کد خبر: ۴۶۷۴۸
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۰
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۵۹

جان کری: در مذاکرات با ایران نتایج ملموسی بدست آمده ولی در موارد مهم دیگری اختلافات باقیست

جان کری، وزیر خارجه آمریکا، روز سه شنبه ( امروز ) در یک نشست خبری در برلین گفت : « در مذاکرات با ایران نتایج ملموسی در موضوعات کلیدی بدست آمده اما در شماری دیگر از موضوعات کلیدی اختلافات همچنان باقیست».

جان کری، وزیر خارجه آمریکا، روز سه شنبه ( امروز  ) در یک نشست خبری در برلین گفت : « در مذاکرات با ایران نتایج ملموسی در موضوعات کلیدی بدست آمده اما در شماری دیگر از موضوعات کلیدی اختلافات همچنان باقیست».

 به گزارش«تیک» ،جان کری و محمد جواد ظریف، وزیرخارجه ایران، در روزهای یکشنبه و دوشنبه، چند دور مذاکرات سخت و فشرده در وین با یکدیگر داشتند.

جان کری گفت مذاکرات ایران با ۱+۵ در وین دستکم تا یکشنبه آینده ادامه خواهد داشت. آقای کری افزود: او نتایج مذاکرات را به اطلاع رئیس جمهوری و کنگره آمریکا خواهد رساند و همچنین راجع به راهی که در صورت عدم توافق با ایران باید درپیش گرفت با آن ها رایزنی خواهد کرد.

captcha