کد خبر: ۸۶۶۲۲
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۱
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۷۶۱

کاهش وزن با سه تغيير کوچک در رژيم غذايي

   مطالعات 16 ساله محققان آمريکايي نشان مي دهد که با سه تغيير کوچک در رژيم غذايي مي توان کاهش وزن چشمگيري داشت.

مطالعه 16 ساله بر روي بيش از 120 هزار داوطلب در سراسر دنيا نشان مي دهد که استفاده از غذاهاي دريايي، حذف گوشت قرمز و استفاده از غذاهايي با شاخص قند پايين، مهمترين روش هاي کاهش وزن هستند.

1 - غذاي دريايي بخوريد
مطالعات نشان مي دهد که اضافه کردن غذاهاي دريايي به وعده هاي غذايي، يکي از موثرترين روش هاي کاهش وزن است. در اين گزارش آمده است که ماهي يا ميگوي سرخ کرده به کاهش وزن کمک نمي کند؛ بلکه رمز لاغري در غذاي دريايي بخارپز يا کبابي است. مصرف ماهي هاي حاوي چربي غير اشباع مانند ماهي سالمون توصيه شده است.

2 - با گوشت قرمز خداحافظي کنيد
مطالعات انجمن قلب آمريکا نشان مي دهد که مصرف گوشت قرمز، به دليل کلسترول و چربي اشباع موجود در آن، يکي از مهمترين دلايل اضافه وزن است. گوشت قرمز معمولا با برنج يا نان ميل مي شود و همين امر يکي از دلايل اضافه وزن است. در اين گزارش آمده است که براي کاهش وزن بايد گوشت قرمز را با پروتئين هاي دريايي، حبوبات، ميوه و سبزي جايگزين کرد.

3 - غذايي بخوريد که شاخص قند آن پايين باشد
شاخص قند (GI) فاکتور نشان دهنده ميزان قند غذاست. غذاهايي با شاخص قند يک تا 55 جزء غذاهاي کم قند، 52 تا 69 متوسط و 70 به بالا، غذاهاي پرقند محسوب مي شوند. براي مثال، شاخص قند سيب حدود 39 و برنج سفيد 89 است.
با دقت در اين سه مورد مي توان شاهد کاهش وزن بود.
نتايج اين تحقيقات در نشريه The American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است.
*ايرنا