کد خبر: ۷۲۶۶۲
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۹
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۹۷۱

پرتقال بهتر است يا آب پرتقال ؟!

  اگرچه آب ميوه ,داراي قند فراوان است اما دانشمندان دريافتند موادمغذي خاصي که درآب پرتقال وجود دارد راحت تر جذب بدن ميشود تا يک ميوه فرآوري نشده.

پرتقال حاوي مواد مغذي مانند کاروتنوئيد ها و فلاونويد ها ميباشد که درکنار فوايد ديگر ميتواند ريسک ابتلا به بعضي از سرطانها و بيماريهاي قلبي عروقي را در فرد کاهش دهد.اما ببشتر افراد نوشيدن يک ليوان آب پرتقال را به خوردن خود ميوه ترجيح ميدهند.

محققان دريافتند توليد آب پرتقال پاستوريزه , تااندازه اي از ميزان کاروتنوئيد ها و ويتامين ث ميکاهد اما ميزان جذب کاروتنوئيدها و ويتامين ث را به اندازه قابل توجهي بالا ميبرد و برخلاف باور عمومي هرچند آب گرفتن پرتقال مقدار فلاونويد ها را کاهش ميدهد اما فلاونويدهاي باقيمانده بسيارجذب شدني تر ازفلاونويدهاي موجود درتکه هاي پرتقال هستند.