رهبر انقلاب: خبیثترین دشمن ما آمریکا است| اگر قدرت سیاسی نباشد، قلدرها و تنبلها زیر بار نمیروند

-پیامبر (ص) قبل از هجرت به مدینه، از مردم این شهر بیعت گرفت و اولین کار پیامبر(ص) در مدینه، تشکیل حکومت بود.
-پیامبران دشمنان زیادی دارند و وقتی حکومت تشکیل می دهند، دشمن خارجی هم اضافه می شود، مخالفان عدالت و آزادی دشمن پیامبر می شوند.
-این همان نسخه ای است که امام خمینی(ره) به آن عمل کرد. معارف، ارزش ها و احکام همان معارف، ارزش ها و احکام پیامبر(ص) است. امام(ره) می دانست ایمان اسلامی در اعماق جان ملت ایران رسوخ دارد. قدرت ایمانی مردم خیلی زیاد است و امام(ره) این را می دانست و مساله حکومت اسلامی را مطرح کرد. زمینه ایجاد حکومت اسلامی هم فراهم بود؛ یعنی حکومت فاسد و ظالمی وجود داشت.
-جامعه نخستین اسلامی در مدینه شامل هفت هشت هزار نفر میشد. به برکت ارشاد، احکام و معارفی که پیغمبر(ص) ایجاد کرد که روز به روز بر تعداد مسلمین افزوده شد. در قرن چهارم هجری، جامعه اسلامی از لحاظ سیاسی وسیع ترین جامعه در دنیا بود. از لحاظ دانش پیشرفته ترین سطح علمی و به لحاظ نظامی، قدرتمند بود.
-این مخصوص زمانی است که خلفای نابابی مثل بنی امیه و بنی عباس بر سر کار بودند، اگر ائمه سرکار بودند، پیشرفت چند برابر بود.
-اگر امروز صادقانه عمل کرده، کوته بینی و ساده نگری نداشته باشیم و تنبلی نکنیم، میتوانیم ایران را به قله سیاسی، نظامی، فرهنگی، علمی، اقتصادی برسانیم، البته هدف دور ما ایجاد تمدن اسلامی است.
-از دشمنی با انقلاب اسلامی نباید تعجب کرد. دشمنان با هم علیه انقلاب اسلامی همکاری میکنند. امروز دشمن کم نداریم اما خبیثترین دشمن ما آمریکا است. مسئولان آمریکایی وقیح، دروغگو، طماع، ظالم، بیرحم، تروریست، شارلاتان، پشت سر همانداز هستند.
خداوند برای مقابله با دشمن، دستورالعمل داده و به پیامبر(ص) توصیه به صبر و استقامت کرد. صبر به معنای نشستن و انتظار حوادث کشیدن، نیست؛ صبر یعنی مقاومت کردن و محاسبه خود را با خدعه دشمن تغییر ندادن و با روحیه ادامه دادن و ثابت قدم بودن که اگر با حرکت با تعقل و مشورت همراه شود، موفقیت حاصل میشود.
- با قاطعیت می گویم ملت ایران صبور هستند، اما مسئولان گاهی بیصبری کردهایم. برخی روشنفکرنماها بی صبری را به مرز همکاری با دشمن رساندهاند، در مقابل جوانان مومن خیلی زیادی وجود دارند.
- چند بار گفتهام که کشور باید قوی شود. قوی شدن هم از بعثت و قرآن گرفته شده است. قوت شامل عرصه های علمی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، نظامی، تبلیغی است.
-حفط نسل جوان کشور یکی از عناصر قدرت است. اگر موالید به انداره کافی نباشد که الان نیست، نسل جوان کم می شود.
-قوت در فضای مجازی حیاتی است. قوت در زمینه بهداشتی و درمانی حیاتی است که در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده است.
-جهش تولید، از ابزارهای قدرت است. جهش تولید به ابزارهایی نیاز دارد، از قاچاق و واردات بی رویه جلوگیری شود. به تولیدکننده کمک شود. امسال این کارها باید انجام شود.
-این روزها با بیماری همه گیر بین المللی مواجه هستیم. بعضیها در کشور خود اطلاعات این بیماری را پنهان میکنند. این بیماری مشکلات اقتصادی ایجاد میکند که خداوند می فرماید اینجا هم صبر لازم است. مسئولین محترم در این کار دستوراتی دادهاند که همه باید به آن عمل کنند تا این بیماری خطرناک در کشور کنترل شود.
-آمریکاییها چندبار گفتهاند حاضرند کمک دارویی به ایران کنند و گفتهاند فقط شما از ما بخواهید. این از حرفهای عجیب است. اولا خودتان دچار کمبود هستید. اگر دستتان باز است خودتان استفاده کنید. شما متهم هستید، این ویروس را ایجاد کردهاید. من نمی دانم این اتهام چقدر واقعی است. اما ممکن است دارویی وارد کشور کنید که این ویروس را ماندگار کند. شاید کسی را وارد ایران کنید تا اطلاعات خود را از میزان اثرگذاری این ویروس را تکمیل کند.
-کشور ظرفیت مقابله با چالشها در هر سطحی را داراست. باید ظرفیتهای داخلی شناسایی شود و افراد مومن و باانگیزه و جوان و متشرع به کار گرفته شوند.
-به دستورات مسولان ستاد مقابله با کرونا عمل شود. حتی اجتماعات دینی تعطیل شده که بیسابقه است، ولی چارهای نبوده است. این مسائل و توصیه ها رعایت شود تا زودتر این بلا از مردم ایران، کشورهای اسلامی و بشر کوتاه شود.