کد خبر: ۷۴۳۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۲
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۴۳۳۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

«محسن يگانه» در سريال گذر از رنج ها + عکس

  محسن يگانه به جمع بازيگران سريال گذر از رنج ها که بخش پاياني آن در اروپا فيلمبرداري خواهد شد، پيوست. مدير برنامه ريزي اين سريال در رابطه با روند فيلمبرداري و پشت صحنه اين سريال گفت.



اواخر دي ماه بازيگران و عوامل سريال گذر از رنج ها براي ادامه فيلمبرداري و ضبط سکانس هاي اروپايي و پاياني به شهر نيکوزياي قبرس سفر کردند. مهدي بوستان‌پرور، مدير برنامه‌ريزي و دستيار اول کارگردان در اين باره گفت: صحنه‌هاي هتل، بيمارستان و خيابان‌ها را با حضور بابک حميديان، شيوا طاهري، مهدي اميني‌خواه و محسن يگانه همراه با هنروران قبرس تصويربرداري کرديم.

وي ادامه داد: بابک حميديان که نقش مدير مدرسه را بازي مي‌کند، براي معالجه به خارج از ايران مي‌رود. مهدي اميني‌خواه هم نقش يک جوان ايراني با معرفت را بازي مي‌کند که در اروپا به آنها کمک مي‌کند. محسن يگانه هم ايفاگر نقش پروفسور اميري است. اين شخصيت واقعي است و آقاي حسن‌پور هنگام ساخت سريال از ياد رفته با او آشنا شد. پروفسور شخصيت مردمي دارد و به ايراني‌هايي که براي معالجه به اتريش مي‌روند، کمک مي‌کند. محسن يگانه نقش اين شخصيت را دو سکانس بازي مي‌کند.

پشت صحنه سريال‌هاي تاريخي هميشه پر از اتفاقات ريز و درشت است که از چشمان مخاطبان تلويزيون دور مي‌ماند، اما دانستن اين اتفاقات باعث مي‌شود تا بينندگان تلويزيون متوجه شوند که گروه سازنده يک سريال تاريخي با چه مشکلاتي روبه‌رو ، مي‌شوند. بوستان‌پرور درباره پيش‌توليد گذر از رنج‌ها گفت: پيش‌توليد سريال از اواخر تابستان 91 آغاز شد و خرداد 92 سريال کليد خورد. با شروع پيش‌توليد حسن روح‌پروري طراح صحنه و لباس همراه با گروه تحقيقات را آغاز کردند و به کتابخانه ملي و کتابخانه مجلس مراجعه کردند تا طراحي صحنه و لباس مطابق با تاريخ باشد. براي دهه 20 لباس‌هاي نخي ساده طراحي شد و براي دهه 30 لباس‌ها از نوع يقه گرفته تا پارچه متفاوت بود. در مجموع متناسب با فضاي هر دهه لباس‌ها و صحنه طراحي مي‌شد. چند ماه ساخت و ساز و دکور خانه‌ها زمان برد.
به گفته مهدي بوستان پور، بيش از هزار بازيگر نقش‌هاي اصلي و فرعي را بازي کرده‌اند. همچنين 15 هزار هنرور و صد نوزاد و کودک در اين سريال مقابل دوربين رفته‌اند. گذر از رنج‌ها حدود 600 لوکيشن اصلي و فرعي دارد.
مدير برنامه ريزي سريال درباره طراحي لباس‌ها عنوان کرد: نظر کارگردان در همه چيز از جمله صحنه، لباس، تصوير، نور، لوکيشن، بازيگر و... لحاظ مي‌شد و بعد از طراحي، نظراتش را به حسن روح‌پروري اعلام مي‌کرد تا مدل لباس‌ها و نوع دکور مطابق با مستندات تاريخي باشد. براي اين سريال هزار دست لباس طراحي شد. ماه‌چهره خليلي ايفاگر نقش کتايون، عروس خان جزو بازيگراني است که لباس‌هاي زيادي برايش دوخته شد که حدود 70 دست بود.
دستيار اول کارگردان سريال گذر از رنج‌ها درباره انتخاب نقش دنيا گفت: براي اين نقش در تهران فراخوان داديم و حدود 2000 تا 3000 نفر براي تست مراجعه کردند. ملاک سن‌ براي اين نقش هجده تا بيست‌وپنج سال بود، چون بايد بازيگري انتخاب مي‌شد که تا هفتاد سالگي دنيا را بازي مي‌کرد و ضمن اين‌که چهره خاصي هم مي‌داشت.
وي افزود: فريدون حسن‌پور براي لهجه با بازيگران تمرين مي‌کرد تا لهجه شمالي بازيگران بدون ايراد باشد و حدود سه‌ماه قبل از شروع کار تمرينات بسياري با شيوا طاهري، بازيگر نقش دنيا انجام داد و او ساعت‌ها سر صحنه مي‌نشست و آقاي حسن‌پور لهجه را با او تمرين مي‌کرد، حتي راه رفتن، نشستن و حرف زدن او زير نظر کارگردان انجام مي‌شد.

بوستان‌پرور درباره انتخاب نوزادان و کودکان براي اين سريال گفت: در اين سريال از بچه‌هاي سه تا هفت روزه تا دو و سه ماهه به بالا داشتيم. راضي کردن والدين بچه‌ها که کودک چند روزه‌شان را براي سريال در اختيار ما بگذارند، کار سخت و دشواري بود، حتي برخي مادران زماني که فرزند چند روزه‌شان را لخت مي‌کرديم و در پارچه‌اي پيچيده تا نشان بدهيم تازه به دنيا آمده، بيقراري مي‌کردند. برخي مادران هم به دليل زايمان نمي‌توانستند به صحنه‌هاي کوهستاني بيايند و با مشکلات فراوان آنها را مي‌برديم.

مهدي بوستان پور خاطر نشان کرد: براي انتخاب بچه‌ها به سراغ محلي‌ها مي‌رفتيم و بعد از شناسايي بچه‌هايي که تازه به دنيا آمده و زنان باردار از آنها براي بازي در برخي سکانس‌ها استفاده مي‌کرديم.

دستيار اول کارگردان درباره انتخاب بازيگران بومي و بچه‌هاي مدرسه توضيح داد: انتخاب و کار کردن با بازيگران شهرستان‌ ويژگي‌هاي خاص خود را دارد. تلاش کرديم از بازيگران شمالي که در سريال از ياد رفته حضور داشتند، استفاده نکنيم. دستياران کارگردان بيشتر شهرهاي گيلان و مازندران از جمله صومعه‌سرا، لاهيجان، رشت، آستارا، انزلي، لنگرود، رودسر، تنکابن و... را زير پا گذاشتند و از بازيگران تئاتر و تلويزيون تست گرفتند و بعد از انتخاب در اداره ارشاد لاهيجان قراري گذاشتيم تا آقاي حسن‌پور انتخاب نهايي را انجام دهد. همه کارهاي توليد، صحنه و اجرايي به موازات هم پيش ‌رفت.


گروه سازنده سريال گذر از رنج‌ها با وجود مشکلات مالي فقط چهار روز و آن هم به خاطر برف شديد کار را متوقف کردند، زيرا نمي‌توانستند از کمپ خارج شوند. گروه توليد و صحنه چند نفر را براي انتخاب لوکيشن‌ها مشخص کرده و آنها هزار کيلومتر را جستجو مي‌کردند و از مناطق مختلف عکس مي‌گرفتند و کارگردان بعد از بازبيني، لوکيشن‌ نهايي را انتخاب مي‌کرد. بوستان‌پرور از پشت صحنه سريال گذر از رنج‌ها، فيلمي ساخته است که در پايان سريال به مخاطبان ارائه خواهد شد.
*نمناک
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
سميرا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۰
1
2
عالي بود بهترين فيلمي بود