کد خبر: ۴۴۱۳۸۲
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۳
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۵۷

پیام ویژه پزشکیان برای ولیعهد عربستان/ جزئیات مذاکرات اعلام شد

رئیس سازمان حج و زیارت از پیام خاص و ویژه‌ رئیس‌جمهور با موضوع حج برای ولیعهد عربستان سعودی خبر دادند.

رئیس سازمان حج و زیارت از پیام خاص و ویژه‌ رئیس‌جمهور با موضوع حج برای ولیعهد عربستان سعودی خبر دادند.

علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت، پس از امضا توافق‌نامه حج ۱۴۰۵ با وزیر حج عربستان گفت که با توجه به اهمیت حج و عمره برای ایران، پزشکیان، رئیس. جمهور، پیام خاص و ویژه‌ای را با موضوع حج برای ولیعهد عربستان سعودی تهیه کرده بودند که حامل این پیام بودم. امیدواریم این پیام، پیام دوستی و توسعه روابط دو ملت و دو کشور برای آینده بهتر و همکاری‌های نزدیکتر بین دو کشور باشد. 

رئیس سازمان حج و زیارت درباره مذاکره و توافق با وزیر حج عربستان نیز توضیح داد: در این مذاکرات تاکید شد که جمهوری اسلامی در بخش اجرا و مراسم‌ها و برنامه‌ها به همان صورت سال گذشته عمل خواهد کرد و طرف عربستانی هم به مانند سال گذشته با ایران کمال همکاری را خواهد داشت. 

 

رشیدیان افزود: امیدواریم با توجه به هماهنگی‌ها و پیگیری‌ها در قراردادهای اجرایی، حج پیش‌رو با سلامت، امنیت، عزت و روان برای همه حجاج ایرانی و کشورهای اسلامی انجام شود. 

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: با توجه به امضا تفاهم‌نامه و قراردادهای مسکن، تغذیه، بهداشت، حمل و نقل و خدمات مشاعر، عملیات اجرایی برای ارایه خدمات سرعت بیشتری گرفته که با تکمیل ثبت‌نام زائران در کاروان‌ها امیدواریم شاهد سرعت گرفتن عملیات باشیم و با توجه به زمان‌بندی، در ماه شعبان باید عملیات ثبت نام و قراردادها را کامل کنیم. 

ایران و عربستان به تازگی درباره حج ۱۴۰۵ توافق کرده‌اند. ایران با توجه به افزایش جمعیت و همچنین انتظار حدود ۹۰۰ هزار نفر برای حج تمتع از عربستان خواسته که سهمیه حج ایران افزایش یابد.