گوگل در فکر درمان سرطان است
گوگل اوایل امسال طرحی را برای استفاده از یادگیری ماشین برای اهداف پزشکی مطرح کرده بود و اکنون پروژهای را شروع کرده که میتواند درمان سرطانهای گردن و سر را ارتقا بخشد.
به گزارش ایسنا به نقل از انگجت، این شرکت با همکاری خدمات بهداشت ملی انگلیس به بررسی اسکنهای 700 بیمار سابق سرطانی در بیمارستان کالج دانشگاهی لندن گوگل در فکر درمان سرطان استپرداخته است. اطلاعات این بیماران بصورت ناشناس باقی میماند.
در حال حاضر حدود چهار ساعت طول میکشد تا پزشکان مناطقی از سر و گردن را که به پرتودرمانی نیاز دارند، نقشهبرداری کنند. این نواحی شامل بخشهای حیاتی بدن هستند و پزشکان باید اطمینان حاصل کنند که سلولهای سالم دست نخورده باقی ماندهاند.
بخش DeepMind در شرکت گوگل که این طرح را در دست دارد، امیدوار است بتواند تکنیکی را به منظور کاهش این زمان تا یک ساعت ایجاد کند.
برنامه مذکور قرار نیست که این فرآیند موسوم به قطعهبندی را خودکار کند و پزشکان همچنان مسئول انجام این کار هستند، اما برنامهریزی را برای متخصصان راحتتر کرده و زمان بیشتری به آنها برای رسیدگی به بیماران، تحصیل و تحقیق میدهد.
از اطلاعات این تحقیق همچنین قرار است برای ساخت یک الگوریتم قطعه بندی پرتودرمانی استفاده شود که بتوان آن را برای مناطق دیگر بدن به کار برد.
این سومین همکاری گوگل و خدمات بهداشت ملی انگلیس است. نخستین همکاری آنها بر اپلیکیشنهای تلفن همراه به منظور انتقال اطلاعات پزشکی بیماران به پزشکان تمرکز داشت و دومی نیز به بررسی اسکنهای چشم برای ایجاد روشی به منظور تشخیص زودهنگام بیماریهای چشمی میپرداخت.