کد خبر: ۵۸۹۰۵
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۸
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۴۷۳۸
روحانی:

از صبح تا شب فقط بدحجابی را به عنوان منکر مطلق تلقی نکنیم/چند نفر در کشور خود را متولی اخلاق نپندارند/هیچ کس نمی‌تواند با این عنوان که آمر به معروف و ناهی از منکرم، هر اقدامی را انجام دهد

دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری گفت که امر به معروف و نهی از منکر طبق آموزه‌های اسلام و نص قانون اساسی یک عمل همگانی و متقابل است.
دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری گفت که امر به معروف و نهی از منکر طبق آموزه‌های اسلام و نص قانون اساسی یک عمل همگانی و متقابل است.

به گزارش «تیک» Tik.ir، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در سخنرانی خود در جمع مردم زنجان با تاکید بر این‌که هیچ کس نمی‌تواند با این عنوان که آمر به معروف و ناهی از منکرم، هر اقدامی را انجام دهد، تاکید کرد که هیچ دسته و گروهی را نیز نمی‌توان به عنوان آمر به معروف و ناهی از منکر محکوم کرد.


وی با یادآوری اصل قانون اساسی درباره امر به معروف و نهی از منکر، یادآور شد: باید همه را به خیر و نیکی دعوت کنیم.

رییس‌جمهور افزود: امر به معروف و نهی از منکر طبق آموزه‌های اسلام و نص قانون اساسی یک عمل همگانی و متقابل است.

روحانی در ادامه به تبیین مفهوم عمل متقابل و همگانی پرداخت و گفت: امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه همگانی است یعنی 77 میلیون جمعیت ایران باید آمر به معروف و ناهی از منکر باشند.

وی گفت: امر به معروف و نهی از منکر عمل متقابل است. من، شما و شما بنده را به خیر و صلاح و شایستگی دعوت می‌کنید.

رییس‌جمهور تاکید کرد: مبادا روزی کلمه امر به معروف و نهی از منکر و وظیفه مهم امر به معروف و نهی از منکر که باید وسیله‌ای برای نزدیک شدن جامعه به هم باشد به وسیله‌ای برای تفرقه و جدایی تبدیل شود.

وی تصریح کرد: بادا تحت لوای شعار زیبای امر به معروف و نهی از منکر، ناامنی در جامعه آغاز شود.

رئیس جمهور با بیان این‌که از صبح تا شب فقط یک مساله و آن بدحجابی را به عنوان منکر مطلق تلقی نکنیم، توضیح داد: زنان ایران، زنان مسلمان و با عفت هستند که همه طرفدار حجابند پس چند نفر در این کشور خودشان را متولی اخلاق نپندارند.

روحانی تصریح کرد: درس عاشورا برای ما آن است که همه باید دنبال امر به معروف و نهی از منکر باشیم که قیام امام حسین (ع) برای همین بود.

رییس‌جمهور با تاکید بر اهمیت توجه به مساله اشتغال جوانان، گفت: به اعتقاد من طلبه در حدی که از آموزه‌های اسلام فهمیده‌ام، هیچ منکری بالاتر از بیکاری و فقر نیست.

وی با بیان این‌که بیاییم دست به دست هم دهیم و با فقر مبارزه کنیم، افزود: باید به زندگی مردم توجه کنیم و برای جوانان عزیزمان که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند شغل و کار فراهم کنیم.

رییس دولت تدبیر و امید با بیان این‌که اگر می‌خواهیم معروف را ترویج دهیم، اولین معروف توسعه کشور است، گفت: کشور ما باید در مسیر توسعه قرار گیرد و چرا باید مسلمانان به یک کشور غربی بروند و حسرت زندگی آنها را داشته باشند و چه چیز ما از آنها کمتر است؟