسلامی با پیشوایی امام برپایه وحدت امت و اعتماد عمومی شکل گرفت و از واژه‌هایی که امام از هر موضوع دیگری بیشتر به آن توجه می‌کرد وحدت در میان وحدت و مسلمانان بود. این کلید پیروزی در انقلاب و استمرار انقلاب است.

*متاسفانه مثل این‌که عده‌ای به هر بهانه می‌خواهند صفوف ملت را متفرق نمایند. امروز انقلابی واقعی کسی است که تحت رهبریت معظم انقلاب وفاق ملی را در کشور پیگیری کند تا قدرت مردم بر مکر دشمن فائق آید.

*اگر به تحرکات آمریکا نگاه کنیم ملاحظه می‌کنیم که برنامه بزرگتری برای کل مسلمانان تدارک دیدند تا در قالب طرح قلابی قرن که اجزای آن را اکنون مطرح می‌کنند همه مسلمانان را تحقیر نمایند. این جسارت هم نتیجه تفرقه کشورهای اسلامی است که به رژیم صهیونیستی و آمریکا اجازه این تبهکاری را داده است، اما به زودی نتیجه این اقدام را درک می‌کنند و طلیعه آن در قیام ملت بزرگ عراق علیه آمریکا در روزهای اخیر بود. آمریکا با دست خود این حرکت را در همه کشورهای اسلامی فراگیر خواهد نمود.

*سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و هم ایام تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی را پیش‌رو داریم. بیایید همه با توجه به شرایط کشور و به خاطر عظمت انقلاب اسلامی کاری کنیم که از سیاه‌نمایی پرهیز شود. انقلاب اسلامی عامل عزت ملت ایران، باعث استقلال کشور و حرکتی نو در جهان اسلام بود و اکنون نیز هست.

*باید قدر آن را بدانیم. آمارها در توسعه کشور نشان می‌دهد دولت‌هایی پس از انقلاب علی‌رغم جنگ تحمیلی و شیطنت‌های مستمر آمریکا و غرب در جهت رفع محرومیت تلاش‌های ارزشمندی داشتند.

*استقرار قوای سه‌گانه مبتنی بر رای مردم و ایجاد نظام مردم‌سالاری دینی دستاورد بسیار ارزشمندی بود که با انقلاب حاصل شد. چرا باید با هیجانات سیاسی و هدف‌های نازل سیاسی ارکان مردم‌سالاری را تخریب نمود؟

*تعجب آور است که عده‌ای فکر کردند با تخریب مجلس شورای اسلامی و سخنان ناصواب حرکتی احیاناگرایانه را تعقیب می‌کنند. مجلس مهم‌ترین رکن مردم‌سالاری در کشور است هرگونه محدودیت و تخریب مستقیما اراده ملت را هدف‌گیری کرده است و یک عمل غیرانقلابی است.

*شهید مطهری می‌فرمود که عده‌ای با فرصت‌طلبی تحت پوشش شعارهای داغ و افراطی خود را در زمره انقلابی‌ها قرار می‌دهند، تا انقلابی‌های واقعی را از میدان به در کنند. آیا این مجلس که برآمده از ملت است اقدامات مهمی انجام نداده است؟ آیا غیر از مجلس جایی بود که برای نجات روستاها قانون توسعه روستا و اشتغال پایدار را با حمایت رهبری و اذن ایشان تصویب کرد؟

*آیا مجلس نبود که قانون رفع موانع تولید را تصویب کرد؟ آیا این مجلس نبود که در قانون ارزش افزوده سهم قابل توجهی را برای روستاها و شهرها در نظر گرفت؟ آیا با تصویب مجلس شورای اسلامی نبود که گازرسانی و آسفالت روستاها به انجام رسید؟ آیا این مجلس نبود که با کار کارشناسی در مخالفت با تصمیم دولت در یکسان‌سازی ارز ۴۲۰۰ تومانی استدلال کرد و آن را در مسیر صحیح قرار داد؟ آیا این مجلس نبود که در جهت رفع مشکلات و خسارات مالی میلیون‌ها نفر قدم‌های موثری برداشت؟

*{با اشاره به دستاوردهای این دوره از مجلس در حوزه تقنین و نظارت}: قانون حفاظت از خاک، قانون هوای پاک، قانون حفاظت و بهره‌برداری از منابع ژنتیکی، قانون جامعه حدنگار کشور، قانون حفاظت احیاء و مدیریت تالاب‌های کشور، قانون افزایش ظرفیت پالایشگاه‌ها، میعانات گازی و نفت خام، قانون ساماندهی صنعت خودرو، قانون حمایت از محیط‌بانان و جنگل‌بانان، قانون حمایت از مرمت و احیای بافت‌های تاریخی، قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق‌التدریسی، قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی، قانون حمایت از حقوق معلولان، قانون نظام جامع آموزش تقویت فنی حرفه‌ای و مهارتی، قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی، قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزش و پرورشی غیردولتی، قانون تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی، قانون کاهش ساعت کار بانوان شاغل دارای شرایط خاص، قانون حمایت از کودکان و نوجوانان، قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان، قانون استاندارد، قانون صدور چک، قانون اصلاح مبارزه با پولشویی، قانون تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه‌دیدگان ناشی از آن، بخش‌هایی از قانون تجارت که برخوردهای بدی هم با آن شد. قانون مناطق آزاد و ویژه، قانون سامان مودیان و پایانه فروش، قانون ارزش افزوده، قانون مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه، قانون اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران به عنوان سازمان تروریستی توسط آمریکا، قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به پیمان مودت و همکاری در جنوب شرق آسیا، قانون موافقت‌نامه همکاری درباره پیشگیری و واکنش به شرایط اضطراری در دریای خزر، قانون اصلاح، تشکیلات و وظایف انتخاباتی شوراهای شهر اسلامی و انتخاب شهرداران، تدوین قوانین بانکداری و بانک مرکزی، قانون سه‌فوریتی تروریستی اعلام کردن ارتش آمریکا و دهها قانون دیگر که از فعالیت‌های تقنینی این دوره از مجلس بود. در مجموع ۱۷۵ قانون به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.