کد خبر: ۳۵۸۸۵۸
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۷
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۳۷۷

سردار کارگر: در دفاع مقدس از همه مظلوم ‌تر حضرت امام خمینی(س) هستند

جماران نوشت: رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌ های دفاع مقدس گفت: در دفاع مقدس از همه مظلوم ‌تر حضرت امام خمینی(س) هستند. از نقش ایشان در دفاع مقدس خیلی کم سخن گفته می ‌شود؛ این در حالی است که امثال شهید حاج قاسم سلیمانی در مکتب امام تربیت شدند و آن کسی که این فرصت را به شهید حاج قاسم سلیمانی داد تا وی به این عظمت دست یابد، رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

مراسم بزرگداشت هفته دفاع قدس در هیات رزمندگان شهدای تخریب، چهارشنبه(۳۱ شهریور 1400) با حضور سردار کارگر رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، دکتر اسماعیلی نماینده مجلس خبرگان رهبری و عضو سابق شورای نگهبان، سردار کرمی قائم مقام وقت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی،  سردار بحرینی فرمانده لشکر ۴۳ امام علی (ع)، دکتر جعفری مدیرعامل موزه دفاع مقدس، سردار عاطفی فرمانده گردان شهادت در دوران جنگ تحمیلی، سردار مشایخی، سردار استاد میرزا، سردار نادرنژاد، مدیران و فرماندهان لشکری و کشوری، جانبازان سرافراز و رزمندگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس در محوطه حسینیه شهید احمدلو با رعایت پروتکل های بهداشتی و با مداحی حاج مهدی علیزاده برگزار شد.

سردار بهمن کارگر در این مراسم با بیان اینکه هرچه زمان می ‌گذرد عظمت امام خمینی(س) بیشتر می ‌شود، گفت: وقتی به همراه جمعی از فرماندهان نظامی، محضر فرماندهی معظم کل قوا بودیم، ایشان فرمودند زمانی که ما خدمت حضرت امام می ‌رسیدم ایشان مطالبی می‌ فرمودند که ما آنها را درک نمی‌ کردیم؛ اما امروز وقتی در این جایگاه قرار گرفتم، می ‌فهمم که ایشان چقدر دوراندیش بودند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌ های دفاع مقدس یادآور شد: در دفاع مقدس از همه مظلوم ‌تر حضرت امام خمینی(س) هستند. از نقش ایشان در دفاع مقدس خیلی کم سخن گفته می ‌شود؛ این در حالی است که امثال شهید حاج قاسم سلیمانی در مکتب امام تربیت شدند و آن کسی که این فرصت را به شهید حاج قاسم سلیمانی داد تا وی به این عظمت دست یابد، رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

سردار کارگر: در دفاع مقدس از همه مظلوم ‌تر حضرت امام خمینی(س) هستند

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در بسیاری از عرصه‌ ها به ‌تنهایی عَلم را نگه داشته‌ اند، تصریح کرد: اگر ایشان عَلم دفاع مقدس را نگه نمی‌ داشتند و ایستادگی نمی‌ کردند، امروز ممکن بود از معارف دفاع مقدس عقب‌ ماندگی زیادی داشته باشیم. اما براساس بررسی ‌های صورت‌ گرفته بر روی سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی، ایشان در ملاقات با گروه ها و اقشار مختلف، بیش از 85 درصد از مثال های از دفاع مقدس استفاده کرده ‌اند. حتی ایشان فرموده ‌اند که گاهی من خانواده خود را جمع می ‌کنم و برای آنها منبر می ‌روم و وصیتنامه شهدا را می ‌خوانم.

سردار کارگر با اشاره به ملاقات خود با مقام معظم رهبری اظهار داشت: وقتی من گزارش مفصلی از خدمات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش ‌های دفاع مقدس ارائه دادم، ایشان از عملکرد ابراز رضایت کرده و تأکید کردند که مردم باید از جنگ بهره معنوی ببرند و همچنان که ما سرشکستگی قرارداد ترکمنچای را حس می‌ کنیم، باید پیروزی این جنگ را تا 200 سال دیگر هم حس کنیم و این موضوع جز با شکافتن ذره‌ ذره سلول ‌های آن ممکن نیست.

وی افزود: پیش از جنگ جهانی اول جمعیت ایران 20 میلیون نفر بود، اما بر اثر این جنگ 10 میلیون نفر از بین می‌ روند و در جریان جنگ جهانی دوم نیز شاه کشور که فرمانده کل قوا بود، کشور را ترک می ‌کند؛ اما در دفاع مقدس وقتی برای امام خمینی(س) که فرمانده کل قوا بودند پناهگاه ساختند، در حالی که دشمن تهدید کرده بود که جماران را هدف قرار می ‌دهد اما ایشان به پناهگاه نرفتند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌ های دفاع مقدس یادآور شد: امام خمینی(س) ابتدای جنگ در حالی که دست ما خالی بود مردم را برای مقابله با دشمن بسیج کردند.  عراق با 300 لشکر به ما حمله کرد؛ در حالی که در پایان جنگ 68 لشکر داشت. همچنین در ابتدای جنگ عراق 300 هواپیما داشت که تمام این 300 هواپیما در طول جنگ منهدم می ‌شوند؛ اما عراق در پایان جنگ 600 هواپیما داشته است. لذا مقام معظم رهبری ابتدای جنگ تحمیلی، وقتی در جبهه‌ ها سخنرانی می ‌کردند، فرمودند که ما با رژیم بعثی نمی ‌جنگیم، بلکه با 2 ابرقدرت در حال جنگ هستیم.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی یکی از جلوه ‌های پاسداشت دوران دفاع مقدس را اردوهای راهیان نور دانسته ‌اند، گفت: ایشان می‌ فرمایند که دوران دفاع مقدس را حقیقتا باید گرامی شمرد و از آن پاسداری کرد؛ چون آن هشت سال، تضمین ‌کننده حیثیت کشور، هویت ملت، امنیت فعلی و عزت ملت ایران شد. اما رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند که نمی ‌توان از دفاع مقدس گفت و از قبل آن، یعنی انقلاب اسلامی، سخن نگفت؛ چرا که دفاع مقدس دنباله انقلاب اسلامی بود.

سردار کارگر با بیان اینکه مقاومت در امتداد دفاع مقدس است، اظهار داشت: شهید حاج قاسم سلیمانی فرموده‌ است که دفاع مقدس قله، و مقاومت دامنه این قله است و همچنین گفته است که اگر بخواهیم تمام معارف و ارزش ‌هایی که بعد از صدر اسلام با زحمت علما به ما رسیده است را در یک قاب ببینیم، آن قاب «دفاع مقدس» است و تأکید کرده است که ما جامعه صاحب‌ الزمانی(عج) و آخرالزمانی را در دفاع مقدس دیدیم.

وی تأکید کرد: امروز هر موفقیتی که در کشور شاهد هستیم، با روحیه دفاع مقدس به دست است. کشوری که سیم خاردار وارد می‌ کرد، امروز تمام دنیا جمع شده‌ اند که جلوی پیشرفت آن را بگیرند و به ما پیشنهاد مذاکره می ‌دهند و دست خودمان است که برد موشک‌ های خود را تا چه حدی بالا ببریم؛ اینها همه ثمره دفاع مقدس است. اگر دفاع مقدس را در حکمرانی و مدیریت خود به ‌کار نگیریم، موفق نخواهیم شد؛ چرا که مشکلات امروز کشور ما 10 درصد ساختاری بوده و 90 درصد آن رفتاری است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌ های دفاع مقدس یادآور شد: در دفاع مقدس، ما درگیر ساختار نبودیم و وقتی با امثال شهیدان قاسم سلیمانی، احمد کاظمی، محمد بروجردی و حسن باقری برخورد می ‌کردیم، رفتار آنها بود که رزمندگان را جذب می ‌کرد؛ در حالی که نه درجه، نه توبیخ، نه آیین ‌نامه انضباطی و نه زندانی وجود داشت و در سال ‌های اخیر هم شهید قاسم سلیمانی، با رفتار خود رزمندگان را به جبهه مقاومت برد.

وی با تأکید بر ضرورت رسیدگی به پیشکسوتان دفاع مقدس، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر ضرورت رسیدگی بر پیشکسوتان دفاع مقدس تأکید دارند و در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش ‌های دفاع مقدس نیز به صورت سازمانی، این موضوع را پیگیری می ‌کنیم.

سردار کارگر در پایان گفت: مساجد ما سنگر است و انقلاب اسلامی از مساجد شکل گرفت و در دفاع مقدس نیز مساجد نقش اساسی داشتند و نیروها از مساجد به جبهه ها اعزام می ‌شدند؛ بنابراین دشمن روی مساجد هدف ‌گذاری کرد و امروز می‌ توان گفت که مساجد ما آسیب ‌پذیر شده ‌اند