اقلیت ۹ نفره در مجمع تشخیص سعی کردند پالرمو رأی گیری نشود
فلاحت پیشه گفت: از زمانی که مثلث عربستان، آمریکا و اسرائیل در FATF بهم رسیدند عملا فضای منفی علیه ایران شکل گرفت.

وی ادامه داد: واقعیتی که وجود دارد این است که FATF یک نهاد بینالمللی است (در مجموع نهاد عبارتست از قوانین، مقررات و ساختارها است). نهادهای بینالمللی، تبعی از تبعات قدرت در دنیای امروز هستند از زمانی که مثلث عربستان، آمریکا و اسرائیل در FATF بهم رسیدند عملا فضای منفی علیه ایران شکل گرفت. زمانی که بنده به نمایندگی از کمیسیون امنیت در مجمع حضور داشتم در آن زمان، فضای مجمع، فضای رأی نیاوردن پالرمو یعنی کنوانسیون مقابله با تامین مالی جرایم سازمانیافته بود که حتی هنوز سی اف تی نیز مطرح نشده بود که بحثها و چالشها بر سر سی اف تی، بسیار بیشتر از پالرمو بود.
فلاحت پیشه افزود: در آن زمان، اقلیت ۹ نفرهای در مجمع، چون میدانستند پالرمو رأی نمیآورد عملا سعی میکردند رأیگیری صورت نگیرد و معمولا به درخواستی که از سوی نمایندگان این ۹ نفر مطرح میشد پالرمو به رأی گذاشته نمیشد.
این نماینده سابق مجلس با بیان آنکه به هر حال تداوم این بحث در مجمع خوب بود چراکه موجب شد ایران از لیست خاکستری خارج نشود و وارد لیست سیاه نشود, خاطر نشان کرد: زمانی که چند نفر از اعضای مجمع با افتخار مصاحبه کردند و گفتند کنوانسیونهای مرتبط با FATF از دستور کار خارج شده است و آن را جزو افتخارات خود تلقی کردند از آن زمان ایران بلافاصله وارد لیست سیاه FATF شد از این رو به دنبال این قضیه، هزینههای تحریمی ایران مضاعف و دوچندان شد چراکه به هر حال ایران تحریم شده بود.