کد خبر: ۸۱۷۶۵
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۱۵۶

خوراکي‌هاي چربي سوز را بشناسید

  برخي از مواد خوراکي داراي تاثيرات بالاي گرمازايي از طريق فرايندهاي فيزيولوژيکي هستند، از اينرو شما مي توانيد با خوردن آنها، کالري بسوزانيد.

برخي مواد خوراکي داراي تاثيرات بالاي گرمازايي هستند که با خوردن آنها، کالري مي سوزانيد. از سوي ديگر، برخي مواد خوراکي ديگر حاوي مواد مغذي و ترکيباتي هستند که باعث افزايش سوخت و ساز متابوليکي بدن شما مي شوند. شما مي توانيد با مواد خوراکي زير فرآيند متابوليسم بدن خود را افزايش دهيد.

تمامي انواع غلات
بدن شما در زمان تجزيه تمام مواد خوراکي (مخصوصاً مواد خوراکي غني از فيبر نظير جو و برنج) در مقايسه با مواد غذايي فرآوري شده، دو برابر کالري مي سوزاند.

گوشت هاي کم چربي
پروتئين حاوي تاثير بالاي گرمازايي است: بدن شما در حين هضم غذاي حاوي پروئين، حدود ۳۰ درصد کالري مي سوزاند؛ بدين ترتيب بدن براي هضم سينه مرغ حاوي ۳۰۰ کالري، ۹۰ کالري انرژي مي سوزاند.

محصولات لبني کم چرب
اين محصولات لبني غني از کلسيم و ويتامين D، به حفظ و ساخت ماهيچه کمک مي کنند که مسلماً در حفظ متابوليسم قوي هم نقش موثري دارند.

چاي سبز
طبق گزارش «مجله تغذيه باليني آمريکا»، نوشيدن چهار فنجان چاي سبز در روز به افراد کمک مي کند تا در حدود نيم کيلو در طول هشت هفته وزن کم کنند. EGCG، عصاره چاي سبز است. اين ترکيب موجود در جوشانده چاي سبز به طور موقت موجب تسريع روند متابوليسم بعد از هر بار نوشيدن آن مي شود.

عدس
يک فنجان عدس، ۳۵ درصد از آهن مورد نياز روزانه بدن ما را تامين مي کند. در حدود ۲۰ درصد افراد با کمبود آهن روبرو هستند.کمبود يک ماده غذايي موجب کُند شدن روند متابوليسم مي شود، چراکه بدن ما براي انجام يک عملکرد مناسب با کمبود مواد مغذي روبروست.

فلفل قرمز تند و آتشين
«کاپسيسن»، ترکيب موجود در فلفل که موجب تندي آن مي شود، بدن شما را گرم مي کند و همين مسئله باعث مي شود که شما کالري بيشتري بسوزانيد. خوردن فلفل به هر شکلي اعم از خام، پخته، خشک شده يا پودري براي شما مفيد است. به سوپ، تخم مرغ و گوشت، کمي پودر فلفل قرمز يا سس تند اضافه کرده و بعد ميل کنيد.