کد خبر: ۳۳۴۲۶۶
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۷
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
یزد را به‌عنوان شهر باقلوا و قطاب می‌شناسند. اما در این شهر تاریخی، شیرینی‌های سنتی مانند باقلوا، قطاب، لوز، نارگیل، پشمک، نان‌برنجی و حاجی بادام و کیک یزدی تهیه می‌شود که در زمره خوشمزه‌ترین شیرینی ها‌ی ایران و از مهم‌ترین سوغاتی‌های این استان است.

یزد را به‌عنوان شهر باقلوا و قطاب می‌شناسند اما در این شهر تاریخی، شیرینی‌های سنتی مانند باقلوا، قطاب، لوز، نارگیل، پشمک، نان‌برنجی و حاجی بادام و کیک یزدی تهیه می‌شود که در زمره خوشمزه‌ترین شیرینی‌ها‌ی ایران و از مهم‌ترین سوغاتی‌های این استان است.

شیرینی‌پزی در یزد سابقه‌ای طولانی دارد و در بین این شیرینی‌ها، باقلوا قدیمی‌ترین محسوب می‌شود؛ انگار طعم اصلی بادام و پسته را تنها می‌توان در این شیرینی‌های اصیل و سنتی احساس کرد.


  • نام:
    ایمیل:
    * نظر: