کد خبر: ۴۳۶۰۶۵
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۲
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۸۰

قیمت ارز‌های دیجیتال امروز شنبه ۲۳ فروردین؛ سیگنال صعودی به بیت‌کوین

ارزش کل بازار ارز دیجیتال دوباره از محدوده حیاتی ۲.۵ تریلیون دلار عبور کرد

ارزش کل بازار ارز دیجیتال دوباره از محدوده حیاتی ۲.۵ تریلیون دلار عبور کرد

در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد کیف پول‌های کوسه با ۱۰+ واحد بیت کوین روز گذشته جهش ۱۳۲ واحدی یافت. 

 امروز تمامی ۱۰ ارز برتر بازار رمزارز به همراه ۷۵ درصد از ۱۰۰ ارز برتر سبز هستند. همچنین شاخص ارزش کل بازار با در ۲۴ ساعت گذشته با ۳.۳ درصد افزایش از مرز ۲.۵ تریلیون دلار گذشت. طبق گزارش شرکت تحلیل داده سنتیمنت در شبکه X، پیوستن ۱۳۲ آدرس به جمع کیف پول‌های کوسه بیت کوین، اصلی‌ترین علت بهبود بازار است. با قیمت فعلی بیت کوین، حداقل موجودی این کیف پول‌ها ۸۲۱ هزار دلار تخمین زده می‌شود! کارشناسان همچنین این جهش ۱۳۲ واحدی را در کنار بهبود شاخص ترس و طمع و سایر شاخص‌های مهم بازار رمزارز، علامتی برای افزایش اعتماد در بازار رمز ارز ارزیابی کرده‌اند.

آخرین وضعیت بیت کوین و اتریوم
اکنون بیت کوین در منطقه ۸۳ هزار دلار در نوسان است. این ارز برتر در دو روز گذشته، یک روند کوتاه مدتی صعودی را آغاز کرده و ۶.۱۷ درصد رشد قیمت را به ثبت رسانده. دامنه نوسانات بیت کوین در ۲۴ ساعت گذشته ۴.۵ درصد بوده و بین قیمت ۸۴,۲۵۳ دلار به عنوان بیشترین و ۸۰,۵۳۶ دلار به عنوان کمترین قیمت در نوسان است. تسلط بیت کوین بر بازار رمزارز با ۰.۶۱ درصد افزایش به ۶۳.۶۵ درصد رسید.

 


از نظر تحلیل تکنیکال، بیت کوین در سطح مقاومت ۸۲ هزار و ۷۰۰ دلار، با استقبال خریداران مواجه شده و در چالش برای تثبیت این سطح است. در صورت حفظ این سطح، قیمت بیت کوین امروز می‌تواند تا ۸۴ هزار و ۵۸۰ بالا برود.

اتریوم در ۲۴ ساعت گذشته، ۱.۸۸ درصد رشد قیمت داشته است و اکنون در قیمت ۱۵۶۷ دلار معامله می‌شود. دامنه نوسانات ۲۴ ساعته اتریوم حدود ۳.۲ درصد گزارش شده است و بین قیمت ۱,۵۸۵ دلار به عنوان بیشترین و ۱,۵۳۸ دلار به عنوان کمترین قیمت در نوسان است.

اتریوم روز پنجشنبه توانست با یک جهش ۱۳ درصدی، خود را به بالای منطقه ۱۶۰۰ دلار برساند، اما موفق به حفظ آن نشد. از نظر تحلیل تکنیکال، اتریوم اکنون در چالش برای عبور از سطح ۱۵۸۵ است و برای صعود، نیاز به عبور و تثبیت قیمت در این سطح حیاتی را دارد. 

عجیب‌ترین اتفاق در ۲۴ ساعت گذشته: شروع فعالیت میم کوین‌های پامپی 
امروز بازار‌های مالی تاحدودی تنش زدایی شدند و برخی از ارز‌ها فرصت رشد دوباره یافتند. در این میان شاهد بازگشت موقت ارز‌های پامپی به بازار هستیم.

در ۲۴ ساعت گذشته، میم کوین بونک (BONK) که در روند نزولی اخیر خود، ۴۰ درصد از ارزشش را از دست داده بود، مجددا صعودی شده و در سه روز گذشته، ۳۰ درصد رشد داشت.

میم کوین پامپی دیگر توشی (TOSHI) ۳۶ درصد و پاپ کت (POPCAT) ۲۳.۵ درصد رشد کردند.

ارز‌های برنده و بازنده در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار
در ۲۴ ساعت گذشته، بهبود در بازار رمزارز، باعث افزایش دامنه سود ارز‌های برنده تا ۳۰ درصد شد!

ارز AB با ۳۰ درصد رشد، صدر نشین لیست ارز‌های برنده است. ایکس دی سی نتورک (XDC) با ۱۴ درصد رشد، در ردیف دوم و ارز بونک (BONK) با ۱۳.۹ درصد رشد در رتبه سوم قرار دارد.

اما ارز استوری (IP) با افت ۵ درصدی خود اولین ارز بازنده امروز است. ارز بعدی ایاس (EOS) با ۴.۸ درصد افت، دومین ارز با بدترین عملکرد در میان صد ارز برتر بازار است. همچنین زی کش (ZCASH) با افت ۴.۵ درصدی در ردیف سوم ارز‌های بازنده قرار دارد.

بررسی حجم ورود و خروج پول حقیقی به بازار
داده‌های آنچین نشان می‌دهند که در ۲۴ ساعت گذشته، مجموعاً ۸۳.۶ میلیارد دلار نقدینگی، برابر ۳.۳۲ درصد ارزش کل، وارد بازار رمزارز شده و ارزش کل بازار را به عدد ۲.۶ تریلیون دلار رسانده است.

به نظر می‌رسد داده‌های بهتر از حد انتظار شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) امروز و اظهارات کاخ سفید مبنی بر آمادگی برای مذاکره در مورد تعرفه‌های اعمال شده بر چین دو علت اصلی بهبود بازار‌های جهانی و بازار رمزارز هستند. پس از آنکه کاخ سفید اعلام کرد ترامپ در مورد توافق با چین "خوشبین" است، بازار‌ها واکنش مثبتی نشان دادند.