نبی حبیبی دبیرکل موتلفه:
آقای روحانی عصبانیت کار دست آدم میدهد / امیدوارم ما را دعوت به جهنم نکنید
محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در اجلاس سراسری دبیران استانها و شهرستانهای این حزب که در مدرسه موتلفه اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: این حزب میراث بزرگ مرحوم عسگراولادی است و نهال موتلفه با حرکت پایه گذاران اولیه و نظر و دستور مستقیم حضرت امام خمینی (ره) به وجود آمد و خون شهدای ۲۶ خرداد ۱۳۴۴ این نهال را آبیاری کرد.
محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در اجلاس سراسری دبیران استانها و شهرستانهای این حزب که در مدرسه موتلفه اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: این حزب میراث بزرگ مرحوم عسگراولادی است و نهال موتلفه با حرکت پایه گذاران اولیه و نظر و دستور مستقیم حضرت امام خمینی (ره) به وجود آمد و خون شهدای ۲۶ خرداد ۱۳۴۴ این نهال را آبیاری کرد.
به گزارش «تیک»، وی افزود: حدود یکسال از بستری شدن مرحوم عسگراولادی که به ارتحال جانسوز ایشان ختم شد میگذرد و بنده در اجلاسی که ۴۰ روز پس از فوت ایشان برگزار شد، اطمینان قلبی خود را برای تداوم نظاممند فعالیتهای حزب در همان جلسه اعلام کردم.
حبیبی تصریح کرد: مخالفین ما زبانهای توهمآمیز خود را که غالبا آلوده بود بازکرده بودند، اما خدا را سپاسگزاریم که بعد از ۵۱ سال رمز ماندگاری حزب موتلفه اسلامی، در ثبات قدم است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: استاد مرحوم عسگراولادی به اتکا به سیستم به جای اتکا به شهر مدیریت موتلفه اسلامی تاکید داشتند.
وی افزود: وقتی ما میگوییم حزب یعنی همه مدیران و اعضا هستند و اگر تداوم کار حزب تحقق پیدا کرده، مرهون فعالیتهای دلسوزانه تک تک شماست.
حبیبی اظهار داشت: برای آینده حزب نیز پای فشردن بر اصول و ثبات قدم ضروری است، اما در روشها معتقد به تحول و آسیبشناسی دائم نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت هستیم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: موضوع جوانگرایی در موتلفه اسلامی موضوعی حیاتی است، پیران موتلفه اسلامی در جایگاه خود مدتی خواهند بود اما اگر در هر حزبی جوانگرایی صورت نگیرد، این حزب با دست خود مرگش را امضاء کرده است، لذا ما ناگزیر از جوانگرایی هستیم.
وی افزود: یک روش فریبکارانه جوانگرایی این بوده که فاکتور انحصاری و مهمترین عامل را فقط جوان بودن و سن کم میدانستند یعنی هرکس سنش کم بود ولو اینکه هیچ تجربهای هم نداشت برسر کار بیاید، در حالیکه این هم جوانگرایی و هم جوان و موضوع مدیریت را خراب میکند.
حبیبی اظهار داشت: حزب موتلفه اسلامی جوانگرایی را به عنوان موضوع حیاتی از سربازی به سرداری رسیدن میداند و برخی در موتلفه ۲۰ سال است که فعالیت کرده و سردار شدهاند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: در موضوع بانوان و جوانان هم کارهایی انجام شده، اما کار در این بخش یک کار مقطعی و یک بعدی نیست، بلکه کار دائمی است و آنها که اهمیت کار بانوان را کم گرفتهاند اشتباه میکنند.
وی افزود: امام خمینی (ره) در صحیفه خود از زنان بسیار نام بردهاند و یقینا ایشان نقش زنان را در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی نه تنها مساوی بلکه بالاتر از نقش مردان میدانند.
وی گفت: به امام خمینی (ره) گفته بودند که اجازه دهید خانمها برای دیدار نیایند و وقتی آقای عسگراولادی این را به امام (ره) گفتند، ایشان فرمودند خیال میکنید شاه را اعلامیههای ما بیرون کرد؟ نه، این خانمها بودند که شاه را از کشور بیرون کردند.
حبیبی تصریح کرد: در انتخابات نیز ۵۰ درصد آراء در اختیار خانمهاست، البته بنده هرگز نگاه ابزاری به ظرفیت بانوان را نمیگویم و این توهین به آنهاست که برای رای دادن به ما از آنها یاد کنیم.
وی گفت: جوانان موتور اصلی حرکت انقلاب هستند و این یک موضوع ضروری است.
حبیبی اظهار داشت: بر روی اجرای چشم انداز ۱۵ ساله حزب موتلفه و ۳ پیش شرط مهم مطرح شده در آن اصرار دارم و آن کار حزبی دارای اهمیت است که رابطه آن با چشم انداز ۱۵ ساله مشخص باشد، وگرنه ممکن است کار خوبی باشد اما کار خوب بیربط است.
وی افزود: در بند اول چشمانداز تولید فکر و گفتمان براساس مبانی اسلامی و کانالکشی تولید فکر بین خودمان و مردم را مدنظر قرار دادهایم که مورد توصیه مکرر مقام معظم رهبری در سال ۶۹ در ملاقات با اعضای شورای مرکزی موتلفه اسلامی بوده است.
وی افزود: افزایش توانمندی حزب برای داشتن برنامهای که کشور با آن اداره شود مهم است، حزبی که حکومتی اداره نشود حزب نیست و ما ناگزیر از فعالیت حکومتی هستیم و برای اداره کشور باید حرفی برای گفتن داشته باشیم، بنابراین دبیران حزب در شهرستانها باید خود را مسئول حکومتی بدانند.
حبیبی خطاب به دبیران شهرستانها و استانهای حزب موتلفه اسلامی گفت: اگر نظام جمهوری اسلامی شما را راس هرم مدیریتی شهرستانها قرار دهد، کدام کار حکومتی است که به شما ارتباط نداشته باشد. همه باید این مسئولیت را احساس کنید در غیر این صورت دبیر حزب نیستید.
وی افزود: دبیران استانی نیز باید ببینند مشکلات مردم و راهحلهای شما چیست، تعامل با مردم در این رابطه معنا پیدا میکند نه با نصیحت و پند و اندرز، لذا در بزنگاههای انتخابات اگر شما حرف دل مردم را زدید مهم است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: تکیه کردن به اعضای حزب کار بسیار خوبی است اما کافی نیست. اگر ما میخواهیم همه مردم شهرستان و استان عضو ما باشند، خیال و آرزوی قشنگی است اما شدنی نیست.
حبیبی تصریح کرد: ما نیازمند موجهای سیاسی مشروع و معقول در کل استان هستیم تا مردم پای صندوقهای رای، به ما رای دهند، لذا حزبی که برنامه و مدیر ندارد و برنامه حکومتی هم ندارد به هیچ جا نمیرسد.
وی افزود: اینکه بگوییم ما در ۲۶ خرداد شهید دادیم یا سابقه زیادی داریم و هیچ حزبی مانند موتلفه اسلامی نیست، اما در تبلیغات این لازمی است که قطعا کافی نیست.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: مرکز مطالعات ما در استانها خواسته تا سند اداره استان در چارچوب اداره کشور تدوین شود، اگر ما حرفی در برنامه اداره استانها نداشته باشیم، حزب نیستیم.
حبیبی تصریح کرد: مدیرانی که استعداد مدیریتی دارند و چه بسا موتلفهای غیر عضو باشند، باید شناسایی شوند، لذا اگر در انتخابات ریاست جمهوری فرد برنده شده فقط بخواهد از حزب خودش مدیر بگذارد، پس بقیه مردم چکارهاند، بنابراین تکمیل بانک اطلاعات مدیران و به روز بودن دائم آن مهم است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: یکی از مصیبتهای انتخابات ریاست جمهوری رقابتهای لفظی است، زیرا رقابتهای واقعی جامعالاطراف نیست و کسی که رئیس جمهور میشود مصیبت بعدی این است که مردم را چگونه در نظر میگیرد، لذا با سخنرانی که مملکت اداره نمیشود.
وی افزود: برخی از دوستان بعد از گرفتن کار اجرایی تازه متوجه شدند این کار مشکلی است.
حبیبی تصریح کرد: در مشکلات اقتصادی اگر با زبان نظامی بگویم سرتیپ زیاد داریم، ولی سرلشکری که هدایت کند نداریم، امروز وزیر یک چیزی میگوید و فردا معاون رئیس جمهور چیز دیگر و قبلا هم همینطور بود.
وی افزود: حزب میخواهد این مسائل را درست کند، زیرا اگر حزب باشد و رئیس جمهور هم حزبی باشد، از قبل از انتخابات وزرای خود را کادرسازی کرده و در رابطه با مدیران اگر مثلا بگویند در آموزش و پرورش ۱۰۰۰ نفر مدیر میخواهیم میگوییم که قبلا ۲۰۰۰ نفر را شناسایی کردهایم.
وی با اشاره به بند سوم چشم انداز حزب موتلفه اسلامی با موضوع کادرسازی اظهار داشت: اگر برنامه و کار اجرایی خوب باشد اما آدم نداشته باشیم باید آدم گدایی کنیم که معلوم نیست تفکر موتلفه را در اداره کشور عملی کند. به اعتقاد ما بقیه احزاب هم باید چنین شرایطی را واجد باشند، در غیر این صورت و بدون داشتن این سه پیش شرط حزب نیستند.
حبیبی گفت: مشکل ما در کشور در انتخابات این است که سخنرانیها به رقابت هم میآیند و برنامهها و مدیران و مبانی و اهداف به رقابت نمیآیند، لذا مردم باید به برنامهها و مدیران کادرسازی شده رای بدهند نه به سخنرانیها، اما متاسفانه چنین شرایطی نداریم.
وی افزود: احزاب اگر این سه پیششرط را رعایت کنند میتوانند دولت تشکیل داده و اکثریت مجلس و شوراها را بدست گرفته و شهردار مطلوب خود را منصوب کنند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: اگر این اتفاق نیفتد، قانون جدید احزاب نیز به جایی نمیرسد و حزب مالی میشود و فقط یک دلخوش کنک است.
وی گفت: احزابی که داخل نظام هستند و اصل اسلام و نظام اسلامی، قانون اساسی و ولایت فقیه را با تمام وجود قبول دارند، میتوانند امیدوار باشند که دولت تشکیل دهند، اگر چنین روحی بر قانون جدید احزاب حاکم شود خود احزاب آن را اجرا میکنند، لذا ما نمیخواهیم که دموکراسی یا تحزب را تضییع کنیم.
وی افزود: به قول مرحوم فلسفی ما یک عاشورا داریم و یک تعزیه، در عاشورا سنان ابن انس، شمر، حضرت ابوالفضل (ع) و امام حسین (ع) حضور داشتند اما در تعزیه بقال سرکوچه هم حاضر است!
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: ما باید در تعیین تحزب به اصل بپردازیم، احزابی که در زیر خیمه نظام با حفظ اصول قرار گرفتهاند، مدنظر هستند نه اینکه همه احزاب مثل حزب توده یا احزابی که منافقانه رای مردم را گرفتند و بعد علیه کل نظام فعالیت میکردند، بلکه آن حزبی که با تمام وجود ولایت فقیه را قبول داشته میتواند ریاست جمهوری، مجلس و شوراها را بدست بگیرد. آن وقت دموکراسی اسلامی به معنای واقعی تحقق مییابد.
حبیبی اظهار داشت: دبیرکل و دبیران استانها در حزب موتلفه اسلامی مسئول اجرای چشم انداز این حزب هستند.
وی افزود: یک موضوع اعتقادی و عاطفی وجود دارد که آن تشابه حزب موتلفه اسلامی با انقلاب است که هردو مورد پشتیبانی خداوند هستند و این قطار در حرکت ریلگذاری شده است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: ما در کشور برای تداوم انقلاب هیچ راهی جز نزدیک بودن، موتلف بودن و همگرایی در میان جریانات انقلاب نمیبینیم و آن وفاق و ائتلافی که با محوریت روحانیت که پشت سر مقام معظم رهبری حرکت میکند، مورد نظر است.
حبیبی اظهار داشت: در این صورت وفاداران انقلاب در نهایت پیروزند اما اگر تمهیدی برای کاهش اختلاف سلیقههای طبیعی نیندیشیم، دچار مشکل خواهیم شد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه هدف این جلسه همگرایی در بین وفاداران انقلاب اسلامی است، گفت: حرکت به سوی همگرایی اصولگرایان با محوریت روحانیتی که پشت سر مقام معظم رهبری قرار دارند هدف مقدسی است و منحصر به انتخابات نیست.
وی افزود: اصل هدف این است که وفاداران انقلاب اسلامی اگر هدف نداشته باشند و دائما به تفرق دامن بزنند چگونه میخواهیم وحدت ایجاد کنیم؟
حبیبی اظهار داشت: به آقای تقوی رئیس جامعه روحانیت مبارز عرض کردیم که احترام شما برای ما واجب است اما اگر بخواهیم همگرایی بین نیروهای انقلاب با محوریت روحانیت تابع مقام معظم رهبری ایجاد کنیم، در این طیف عظیم وفاداران انقلاب جریان اصولگرایی هم هست و جریانات دیگری هم هستند که ممکن است عدهای در تشکل حضور نداشته باشند اما واقعا به انقلاب هم وفادار باشند.
وی تصریح کرد: ما میگوییم به نظرات هم احترام قائل هستیم و نظر خودمان را برتر نمیدانیم و معتقدیم که باید با عقل جمعی مملکت را اداره کرد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: یکی از مشکلات ما مجتهدین سیاسی هستند که ذرهای از اجتهاد خود کوتاه نمیآیند، مثلا در انتخابات هرچقدر گفتیم که مصلحت ایجاب میکند شما کنار بروید، میگفتند نه اگر ما کنار برویم کائنات بهم میریزد و حتی من به شوخی به یکی از دوستان گفتم اگر پیغمبر اکرم (ص) نیز بیایند و بگویند که این افراد کنار بروند، آن مجتهدان سیاسی اعلام میکنند که گزارش نادرست دادهاند که ما کنار برویم!
وی تصریح کرد: برخی وقتها خدمت به انقلاب این است که کنار برویم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به برخی حرفها مبنی بر تقسیم اصولگرایان به سنتی و نوگرا، گفت: اصولگرایان در اصول هیچ تقسیمی را قبول ندارند اما در سلیقهها مصلحت ایجاب میکند که سلیقهها را نیز بهم نزدیک کرد و باید رابطه برنامه ریزی شده با بقیه اصولگرایان برای انقلاب را در نظر داشته باشیم.
حبیبی گفت: باید از همین حالا اصولگرایان واجد شرایط برای انتخابات ۹۴ شناسایی شوند و حزب موتلفه اسلامی اگر به تنهایی یا با جمع میآید باید شناسایی کند، البته همه ظرفیت اصولگرایی را در اختیار جامعتین قرار خواهیم داد.
وی افزود: آقای تقوی اعلام کردند که در دیدار با آیت الله مصباح یزدی آقای مصباح گفتند هرچه آقای مهدی کنی و آیت الله یزدی بفرمایند ما هم تابع هستیم.
حبیبی اظهار داشت: مهمترین نگاه موتلفه اسلامی خطاب به دستگاههای حکومتی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است که مقام معظم رهبری فرمودند و در این برنامه با حضور اقتصاددانانی که شایستگی بالایی دارند به آن پرداختهاند.
حبیبی تصریح کرد: شاید بیستمین یا سیامین یا پنجاهمین جلسهای بود که درباره اصل ۴۴ قانون اساسی یعنی مردمی کردن اقتصاد صحبت شده اما حرف زیاد شنیدهایم و سخنرانی و اجلاسیه و همایش زیاد است در حالیکه؛ دو صد گفته چون نیم کردار نیست!
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: با حضور دولت و شرکتهای دولتی که حیاط خلوت دولت در امور اقتصادی هستند، یعنی بازگذاشتن دست دولت در هرکاری که خودش میخواهد و علت اصرار برای ادامه کار شرکتهای دولتی همین است و با ۸۰ درصد اقتصاد که در دست دولت است، محال است که اقتصاد مقاومتی شکل بگیرد.
وی افزود: دولت میتواند سیاستگذار، ناظر و پشتیبان باشد، اما نباید دولت قصاب و نجار و خواربارفروش باشد.
حبیبی گفت: کمونیستها در ۷۰ سال حکومت خود ۲۰ میلیون نفر از مخالفین خود را کشتند تا بر اقتصاد دولتی پافشاری کنند اما به جایی نرسیدند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: از بس که به حرف خصوصیسازی عمل نشده تکرار این حرف به طنز تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: ما معتقدیم با فرض ادامه تحریمها با اجرای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی ما از تحریمها نیز گذر خواهیم کرد.
حبیبی افزود: این موضوع شدنی است و رمز آن تولید است که با دو نگاه رفع نیازهای داخلی و توسعه بازارهای صادراتی ما صورت میگیرد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: کسانی که در امر اقتصاد فعالیت میکنند، باید اطمینان عملی داشته باشند که در کشور قانون اعمال میشود، در غیر این صورت اقتصاد مقاومتی شکل نخواهد گرفت.
وی تصریح کرد: موضوع بعدی مبارزه با فساد است که لازمه شکل گیری اقتصاد مقاومتی است.
حبیبی افزود: رئیس جمهور سابق همواره بگم بگم میگفت، در حالیکه باید فهرستی به قوه قضائیه به طور علنی میداد و تا اسامی آن منتشر نشده، نباید علنی بشود و رئیس جمهور امروز ما نیز فقط میگوید؛ بردند و خوردند، آیا این مبارزه با فساد اقتصادی است؟
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: رئیس جمهور در برابر مردم و نظام و روابط بین الملل مسئول است و امیدواریم اشتباهاتی که رئیس جمهور سابق مرتکب شده رئیس جمهور فعلی مرتکب نشود.
وی افزود: آقای رئیس جمهور جنابعالی به عنوان فرد مسئول در برابر اینکه میگویید خوردند و بردند مسئول هستید که در یک نامه مستقیم اسامی این افراد را به قوه قضائیه معرفی کنید، من نمیخواهم بگویم اتفاقی نیفتاده اما رئیس جمهور نباید کلی گویی کند، زیرا مسئولیت دارد.
حبیبی اظهار داشت: امیدوارم رئیس جمهور ما را متهم به بیسوادی و دعوت به جهنم نکند، زیرا با این حرفها منتقدین کنار نخواهند رفت.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: آقای رئیس جمهور عصبانی نشوید، ابزار اصلی مدیریت براساس روایات اسلامی سعه صدر است. یک روز منتقدین را دعوت به جهنم میکنید و روز بعد میگویید من منظورم تخریب کنندگان بود. اصولا عصبانیت کار دست آدم میدهد، به خصوص اینکه مسئول باشد.
وی گفت: آقایان رئیس جمهور قبلی و فعلی و بعدی باید بدانند که پشتیبان اصلی شما بعد از رهبری، مردم هستند. در این صورت هیچ نیروی داخلی و خارجی در برابر شما عرض اندام نخواهد کرد.
حبیبی با اشاره به ضرورت ثبات نسبی در قوانین و مقررات اظهار داشت: تولیدکننده ما مثلا با تلاش ۵ ساله خود میخواهد محصولات خود را عرضه کرده و به خارج هم بفرستد، اما نمیداند که وقتی یک قانون به تصویب میرسد چند روز بعد یک آئین نامه آن قانون را نقض میکند، لذا دو عیب در این بیثباتی وجود دارد، یکی عدم اعتماد به وجود آمده و دیگری زمینه فساد گسترش مییابد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه حزب ما حزب عاشورایی منتظر است، گفت: حزب ما با اتکا به فرهنگ عاشورا تشکیل شده و اولین پایه گذاران آن خون شریفشان با اعتقاد عاشورایی و ظهور بزرگ ریخته شده و ضمانت ما و شما برای تداوم حزب موتلفه نگرش عاشورایی و منتظرانه است.
وی افزود: حضرت امام خمینی (ره) در ملاقات اسفند سال ۴۱ به آقای مرحوم عسگراولادی فرمودند، مبارزه ما سه مرحله دارد و بعد از آن سه مرحله خواهیم گفت کهای مولای ما جهان منتظر قدوم مبارک شماست.
حبیبی اظهار داشت: ما در موتلفه اسلامی با این آرزو و کار اعتقادی انجام وظیفه میکنیم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: کار در موتلفه اسلامی فقط یک کار خوب نیست، بلکه کار مقدس است و اگر غیر از این بگوییم به این حزب ظلم کردهایم، لذا امیدواریم خداوند ما را عاشورایی و منتظر نگهدارد.
به گزارش «تیک»، وی افزود: حدود یکسال از بستری شدن مرحوم عسگراولادی که به ارتحال جانسوز ایشان ختم شد میگذرد و بنده در اجلاسی که ۴۰ روز پس از فوت ایشان برگزار شد، اطمینان قلبی خود را برای تداوم نظاممند فعالیتهای حزب در همان جلسه اعلام کردم.
حبیبی تصریح کرد: مخالفین ما زبانهای توهمآمیز خود را که غالبا آلوده بود بازکرده بودند، اما خدا را سپاسگزاریم که بعد از ۵۱ سال رمز ماندگاری حزب موتلفه اسلامی، در ثبات قدم است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: استاد مرحوم عسگراولادی به اتکا به سیستم به جای اتکا به شهر مدیریت موتلفه اسلامی تاکید داشتند.
وی افزود: وقتی ما میگوییم حزب یعنی همه مدیران و اعضا هستند و اگر تداوم کار حزب تحقق پیدا کرده، مرهون فعالیتهای دلسوزانه تک تک شماست.
حبیبی اظهار داشت: برای آینده حزب نیز پای فشردن بر اصول و ثبات قدم ضروری است، اما در روشها معتقد به تحول و آسیبشناسی دائم نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت هستیم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: موضوع جوانگرایی در موتلفه اسلامی موضوعی حیاتی است، پیران موتلفه اسلامی در جایگاه خود مدتی خواهند بود اما اگر در هر حزبی جوانگرایی صورت نگیرد، این حزب با دست خود مرگش را امضاء کرده است، لذا ما ناگزیر از جوانگرایی هستیم.
وی افزود: یک روش فریبکارانه جوانگرایی این بوده که فاکتور انحصاری و مهمترین عامل را فقط جوان بودن و سن کم میدانستند یعنی هرکس سنش کم بود ولو اینکه هیچ تجربهای هم نداشت برسر کار بیاید، در حالیکه این هم جوانگرایی و هم جوان و موضوع مدیریت را خراب میکند.
حبیبی اظهار داشت: حزب موتلفه اسلامی جوانگرایی را به عنوان موضوع حیاتی از سربازی به سرداری رسیدن میداند و برخی در موتلفه ۲۰ سال است که فعالیت کرده و سردار شدهاند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: در موضوع بانوان و جوانان هم کارهایی انجام شده، اما کار در این بخش یک کار مقطعی و یک بعدی نیست، بلکه کار دائمی است و آنها که اهمیت کار بانوان را کم گرفتهاند اشتباه میکنند.
وی افزود: امام خمینی (ره) در صحیفه خود از زنان بسیار نام بردهاند و یقینا ایشان نقش زنان را در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی نه تنها مساوی بلکه بالاتر از نقش مردان میدانند.
وی گفت: به امام خمینی (ره) گفته بودند که اجازه دهید خانمها برای دیدار نیایند و وقتی آقای عسگراولادی این را به امام (ره) گفتند، ایشان فرمودند خیال میکنید شاه را اعلامیههای ما بیرون کرد؟ نه، این خانمها بودند که شاه را از کشور بیرون کردند.
حبیبی تصریح کرد: در انتخابات نیز ۵۰ درصد آراء در اختیار خانمهاست، البته بنده هرگز نگاه ابزاری به ظرفیت بانوان را نمیگویم و این توهین به آنهاست که برای رای دادن به ما از آنها یاد کنیم.
وی گفت: جوانان موتور اصلی حرکت انقلاب هستند و این یک موضوع ضروری است.
حبیبی اظهار داشت: بر روی اجرای چشم انداز ۱۵ ساله حزب موتلفه و ۳ پیش شرط مهم مطرح شده در آن اصرار دارم و آن کار حزبی دارای اهمیت است که رابطه آن با چشم انداز ۱۵ ساله مشخص باشد، وگرنه ممکن است کار خوبی باشد اما کار خوب بیربط است.
وی افزود: در بند اول چشمانداز تولید فکر و گفتمان براساس مبانی اسلامی و کانالکشی تولید فکر بین خودمان و مردم را مدنظر قرار دادهایم که مورد توصیه مکرر مقام معظم رهبری در سال ۶۹ در ملاقات با اعضای شورای مرکزی موتلفه اسلامی بوده است.
وی افزود: افزایش توانمندی حزب برای داشتن برنامهای که کشور با آن اداره شود مهم است، حزبی که حکومتی اداره نشود حزب نیست و ما ناگزیر از فعالیت حکومتی هستیم و برای اداره کشور باید حرفی برای گفتن داشته باشیم، بنابراین دبیران حزب در شهرستانها باید خود را مسئول حکومتی بدانند.
حبیبی خطاب به دبیران شهرستانها و استانهای حزب موتلفه اسلامی گفت: اگر نظام جمهوری اسلامی شما را راس هرم مدیریتی شهرستانها قرار دهد، کدام کار حکومتی است که به شما ارتباط نداشته باشد. همه باید این مسئولیت را احساس کنید در غیر این صورت دبیر حزب نیستید.
وی افزود: دبیران استانی نیز باید ببینند مشکلات مردم و راهحلهای شما چیست، تعامل با مردم در این رابطه معنا پیدا میکند نه با نصیحت و پند و اندرز، لذا در بزنگاههای انتخابات اگر شما حرف دل مردم را زدید مهم است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: تکیه کردن به اعضای حزب کار بسیار خوبی است اما کافی نیست. اگر ما میخواهیم همه مردم شهرستان و استان عضو ما باشند، خیال و آرزوی قشنگی است اما شدنی نیست.
حبیبی تصریح کرد: ما نیازمند موجهای سیاسی مشروع و معقول در کل استان هستیم تا مردم پای صندوقهای رای، به ما رای دهند، لذا حزبی که برنامه و مدیر ندارد و برنامه حکومتی هم ندارد به هیچ جا نمیرسد.
وی افزود: اینکه بگوییم ما در ۲۶ خرداد شهید دادیم یا سابقه زیادی داریم و هیچ حزبی مانند موتلفه اسلامی نیست، اما در تبلیغات این لازمی است که قطعا کافی نیست.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: مرکز مطالعات ما در استانها خواسته تا سند اداره استان در چارچوب اداره کشور تدوین شود، اگر ما حرفی در برنامه اداره استانها نداشته باشیم، حزب نیستیم.
حبیبی تصریح کرد: مدیرانی که استعداد مدیریتی دارند و چه بسا موتلفهای غیر عضو باشند، باید شناسایی شوند، لذا اگر در انتخابات ریاست جمهوری فرد برنده شده فقط بخواهد از حزب خودش مدیر بگذارد، پس بقیه مردم چکارهاند، بنابراین تکمیل بانک اطلاعات مدیران و به روز بودن دائم آن مهم است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: یکی از مصیبتهای انتخابات ریاست جمهوری رقابتهای لفظی است، زیرا رقابتهای واقعی جامعالاطراف نیست و کسی که رئیس جمهور میشود مصیبت بعدی این است که مردم را چگونه در نظر میگیرد، لذا با سخنرانی که مملکت اداره نمیشود.
وی افزود: برخی از دوستان بعد از گرفتن کار اجرایی تازه متوجه شدند این کار مشکلی است.
حبیبی تصریح کرد: در مشکلات اقتصادی اگر با زبان نظامی بگویم سرتیپ زیاد داریم، ولی سرلشکری که هدایت کند نداریم، امروز وزیر یک چیزی میگوید و فردا معاون رئیس جمهور چیز دیگر و قبلا هم همینطور بود.
وی افزود: حزب میخواهد این مسائل را درست کند، زیرا اگر حزب باشد و رئیس جمهور هم حزبی باشد، از قبل از انتخابات وزرای خود را کادرسازی کرده و در رابطه با مدیران اگر مثلا بگویند در آموزش و پرورش ۱۰۰۰ نفر مدیر میخواهیم میگوییم که قبلا ۲۰۰۰ نفر را شناسایی کردهایم.
وی با اشاره به بند سوم چشم انداز حزب موتلفه اسلامی با موضوع کادرسازی اظهار داشت: اگر برنامه و کار اجرایی خوب باشد اما آدم نداشته باشیم باید آدم گدایی کنیم که معلوم نیست تفکر موتلفه را در اداره کشور عملی کند. به اعتقاد ما بقیه احزاب هم باید چنین شرایطی را واجد باشند، در غیر این صورت و بدون داشتن این سه پیش شرط حزب نیستند.
حبیبی گفت: مشکل ما در کشور در انتخابات این است که سخنرانیها به رقابت هم میآیند و برنامهها و مدیران و مبانی و اهداف به رقابت نمیآیند، لذا مردم باید به برنامهها و مدیران کادرسازی شده رای بدهند نه به سخنرانیها، اما متاسفانه چنین شرایطی نداریم.
وی افزود: احزاب اگر این سه پیششرط را رعایت کنند میتوانند دولت تشکیل داده و اکثریت مجلس و شوراها را بدست گرفته و شهردار مطلوب خود را منصوب کنند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: اگر این اتفاق نیفتد، قانون جدید احزاب نیز به جایی نمیرسد و حزب مالی میشود و فقط یک دلخوش کنک است.
وی گفت: احزابی که داخل نظام هستند و اصل اسلام و نظام اسلامی، قانون اساسی و ولایت فقیه را با تمام وجود قبول دارند، میتوانند امیدوار باشند که دولت تشکیل دهند، اگر چنین روحی بر قانون جدید احزاب حاکم شود خود احزاب آن را اجرا میکنند، لذا ما نمیخواهیم که دموکراسی یا تحزب را تضییع کنیم.
وی افزود: به قول مرحوم فلسفی ما یک عاشورا داریم و یک تعزیه، در عاشورا سنان ابن انس، شمر، حضرت ابوالفضل (ع) و امام حسین (ع) حضور داشتند اما در تعزیه بقال سرکوچه هم حاضر است!
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: ما باید در تعیین تحزب به اصل بپردازیم، احزابی که در زیر خیمه نظام با حفظ اصول قرار گرفتهاند، مدنظر هستند نه اینکه همه احزاب مثل حزب توده یا احزابی که منافقانه رای مردم را گرفتند و بعد علیه کل نظام فعالیت میکردند، بلکه آن حزبی که با تمام وجود ولایت فقیه را قبول داشته میتواند ریاست جمهوری، مجلس و شوراها را بدست بگیرد. آن وقت دموکراسی اسلامی به معنای واقعی تحقق مییابد.
حبیبی اظهار داشت: دبیرکل و دبیران استانها در حزب موتلفه اسلامی مسئول اجرای چشم انداز این حزب هستند.
وی افزود: یک موضوع اعتقادی و عاطفی وجود دارد که آن تشابه حزب موتلفه اسلامی با انقلاب است که هردو مورد پشتیبانی خداوند هستند و این قطار در حرکت ریلگذاری شده است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: ما در کشور برای تداوم انقلاب هیچ راهی جز نزدیک بودن، موتلف بودن و همگرایی در میان جریانات انقلاب نمیبینیم و آن وفاق و ائتلافی که با محوریت روحانیت که پشت سر مقام معظم رهبری حرکت میکند، مورد نظر است.
حبیبی اظهار داشت: در این صورت وفاداران انقلاب در نهایت پیروزند اما اگر تمهیدی برای کاهش اختلاف سلیقههای طبیعی نیندیشیم، دچار مشکل خواهیم شد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه هدف این جلسه همگرایی در بین وفاداران انقلاب اسلامی است، گفت: حرکت به سوی همگرایی اصولگرایان با محوریت روحانیتی که پشت سر مقام معظم رهبری قرار دارند هدف مقدسی است و منحصر به انتخابات نیست.
وی افزود: اصل هدف این است که وفاداران انقلاب اسلامی اگر هدف نداشته باشند و دائما به تفرق دامن بزنند چگونه میخواهیم وحدت ایجاد کنیم؟
حبیبی اظهار داشت: به آقای تقوی رئیس جامعه روحانیت مبارز عرض کردیم که احترام شما برای ما واجب است اما اگر بخواهیم همگرایی بین نیروهای انقلاب با محوریت روحانیت تابع مقام معظم رهبری ایجاد کنیم، در این طیف عظیم وفاداران انقلاب جریان اصولگرایی هم هست و جریانات دیگری هم هستند که ممکن است عدهای در تشکل حضور نداشته باشند اما واقعا به انقلاب هم وفادار باشند.
وی تصریح کرد: ما میگوییم به نظرات هم احترام قائل هستیم و نظر خودمان را برتر نمیدانیم و معتقدیم که باید با عقل جمعی مملکت را اداره کرد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: یکی از مشکلات ما مجتهدین سیاسی هستند که ذرهای از اجتهاد خود کوتاه نمیآیند، مثلا در انتخابات هرچقدر گفتیم که مصلحت ایجاب میکند شما کنار بروید، میگفتند نه اگر ما کنار برویم کائنات بهم میریزد و حتی من به شوخی به یکی از دوستان گفتم اگر پیغمبر اکرم (ص) نیز بیایند و بگویند که این افراد کنار بروند، آن مجتهدان سیاسی اعلام میکنند که گزارش نادرست دادهاند که ما کنار برویم!
وی تصریح کرد: برخی وقتها خدمت به انقلاب این است که کنار برویم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به برخی حرفها مبنی بر تقسیم اصولگرایان به سنتی و نوگرا، گفت: اصولگرایان در اصول هیچ تقسیمی را قبول ندارند اما در سلیقهها مصلحت ایجاب میکند که سلیقهها را نیز بهم نزدیک کرد و باید رابطه برنامه ریزی شده با بقیه اصولگرایان برای انقلاب را در نظر داشته باشیم.
حبیبی گفت: باید از همین حالا اصولگرایان واجد شرایط برای انتخابات ۹۴ شناسایی شوند و حزب موتلفه اسلامی اگر به تنهایی یا با جمع میآید باید شناسایی کند، البته همه ظرفیت اصولگرایی را در اختیار جامعتین قرار خواهیم داد.
وی افزود: آقای تقوی اعلام کردند که در دیدار با آیت الله مصباح یزدی آقای مصباح گفتند هرچه آقای مهدی کنی و آیت الله یزدی بفرمایند ما هم تابع هستیم.
حبیبی اظهار داشت: مهمترین نگاه موتلفه اسلامی خطاب به دستگاههای حکومتی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است که مقام معظم رهبری فرمودند و در این برنامه با حضور اقتصاددانانی که شایستگی بالایی دارند به آن پرداختهاند.
حبیبی تصریح کرد: شاید بیستمین یا سیامین یا پنجاهمین جلسهای بود که درباره اصل ۴۴ قانون اساسی یعنی مردمی کردن اقتصاد صحبت شده اما حرف زیاد شنیدهایم و سخنرانی و اجلاسیه و همایش زیاد است در حالیکه؛ دو صد گفته چون نیم کردار نیست!
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: با حضور دولت و شرکتهای دولتی که حیاط خلوت دولت در امور اقتصادی هستند، یعنی بازگذاشتن دست دولت در هرکاری که خودش میخواهد و علت اصرار برای ادامه کار شرکتهای دولتی همین است و با ۸۰ درصد اقتصاد که در دست دولت است، محال است که اقتصاد مقاومتی شکل بگیرد.
وی افزود: دولت میتواند سیاستگذار، ناظر و پشتیبان باشد، اما نباید دولت قصاب و نجار و خواربارفروش باشد.
حبیبی گفت: کمونیستها در ۷۰ سال حکومت خود ۲۰ میلیون نفر از مخالفین خود را کشتند تا بر اقتصاد دولتی پافشاری کنند اما به جایی نرسیدند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: از بس که به حرف خصوصیسازی عمل نشده تکرار این حرف به طنز تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: ما معتقدیم با فرض ادامه تحریمها با اجرای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی ما از تحریمها نیز گذر خواهیم کرد.
حبیبی افزود: این موضوع شدنی است و رمز آن تولید است که با دو نگاه رفع نیازهای داخلی و توسعه بازارهای صادراتی ما صورت میگیرد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: کسانی که در امر اقتصاد فعالیت میکنند، باید اطمینان عملی داشته باشند که در کشور قانون اعمال میشود، در غیر این صورت اقتصاد مقاومتی شکل نخواهد گرفت.
وی تصریح کرد: موضوع بعدی مبارزه با فساد است که لازمه شکل گیری اقتصاد مقاومتی است.
حبیبی افزود: رئیس جمهور سابق همواره بگم بگم میگفت، در حالیکه باید فهرستی به قوه قضائیه به طور علنی میداد و تا اسامی آن منتشر نشده، نباید علنی بشود و رئیس جمهور امروز ما نیز فقط میگوید؛ بردند و خوردند، آیا این مبارزه با فساد اقتصادی است؟
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: رئیس جمهور در برابر مردم و نظام و روابط بین الملل مسئول است و امیدواریم اشتباهاتی که رئیس جمهور سابق مرتکب شده رئیس جمهور فعلی مرتکب نشود.
وی افزود: آقای رئیس جمهور جنابعالی به عنوان فرد مسئول در برابر اینکه میگویید خوردند و بردند مسئول هستید که در یک نامه مستقیم اسامی این افراد را به قوه قضائیه معرفی کنید، من نمیخواهم بگویم اتفاقی نیفتاده اما رئیس جمهور نباید کلی گویی کند، زیرا مسئولیت دارد.
حبیبی اظهار داشت: امیدوارم رئیس جمهور ما را متهم به بیسوادی و دعوت به جهنم نکند، زیرا با این حرفها منتقدین کنار نخواهند رفت.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: آقای رئیس جمهور عصبانی نشوید، ابزار اصلی مدیریت براساس روایات اسلامی سعه صدر است. یک روز منتقدین را دعوت به جهنم میکنید و روز بعد میگویید من منظورم تخریب کنندگان بود. اصولا عصبانیت کار دست آدم میدهد، به خصوص اینکه مسئول باشد.
وی گفت: آقایان رئیس جمهور قبلی و فعلی و بعدی باید بدانند که پشتیبان اصلی شما بعد از رهبری، مردم هستند. در این صورت هیچ نیروی داخلی و خارجی در برابر شما عرض اندام نخواهد کرد.
حبیبی با اشاره به ضرورت ثبات نسبی در قوانین و مقررات اظهار داشت: تولیدکننده ما مثلا با تلاش ۵ ساله خود میخواهد محصولات خود را عرضه کرده و به خارج هم بفرستد، اما نمیداند که وقتی یک قانون به تصویب میرسد چند روز بعد یک آئین نامه آن قانون را نقض میکند، لذا دو عیب در این بیثباتی وجود دارد، یکی عدم اعتماد به وجود آمده و دیگری زمینه فساد گسترش مییابد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه حزب ما حزب عاشورایی منتظر است، گفت: حزب ما با اتکا به فرهنگ عاشورا تشکیل شده و اولین پایه گذاران آن خون شریفشان با اعتقاد عاشورایی و ظهور بزرگ ریخته شده و ضمانت ما و شما برای تداوم حزب موتلفه نگرش عاشورایی و منتظرانه است.
وی افزود: حضرت امام خمینی (ره) در ملاقات اسفند سال ۴۱ به آقای مرحوم عسگراولادی فرمودند، مبارزه ما سه مرحله دارد و بعد از آن سه مرحله خواهیم گفت کهای مولای ما جهان منتظر قدوم مبارک شماست.
حبیبی اظهار داشت: ما در موتلفه اسلامی با این آرزو و کار اعتقادی انجام وظیفه میکنیم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: کار در موتلفه اسلامی فقط یک کار خوب نیست، بلکه کار مقدس است و اگر غیر از این بگوییم به این حزب ظلم کردهایم، لذا امیدواریم خداوند ما را عاشورایی و منتظر نگهدارد.