کد خبر: ۱۰۰۸
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۴
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۲۸

وقتی"عطاردی"‌ها بار گناه "کادیش‌"‌ها و "پولارد"ها را بردوش می‌کشند

به گزارش ندای انقلاب ، چندین سال گذشته خبری در رسانه‌های تصویری و مکتوب جهان منتشر شد که تاثیر زیادی در روابط آمریکا و رژیم‌صهیونیستی داشت و آن جاسوسی یک اسراییلی از مراکز حساس ایالات متحده بود.

این جاسوس یهودی ساکن آمریکا که توسط یک نظامی رژیم صهیونیستی اطلاعات مربوط را به سرزمین‌های اشغالی منتقل می‌کرد، کارمند بخش اطلاعات نیروی دریایی آمریکا بود.

این جاسوس صهیونیست "جاناتان پولارد" نام داشت که همزمان با فعالیت یک جاسوس دیگر با نام "بن-آمی کادیش" اطلاعات بسیار زیادی اعم از فنی و استراتژیک را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داد.

پولارد که یک یهودی آمریکایی الاصل است در سال ۱۹۵۴ میلادی در گلوستون در تگزاس به دنیا آمد و پس از گذراندن دروس دبیرستان خود راهی دانشگاه استنفورد شد تا تحصیلات خود در رشته علوم سیاسی را ادامه دهد. اما نقطه عطف فعالیت‌های جاسوسی پولارد برای رژیم صهیونیستی و خیانت به کشورش یعنی امریکا در سفر وی به سرزمین‌های اشغالی بود. پولارد با ورود به سرزمین‌های اشغالی در نخستین گام راهی مرکز بسیار محرمانه تحقیقاتی به نام موسسه فناوری وایزمن در رژیم صهیونیستی شد.

با ورود جاناتان پولارد به مرکز تحقیقات وایزمن در واقع وی با نقاط ضعف و قدرت صنعت دفاعی اسراییل آشنایی پیدا کرد و نیاز مورد نظر محققان رژیم صهیونیستی را در قالب دستورالعمل‌هایی دریافت کرد.

از آنجا که وایزمن مرکز تحقیقات بسیار محرمانه در جهت اقدامات سطح بالای نظامی در حوزه‌های فیزیک، لیزر، نجوم و شیمی به حساب می‌آید از جاسوس دیگری به نام "کادیش" نیز به صورت همزمان بهره گرفته شد تا به موازات یکدیگر اطلاعات را از مراکز حساس نظامی دفاعی آمریکا سرقت کنند.

البته جاناتان پولارد پیش از عضویت در سازمان اطلاعات نیروی دریایی آمریکا تقاضایی برای عضویت در سازمان جاسوسی آمریکا(سیا) را داشت که در آزمایش دروغ سنجی به دلیل احتمال مصرف مواد مخدر رد شد.

ورود رسمی پولارد به عرصه جاسوسی برای رژیم صهیونیستی نیز با پیشنهاد "آویم سلا" سرهنگ اسراییلی بود که پولارد را به سرقت اطلاعات از پنتاگون و مراکز حساس نظامی و تحقیقاتی آمریکا فراخوانده بود.

به تدریج پولارد و کادیش عملیات جاسوسی خود برای سرقت اطلاعات از مراکز نظامی آمریکا را آغاز کردند که این کار توسط پولارد و طی یک قرارداد رسمی با "سلا" به انجام رسید.

بنابه گفته پولارد، وی در ازای دریافت ۱۰ هزار دلار، چندین تکه الماس و حلقه یاقوت اطلاعات بسیار مهمی را در اختیار این نظامی اسراییلی قرار داده است.

تاکنون هرگز میزان اطلاعات منتقل شده توسط پولارد به اسراییل مشخص نشده است اما بر اساس نظر قاضی تعداد ۴۶ سند به اسراییل تا کنون منتقل شده که حاوی اطلاعات بسیار زیاد امنیتی و نظامی بوده است.

البته به عقیده یکی از کارشناسان امنیتی ایالات متحده علیرغم آگاهی از کل اطلاعات منتقل شده توسط پولارد اما می‌توان حدس زد که این تعداد پرونده به راحتی یک گنجه بزرگ را پر می‌کند زیرا او تنها با "سلا" در ارتباط نبوده بلکه با ماموران اطلاعاتی دیگری از اسراییل از جمله "یوسف یاگور" نیز به صورت پنهانی ارتباط داشته است.

همانطور که اشاره شد همزمان با پولارد، "کادیش" نیز اقدامات جاسوسی خود را افزایش داد و با توجه به اینکه یک مهندس مکانیک بود در کارخانه‌های اسلحه‌سازی آمریکا استخدام شد و پرونده‌های محرمانه بسیاری را توسط یاگور به رژیم صهیونیستی منتقل کرد.

کادیش در یک مدت زمان نسبتا کوتاه توانست اطلاعات فوق محرمانه و سری بسیاری از جمله روند ساخت تسلیحات اتمی تغییرات در جنگنده اف-۱۵ و موشک‌های پاتریوت را برای سران صهیونیست ارسال کند.

کادیش پس از انجام فعالیت‌های جاسوسی بسیار زیاد و انتقال اطلاعات فوق محرمانه و سری فنی به رژیم صهیونیستی سرانجام در سال ۲۰۱۲ از دنیا رفت اما وضعیت پولارد به عنوان اصلی‌ترین جاسوس صهیونیستها همچنان در هاله‌ای از ابهام باقی است.

آنچه مشخص است این است که اهمیت دستگیری پولارد در آمریکا برای سران صهیونیست آنچنان از اهمیت بالایی برخوردار است که نتانیاهو شخصا برای دیدار مستقیم از او در زندان درخواست داد و حتی صهیونیست‌ها امیدوارند که با ارتباطات خود و قدرت لابی صهیونیست در آمریکا این جاسوس را تا سال ۲۰۱۴ از زندان‌های آمریکا رهایی بخشند.

پولارد و کادیش دو جاسوسی بودند که علاوه بر انتقال اطلاعات در سطوح بسیار بالای نظامی و اطلاعاتی در واقع کمک شایانی به صهیونیست‌ها در توسعه تجهیزات نظامی انجام دادند به طوری که گروه‌های مختلف صهیونیست همواره در سرزمین‌های اشغالی در راهپیمایی‌هایی خواستار آزادی آن‌ها هستند.

این درحالی است که مقامات رژیم صهیونیستی نیز با اذعان به حضور جاسوس این رژیم در آمریکا اعلام کردند که فقط درصدد دست‌یابی به اطلاعاتی از کشورهای عربی و نه خود آمریکا بوده و در این خصوص جاسوسی کرده‌اند.

از دیگر مواردی که می‌توان در این راستا به آن اشاره کرد ماجرای پرونده جاسوسی "لورنس فرانکلین" از کارکنان وزارت دفاع ایالات‌متحده بود که به عرضه اطلاعات محرمانه مربوط به ایران به شورای روابط عمومی آمریکا و اسرائیل (AIPAC) متهم شد.

فرانکلین که به اطلاعات محرمانه در راستای سیاستگذاری در مورد ایران در وزارت دفاع آمریکا دسترسی داشت این اطلاعات محرمانه را به ایپک منتقل کرده بود که سرانجام در ژانویه سال ۲۰۰۶ میلادی از سوی دادگاه به تحمل ۱۳ سال زندان محکوم شد اما با درخواست استیناف متهم این حکم مورد بازنگری قرار گرفت و دوران محکومیت فرانکلین به ۱۰ ماه کاهش یافت.

براساس این گزارش رژیم صهیونیستی که بارها نشان داده حتی به نزدیک‌ترین شریک و دوست خود یعنی آمریکا نیز رحم نمی‌کند اکنون با لابی صهیونیست‌ها در آمریکا درصدد است تا مامور خود را آزاد کند.

با توضیحاتی که در بالا آمد بررسی اجمالی اهداف و برنامه‌های صهیونیست‌‌ها در رسیدن به قدرت و سیادت بر کل جهان نشان می‌دهد که صهیونیست‌ها در رسیدن به اهداف خود حتی از جاسوسی در کشور متحد شماره یک خود یعنی آمریکا هم چشم پوشی نمی‌کنند و ایالات متحده نیز با توجه به حضور لابی قدرتمند صهیونیستی و آیپک در این کشور در مواجه با صهیونیست‌ها بسیار ضعیف برخورد می‌کند.

از سوی دیگر بررسی وضعیت مجتبی عطاردی استاد برق دانشگاه صنعتی شریف که سال گذشته در امریکا به اتهامی واهی-خرید کالاهای ساده آزمایشگاهی ـ دستگیر و به زندان افتاد نشان می‌دهد که امریکا همواره در برخورد با افراد با تابعیت‌های مختلف برخورد تبعیض‌آمیزی داشته و افرادی همچون عطاردی‌ها باید تاوان جاسوسی افرادی مثل کادیش‌ها و پولارد‌ها را بپردازند.

عطاردی سال گذشته به اتهام خرید کالاهای ساده آزمایشگاهی در آمریکا دستگیر شد و مدت‌ها دربند زندانیانی بود که جرم آن‌ها بزه‌های سنگین از جمله قتل بود.
انتهای پیام