کد خبر: ۴۱۱۲۱۸
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۱
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
عبدالناصر همتی، رییس پیشین بانک مرکزی ضمن بازنشر ویدیویی از سخنان امروز رییس مجلس درباره «هدررفت سالی ۱۰۴ میلیارد دلار از سوی ما مدیران» نوشت: مطالب جالبی را بیان کردید. ویدیوی صحبت‌های شما را منتشر می‌کنم. شاید رئیس مجلس، که در سه سال گذشته مجلس انقلابی را در کنترل داشت، آنرا بشنود و اقدامی برای اصلاح حکمرانی و حیف و میل‌ها بکند!
عبدالناصر همتی، رییس پیشین بانک مرکزی ضمن بازنشر ویدیویی از سخنان امروز رییس مجلس درباره «هدررفت سالی ۱۰۴ میلیارد دلار از سوی ما مدیران» نوشت:

‏آقای قالیباف!

مطالب جالبی را بیان کردید.

‏ویدیوی صحبت های شما را منتشر می‌کنم.

شاید رئیس مجلس، که در سه سال گذشته مجلس انقلابی را در کنترل داشت، آنرا بشنود و اقدامی برای اصلاح حکمرانی و حیف و میل ها بکند!

گفتنی است کهامروز قالیباف با ابراز تأسف از اینکه ما مدیران سالی 104 میلیارد دلار به قیمت سال 1400، ثروت را هدر می‌دهیم، گفت: منظور بد استفاده کردن ثروت نیست بلکه منظور این است که ثروت خود را از بین برده و به آتش می‌کشیم و بعد منتظریم هر مسیری را دنبال کنیم تا جبران شود؛ برای مثال فلان شرکت آلمانی بیاید و 5 میلیارد دلار در صنعت نفت ما سرمایه‌گذاری کند.


نام:
ایمیل:
* نظر: