چرا نبايد توت و خرما را با چاي بخوريم؟
اگر بر اين باوريد که مصرف "توت" يا "خرما" به جاي قند ميتواند از بالا رفتن ميزان "قند خون" جلوگيري کند سخت در اشتباهيد.
به گزارش پايگاه خبري «تيک» (Tik.ir)، قند خرما، توت و به طور کلي هر"مواد قندي "هنگامي که با آب جوش يا چاي داغ تماس پيدا ميکند بدن تمام شيرينيهاي اين مواد را جذب کرده و "انرژي" موجود در آنها جذب بدن نمي شود.
گفتني است چاي و "قهوه "در تمام کشورهاي دنيا نوشيدنيهاي بسيار رايجي هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شيرين مصرف کنند اما اين مواد قند به سلامت "دندانها" آسيب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهايت "ديابت" ميشود.
گفتني است مصرف "ميوههاي خشک" در کنار چاي بهترين گزينه به جاي قند، خرما و "توت" است.
نکته: پزشکان بر اين باورند مصرف ميوههاي خشک انرژي مورد نياز بدن را فراهم کرده و براي "سلامتي" ضرري ندارند
*بيتوته
به گزارش پايگاه خبري «تيک» (Tik.ir)، قند خرما، توت و به طور کلي هر"مواد قندي "هنگامي که با آب جوش يا چاي داغ تماس پيدا ميکند بدن تمام شيرينيهاي اين مواد را جذب کرده و "انرژي" موجود در آنها جذب بدن نمي شود.
گفتني است چاي و "قهوه "در تمام کشورهاي دنيا نوشيدنيهاي بسيار رايجي هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شيرين مصرف کنند اما اين مواد قند به سلامت "دندانها" آسيب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهايت "ديابت" ميشود.
گفتني است مصرف "ميوههاي خشک" در کنار چاي بهترين گزينه به جاي قند، خرما و "توت" است.
نکته: پزشکان بر اين باورند مصرف ميوههاي خشک انرژي مورد نياز بدن را فراهم کرده و براي "سلامتي" ضرري ندارند
*بيتوته