کد خبر: ۲۸۹۴۸۳
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۹
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: به گزارش گلوبال تایمز، دانشمندان دانشگاه تیانجین در نزدیکی پکن موفق به ساخت واکسن خوراکی ویروس کرونا شده‌اند.
کی از اساتید دانشگاه تیانجین در نزدیکی پکن اعلام کرد این دانشگاه موفق به ساخت واکسن خوراکی ضد کرونا شده‌اند. طبق اعلام این دانشگاه این واکسن همچنین می‌تواند به عنوان یک درمان بالقوه برای بیماران آلوده باشد. به گفته این رسانه، یکی از مبتلایان چهار دوز از این واکسن را استفاده کرده و تاکنون هیچ عوارض جانبی را تجربه نداشته است.

به گفته گلوبال تایمز این واکسن خوراکی از ساکارومایسس سرویزیا به عنوان حامل مواد غذایی استفاده می کند و پروتئین موجود در آن، ویروس کرونا را شناسایی کرده  و با تولید آنتی بادی‌ها به مبارزه با این ویروس می‌پردازد. در حال حاضر این دانشگاه به دنبال شرکای لازم برای انجام کارآزمایی بالینی است.
نام:
ایمیل:
* نظر: