کد خبر: ۴۱۴۱۲۱
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۸
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۵۶

حمل دریایی ازچین:راهنمای کامل با لیست بهترین نرخ های حمل


حمل دریایی از چین بهترین و ارزان‌ترین روش وارداتی از این کشور است. در این روش از دو مسیر حمل مستقیم و حمل غیرمستقیم استفاده می‌شود. در روش غیرمستقیم ابتدا کالا به دبی منتقل شده و سپس به ایران ارسال می‌شود. این روش برای سرعت بخشیدن به واردات از چین و کاهش محدودیت‌های وارداتی مورداستفاده قرار می‌گیرد. در ادامه از مراحل حمل دریایی از چین، مزایا و معایب و نکات مهم آن صحبت خواهیم کرد.

 

مراحل حمل دریایی از چین

حمل کالا از چین به روش دریایی چم و خم‌های زیادی دارد. اگر مراحل بازاریابی، تحقیق، خرید محصول، انتقال و مواردی از این دست را فاکتور بگیریم، مراحل واردات از چین شامل موارد زیر می‌شود.

مرحله یک: تحویل بار

در نخستین مرحله باید بار را به انبارهای حامل تحویل دهید. در موقع خرید از چین، باید طبق قرارداد مشخصی بار را تحویل بگیرید. به طور معمول در این مرحله فروشنده بار را به انباری که مدنظر خریدار است تحویل می‌دهد. شرکت‌های بازرگانی معتبر معمولاً در بندرگاه‌های اصلی چین دارای انبار کالا هستند. به این شکل می‌توانید از همان ابتدا بار را به انبار شرکت حمل و نقلی بفرستید و در هزینه‌های انتقال صرفه‌جویی کنید.

مرحله دو: آماده‌سازی مدارک گمرکی

اگر قصد ارسال بار از چین به ایران را دارید، باید مجوزهای لازم برای این کار را کسب کنید. درواقع با تهیه این مدارک می‌توانید مراحل ترخیص کالا از گمرک چین را انجام دهید. برای این کار ابتدا باید یک درخواست تنظیم کنید و همراه با مدارک لازم آن را تحویل گمرک چین دهید. اگر نمی‌خواهید درگیر پیچیدگی‌های ترخیص از چین شوید، بهتر است از شرکت‌های حمل و نقلی معتبر کمک بگیرید. این شرکت‌ها به‌خوبی با مراحل حمل دریایی از چین آشنایی دارند و به روند کار سرعت می‌بخشند.

مدارک ضروری برای حمل دریایی از چین

مدارکی که برای ارسال بار از چین نیاز است را در ادامه مشاهده می‌کنید:

·        پکینگ لیست

·        مجوز واردات

·        فاکتور خرید

·        گواهی بهداشتی در صورت نیاز

·        بارنامه

·        کارت مجوز عمومی

·        کارت بازرگانی

·        مجوز گمرکی صادرات

·        و

مرحله سه: بارگیری در کانتینر

پس از اینکه تاییدیه‌های واردات از چین را کسب کردید، نوبت به بسته‌بندی و بارگیری محموله می‌رسد. اگر میزان بارتان محدود باشد، در ردیف خرده بارها قرار می‌گیرد. در ارسال خرده بار از چین، هزینه‌های اجارۀ کانتینر به‌صورت اشتراکی پرداخت می‌شود. به‌نحوی‌که شرکت حمل‌ونقلی خرده بارهای دریافتی را تقسیم‌بندی کرده و آن‌ها را برحسب گروه‌های کالایی داخل یک کانتینر قرار می‌دهد. سپس بر اساس وزن و حجم محموله، هزینه‌های اجاره کانتینر را بین صاحبان بار تقسیم می‌کند.

اگر وزن یا حجم بارتان نیاز به یک کانتینر مجزا داشته باشد، هزینه‌های اجارۀ کانتینر را باید به‌صورت کامل پرداخت کنید.

مرحله چهار: حمل دریایی از چین

در این مرحله باید قرارداد حمل بار را با شرکت‌های حمل و نقل دریایی از چین امضا کنید. بر اساس این قرارداد شرکت‌ حمل و نقل تضمین می‌کند که بارتان را در زمانی مشخص و از مسیری مشخص به مقصد برساند. البته فرستنده و گیرنده در این مرحله به شکل مستقیم درگیر نمی‌شوند و شرکت‌های بازرگانی قراردادهای مربوطه را تنظیم می‌کنند.

نکته مهم اینکه هزینه‌های حمل دریایی از چین فقط شامل هزینه‌های جابه‌جایی نمی‌شود. بخشی از این هزینه‌ها مربوط به اخذ بیمه‌نامه، انبارداری، مالیات و غیره است. این هزینه‌ها بر اساس قراردادهای قبلی باید توسط فرستنده یا گیرنده پرداخت شود.

پس از اینکه بارگیری کانتینرها انجام شد، کشتی‌ها بر اساس زمان‌بندی مشخص‌شده حرکت می‌کنند. معمولاً امکان رهگیری مسیر کشتی‌ها در طول مسیر وجود دارد. به این شکل می‌توانید برای مراحل بعدی، یعنی ترخیص و تحویل‌گرفتن بار برنامه‌ریزی کنید.

مرحله پنج: ترخیص بار از گمرک

آخرین مرحلۀ ارسال بار از چین، روند ترخیص آن از گمرک است. باری که از چین ارسال می‌شود، به یکی از گمرک‌های بندرعباس، بوشهر یا شهریار تهران تحویل داده خواهد شد. برای ترخیص بار در گمرک به مدارک زیر نیاز دارید:

·        بارنامه‌ها

·        مجوز واردات و اسناد لازم برای ترخیص کالا از گمرک

·        فاکتورهای خرید

·        وکالت‌نامه حقوقی و قانونی برای نمایندگان شرکت

·        بیمه حمل‌ونقل کالا

·        گواهی مبدأ

·        قبض انبار گمرک

·        اسناد پرداخت هزینه‌ها

·        اسناد پرداخت حقوق شرکت‌های حمل‌ونقل بار

·        ثبت سفارش در گمرک

·        کارت بازرگانی 

·        پکینگ لیست

·        سند ترخیصی

·        اسناد و برگه‌های مربوط به بیمه

آماده‌سازی این موارد به ترخیص سریع‌تر بار کمک می‌کند. اگر نمی‌خواهید درگیر فرایندهای ترخیص شوید، می‌توانید از شرکت بازرگانی آستریا کمک بگیرید. این شرکت به کمک کارشناسان خبره فرایند ترخیص بار را در سریع‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهند.

مرحله شش: تحویل گرفتن بار

آخرین مرحله در واردات از چین، تحویل گرفتن بار در مقصد است. شیوۀ تحویل گرفتن بار متناسب با قراردادهای بسته‌شده مشخص می‌شود. برخی از شرکت‌های بازرگانی امکان حمل زمینی بار را دارند. در نتیجه می‌توانید مقصد تحویل بار را خودتان مشخص کنید و بار را در انبارهای اصلی شرکت تحویل بگیرید.

اگر شرکت‌های حمل و نقلی امکان حمل زمینی بار را نداشته باشند، باید بار را در گمرک تحویل گرفته و مراحل انتقال آن را خودتان پیگیری کنید.

لیست کالا های مجاز برای واردات از چین

یکی از عوامل محدودکننده در حمل دریایی از چین، قوانین و مقررات کشورهای مبدأ و مقصد است. در ایران محدودیت‌های مشخصی برای واردات از چین وجود دارد. فهرست کالاهای ممنوعه سالیانه توسط اداره بازرگانی مشخص می‌شود. این محصولات گروه‌های کالایی مختلفی از صنایع غذایی و دارویی گرفته تا صنایع دخانیات، کشاورزی و ورزشی را شامل می‌شود. برای آگاهی از فهرست کالاهای ممنوعه وارداتی بهتر است با شرکت‌های حمل و نقلی مشورت کنید.

اگر قصد واردات از چین را دارید، بهتر است به سراغ گروه‌های کالایی خاصی بروید که سود بیشتری را نصیبتان می‌کند. لوازم آرایشی بهداشتی، مواد خام اولیه، لوازم الکترونیک و لباس از کالاهای پرسود وارداتی از چین هستند. 

فاصله حمل دریایی از چین

فاصله‌ای که کشتی‌های دریایی در مسیر چین به ایران یا چین به دبی باید طی کنند، بستگی به بندر مبدأ، بندر مقصد و مسیر حرکتی کشتی دارد. معروف‌ترین بنادر چینی که از آن‌ها برای حمل و نقل‌های تجاری استفاده می‌شود، عبارت‌اند از:

-         دالیان

-         فوژو

-         فوشان

-         گوانگژو

-         هوانگپو

-         نینگبو

-         نانشا

-         کینگدائو

-         شانگهای

-         تیانجین

-         شانتو

-         شیانمن

-         یونفو

-         شنژن

-         ژونگشان

-         زینگانگ

اینکه از چه بندری استفاده کنید، بستگی به محل شرکت مبدأ، فرایند حمل و نوع قراردادهای اجرایی حمل دریایی از چین دارد. به طور معمول کشتی‌هایی که از چین به سمت ایران حرکت می‌کنند، بار خود را در یکی از بنادر تجاری ایران شامل بندرعباس، بوشهر، کیش، قشم، خرمشهر، عسلویه یا بندر امام خمینی تحویل می‌دهند. البته درنهایت برای ترخیص بار باید به سراغ یکی از سه گمرک شهید رجایی بندرعباس، گمرک بوشهر یا گمرک شهریار تهران بروید.

زمان حمل دریایی از چین

مدت‌زمان حمل دریایی از چین به ایران به عوامل متعددی بستگی دارد. به‌طورکلی اما اگر بارتان در دسته بارهای معمولی بگنجد و حساسیت خاصی نداشته باشد، بین 20 تا 25 روز زمان می‌برد تا به یکی از بنادر ایرانی برسد. در شرایط خاص نیز این عدد نهایتاً به 30 تا 35 روز خواهد رسید.

در تعیین زمان ارسال بار دو نکتۀ زیر را فراموش نکنید.

·        مسیر حمل دریایی از چین به ایران: اینکه کشتی حامل از چه بندری حرکت می‌کند و در بین راه چه مسیری را طی خواهد کرد.

·        مدت‌زمان بارگیری: زمان حمل دریایی شامل مراحل بارگیری و تخلیه نمی‌شود. این مراحل ممکن است به‌خاطر مسائل ترخیص یا اخذ مجوزهای لازم هفته‌ها زمان ببرد.

مقاصد حرکتی کشتی‌های دریایی چین به ایران

وقتی پای واردات از چین وسط باشد، منطقی‌ترین حالت اجارۀ کشتی‌هایی است که از مبدأ به مقصد اصلی رهسپار هستند؛ اما گاهی اوقات شرکت‌های بازرگانی از مسیرهای دریایی دیگری استفاده می‌کنند. به‌طورکلی برای واردات از چین به ایران دو انتخاب وجود دارد.

چین به دبی یکی از روش های حمل و نقل بین المللی است که در سال های کنونی تبدیل به راه ابریشم یا شاهراه تجارت خاورمیانه شده است.

حالت اول استفاده از مسیر دریایی چین به ایران است که در اولویت انتخاب بازرگانان قرار دارد. حالت دوم هم حمل دریایی از چین به دبی و سپس انتقال مجدد بار به ایران است. روش دوم اگرچه کمی گیج‌کننده به نظر می‌رسد، اما در بسیاری از مواقع مشکلات حمل و نقلی را حل می‌کند. در ادامه بیشتر از این دو مسیر و مزایا و معایب آن‌ها صحبت می‌کنیم.

حمل دریایی از چین به ایران

بهترین مسیر دریایی برای بازرگانان ایرانی، حمل دریایی از چین به ایران است. اگر امکان انتقال مستقیم بار به ایران وجود داشته باشد، بهتر است از این مسیر استفاده کنید. این روش انتقال باعث صرفه‌جویی مالی می‌شود و ارزان‌ترین روش حمل و نقلی از چین است.

حمل دریایی از چین به دبی

در برخی از مواقع امکان ارسال مستقیم بار از چین به ایران وجود ندارد. این مسئله ممکن است به دو دلیل رخ دهد. نخست اینکه محدودیت‌های وارداتی شامل یک کالا شود. متاسفانه به‌خاطر محدودیت‌های تحریمی بسیاری از شرکت‌های معتبر علاقه‌ای به همکاری با بازرگانان ایرانی ندارند. برای اینکه مشکل محدودیت‌های تحریمی را حمل کنید، می‌توانید به ‌سراغ حمل بار از چین به دبی بروید. پس از اینکه بار در دبی تحویل گرفته شد، می‌توانید برای ارسال مجدد آن به ایران برنامه‌ریزی کنید. اگرچه گزینه خرید از دبی یا واردات از دبی هم این‌طور مواقع روی میز است، اما اغلب واردات چین گزینه ارزان‌تری است.

دومین دلیل ارسال بار از چین به دبی، سرعت بخشیدن به روند انتقال است. تعداد کشتی‌هایی که در مسیر چین به دبی تردد می‌کنند، بیشتر از کشتی‌های مسیر چین به ایران هستند. در نتیجه اگر می‌خواهید حمل دریایی از چین را تسریع کنید، می‌توانید از کشتی‌های باری چین به دبی بهره ببرید. البته این روش نسبت به روش حمل مستقیم هزینۀ بیشتری خواهد داشت؛ اما در برخی از مواقع گزینه مطلوبی است.

مدارک مور نیاز حمل دریایی از چین

مدارک موردنیاز برای حمل دریایی از چین را می‌توان در چند دسته طبقه‌بندی کرد. دستۀ اول مدارکی است که برای اخذ مجوز واردات کالا از چین لازم دارید. این مدارک شامل مواردی مثل بارنامه، پکینگ لیست، مجوزهای گمرکی، فاکتور خرید و سایر اسناد موردنیاز می‌شود. در مرحله اول باید این مدارک را تحویل گمرک چین و مراجع مربوطه ارائه کنید. اگر نمی‌خواهید درگیر این فرایندها شویدحمل دریایی  شوید ، می‌توانید از شرکت asteria.company کمک بگیرید.

دسته دوم مدارک نیز شامل مجوزهای لازم برای ترخیص کالا در ایران می‌شود. این مدارک شامل بارنامه‌ها، فاکتور خرید، وکالت‌نامه حقوقی و قانونی، بیمه‌نامه حمل، گواهی مبدأ، اسناد پرداخت هزینه‌ها، قبض انبار گمرک، سند ترخیصی، پکینگ لیست و غیره است.

نحوه محاسبه قیمت  حمل دریایی از چین

 عوامل متعددی در هزینه حمل دریایی از چین تأثیرگذار هستند. از جمله موارد زیر:

·        نحوۀ ارسال بار

·        اجاره کانتینر

·        اینکوترمز

·        مسیر حمل و نقل

·        قراردادهای مالی

·        بیمه‌نامه و هزینه‌های مالیات

 در ادامه هر کدام از این فاکتورها را توضیح خواهیم داد.

انتخاب مسیر حمل و نقل از چین

اینکه چه مسیری را برای حمل و نقل کالا از چین در نظر بگیرید، تاثیر مستقیمی در مدیریت هزینه‌ها دارد. هزینه ارسال از چین به ایران کمتر از هزینه ارسال غیرمستقیم از چین به دبی و سپس انتقال مجدد آن به ایران است؛ اما گاهی از اوقات باید از مسیر غیرمستقیم استفاده کرد که بالاتر از دلایل آن صحبت کردیم.

هزینه تا ایران

برآورد هزینه‌های حمل کالا از چین تا ایران شامل هزینه‌های حمل، بارگیری، بیمه و ترخیص می‌شود. برای برآورد حدودی هزینه‌ها باید نوع و وزن کالا مشخص باشد. اگر نیازمند تخمین حدودی هزینه‌ها هستید، می‌توانید با کارشناسان آستریا تماس بگیرید.

هزینه تا دبی 

هزینه حمل از چین تا دبی بسته به نوع بار و وزن آن مشخص می‌شود. اگر قصد دارید بار را به دبی انتقال دهید و سپس به ایران بفرستید، دیگر نیازی نیست هزینه‌های جداگانه‌ای برای ترخیص کالا از دبی پرداخت کنید. به این شکل در هزینه‌های حمل و نقلی خود صرفه‌جویی خواهید کرد.

انتخاب نوع کانتینر حمل

از دیگر عوامل تأثیرگذار بر قیمت حمل بار از چین، انتخاب نوع کانتینر و هزینه‌های مربوط به آن است. در ادامه بیشتر با انواع کانتینرها و هزینه‌های اجاره‌شان صحبت خواهیم کرد.

حمل کانتینر دریایی | انواع کانتینرها

در دسته‌بندی کانتینرها، آن‌ها را بر اساس نوع حمل و ویژگی‌های حمل به دو دسته کلی تقسیم‌بندی می‌کنند. این دو دسته شامل موارد زیر می‌شوند.

کانتینر (LCL)

این نوع کانتینر مخصوص حمل خرده‌ بار از چین است. بازرگانانی که بارشان کمتر از یک کانتینر باشد، می‌توانند فقط بخشی از کانتینر را اجاره کنند. در این حالت تنها هزینه بخشی از کانتینر که محموله‌شان در آن قرار گرفته (و نه کل کانتینر) را پرداخت خواهند کرد. این ویژگی باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های بازرگانان می‌شود.

بار کامل کانتینر (LCF)

این نوع کانتینرها مخصوص حمل بارهای حجیم یا سنگین هستند. بازرگانانی که از این نوع کانتینر برای حمل بار خود از چین به دبی استفاده می‌کنند، تمام فضای کانتینر را به‌صورت انحصاری و با مبلغی ثابت برای بار خود کرایه می‌کنند.

دسته بندی کانتینرها بر اساس حجم

دسته‌بندی دیگری که برای کانتینرها انجام می‌شود، بر اساس حجم هر کانتینر است. ابعاد کلی کانتینرها با فوت مکعب گنجایش آن‌ها مشخص می‌شود. به‌طورکلی دو نوع کانتینر 20 فوتی و 40 فوتی در حمل دریایی از چین استفاده می‌شود.

 کانتینرهای 20 فوتی متداول‌ترین نوع در بین کانتینرهای اجاره‌ای است. کانتینرهای 20 فوت فضایی معادل 15 مترمکعب برای حمل بار دارند. اگر به دنبال شبیه‌سازی میزان بار هستید، باید گفت که کانتینرهای 20 فوت حدود 1.5 برابر خاورهای معمولی هستند.

اگر به‌خاطر حجم بار قصد استفاده از کانتینرهای 20 فوتی را ندارید، بهترین گزینه استفاده از کانتینرهای 40 فوتی است. این کانتینرها حدود 30 مترمکعب فضا دارند و برای حمل بارهای حجیم یا سنگین مورداستفاده قرار می‌گیرند.

نحوه انتخاب بهترین کانتینر

برای اجارۀ بهترین کانتینر باید یک سری از موارد را در هنگام انتخاب لحاظ کنید. در قدم اول باید نوع بار و میزان آن مشخص باشد. بر اساس این داده‌های اولیه مشخص می‌شود که نیاز به یک کانتینر کامل دارید یا استفاده از کانتینرهای LCL گزینۀ بهتری برای شماست.

همچنین اگر قصد واردات مواد غذایی، محصولات دارویی و بهداشتی یا سایر مواد حساس به دما و رطوبت را دارید، باید از قبل این نکات را در پیداکردن کانتینر مناسب در نظر بگیرید. برای مثال جهت انتقال محصولات غذایی یا دارویی از کانتینرهای یخچالی استفاده می‌شود.

نکتۀ مهم‌تر هزینه‌های اجاره کانتینر است. اگر قرارداد استانداردی موقع اجارۀ کانتینر نبسته باشید، در این فرایند دچار ضرر بسیاری خواهید شد. عوامل زیادی هستند که روی هزینه کرایه کانتینر اثر می‌گذارند. در ادامه به سراغ این موارد نیز خواهیم رفت.

 هزینه های مدل های مختلف کانتیر

هزینه حمل کانتینر از چین به عوامل متعددی وابسته است. مهم‌ترین فاکتورهای تعیین قیمت اجاره کانتینر را در ادامه مشاهده می‌کنید.

-         نوع بار: مهم‌ترین فاکتور در اجارۀ کانتینر مناسب نوع بار است. اگر قصدتان ارسال خرده بار باشد، بهترین گزینه استفاده از کانتینرهای اشتراکی یا همان LCL است. به این شکل هزینه‌های ارسال بار را تا حد مطلوبی کاهش خواهید داد.

-         ابعاد کانتینر: هزینه اجاره کانتینرهای 20 فوتی کم‌تر از کانتینرهای 40 فوت است؛ اما اگر وزن یا حجم بارتان زیاد باشد، چاره‌ای جز استفاده از کانتینرهای 40 فوت ندارید. در این صورت استفاده از دو یا چند کانتینر 20 فوتی به هیچ عنوان گزینۀ مطلوبی نیست.

-         وزن و حجم بار: در اجارۀ کانتینر از چین، وزن و حجم بار در محاسبه هزینه‌ها و انتخاب نوع کانتینر اثرگذار است. به‌خصوص اگر پای اجارۀ کانتینر اشتراکی وسط باشد.

در محاسبه وزن بار از دو شاخص وزن حقیقی و وزن حجمی استفاده می‌شود. وزن حقیقی (Gross Weight) با قراردادن بار روی باسکول به دست می‌آید. برای تعیین وزن حجمی (Volumetric Weight) نیز باید حجم بار را بر حسب مترمکعب تعیین کرد. سپس آن را در عدد 167 ضرب نمود. وزن حجمی ممکن است از وزن حقیقی بار بیشتر یا کمتر باشد. هنگام اجارۀ کانتینر معیار قضاوت عدد بزرگ‌تر خواهد بود. برای مثال اگر وزن حجمی بزرگ‌تر باشد، این شاخص به‌عنوان وزن قابل‌پرداخت (Chargeable Weight) در نظر گرفته می‌شود.

-         نوع فرمت قرارداد: قراردادی که بین شرکت حمل و نقلی و بازرگانان بسته شده، در هزینه اجاره کانتینر اثرگذار است. معیارهای قرارداد به‌صورت توافقی مشخص می‌شود.

-         شرایط حمل‌ونقلی خاص: در برخی از مواقع ممکن است نیاز به کانتینری با شرایط خاص داشته باشید. برای مثال از کانتینرهای یخچالی برای حمل محموله‌هایی که به دما حساس هستند استفاده می‌شود یا کانتینرهایی که تهویه‌مطبوع دارند، برای حمل مواد غذایی مناسب هستند. اجارۀ این مدل کانتینرها نسبت به کانتینرهای معمولی بیشتر است.

-         مدت‌زمان اجاره کانتینر: در هنگام امضای قرارداد زمان مشخصی برای اجاره کانتینر تعیین می‌شود. اگر به هر دلیلی کانتینرها در زمان مشخص‌شده تحویل داده نشوند، میزان اجاره‌بهای کانتینر افزایش پیدا می‌کند.

اگر نمی‌خواهید درگیر روند اجارۀ کانتینر شوید، بهتر است این کار را به شرکت‌های حمل و نقلی معتبر بسپارید. برای اجارۀ کانتینر می‌توانید روی کمک شرکت بازرگانی آستریا نیز حساب باز کنید.

تفاوت حمل بار دریایی و هوایی از چین

اگرچه حمل دریایی از چین بین بازرگانان ایرانی طرف‌دار بیشتری دارد، اما برای حمل کالا از این کشور می‌توانید به سراغ حمل هوایی از چین بروید. البته استفاده از روش حمل هوایی باید متناسب با شرایط باشد. در روش حمل هوایی سرعت انتقال بیشتر است. از طرفی بهتر می‌توان شرایط محیطی مطلوب را برای بارهای حساس تامین کرد. به همین خاطر در مواقعی که زمان اهمیت بیشتری دارد یا محموله ارسالی  نسبت به دما و رطوبت هوا حساس است، انتخاب روش حمل هوایی گزینۀ بهتری است.

نکتۀ مهم در روش حمل هوایی هزینه‌های انتقال بار است. به‌طورکلی حمل هوایی نسبت به حمل دریایی هزینه‌ بیشتری می‌طلبد. به همین جهت بازرگانان کمتر از این روش استفاده می‌کنند. اگر زمان ارسال برایتان مسئلۀ مهمی نیست، بهتر است از روش حمل دریایی از چین استفاده کنید. به این شکل هزینه‌های واردات را کاهش می‌دهید.

جمع بندی

حمل دریایی از چین اگرچه زمان ارسال بار را به تاخیر می‌اندازد، اما به‌خاطر کاهش هزینه‌های وارداتی انتخاب اول بازرگانان و تاجران ایرانی است. برای استفاده از این روش باید مراحل مشخصی را طی کرده و مدارک لازم را آماده کنید. اگر نمی‌خواهید درگیر فرایند واردات از چین شوید، می‌توانید طی‌کردن مراحل حمل از چین را به کارشناسان آستریا بسپارید. شرکت بازرگانی آستریا در زمینۀ واردات از چین بیش از 9 سال سابقه فعالیت دارد و می‌تواند در تمامی مراحل واردات کنارتان باشد. راه‌های تماس با کارشناسان آستریا را در ادامه مشاهده می‌کنید.

آدرس: تهران، اشرفی اصفهانی، پایین‌تر از پارک اشرفی اصفهانی، خیابان وحدتی، بن بست 12 متری، پلاک 1، شرکت بازرگانی آستریا

شماره تلفن: 02144219002