موضوع
مرتضی تبریزی درگذشت
مرتضی تبریزی طناز «جمعه ایرانی» و سریال های تلویزیون طنز درگذشت.
استایل متفاوت پردیس احمدیه در هوای برفی
پردیس احمدیه تصاویر جدیدی از خود در هوای برفی منتشر کرد. استایل خاص او در این عکس‌ها مورد توجه قرار گرفت.
شمارش معکوس برای آغاز سفر شبیه‌سازی شده به مریخ؛ یک دانشمند ایرانی هم در این ماموریت حضور دارد
سازمان فضایی آمریکا، ناسا اعلام کرد یک گروه چهار نفره از دانشمندان و فضانوردان از روز جمعه ۲۶ ژانویه برای شرکت در سفری شبیه‌سازی شده به مریخ، راهی یک زیستگاه در مرکز فضایی جانسون در هیوستون می‌شوند. کامک عبادی دانشمند و فضانورد ایرانی، یکی از چهار عضو این گروه است که در کنار آبیشک باگات، سوزان هیلبیگ و آریانا لوتسیچ روز جمعه ۲۶ ژانویه وارد تاسیسات زمینی خواهند شد تا در طول ماموریت شبیه‌سازی شده به سیاره سرخ، به مدت ۴۵ روز مانند فضانوردان مریخ، زندگی و کار کنند
ناصر زینعلی در بیمارستان بستری شد!
بهمن بابازاده (خبرنگار حوزه موسیقی) نوشت: «ناصر زینلی» خواننده پاپ به دلیل پایین آمدن سطح اکسیژن خون در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد!
سلنا در پاسخ به یکی از طرفداران که به او گفته بود ایمپلت گونه خود را بردارد پاسخ داد: «این بوتاکس است عزیزم!»
«متری شیش و نیم» بالاتر از اوپنهایمر در میان بهترین‌ فیلم‌ها!
«متری شیش و نیم » رتبه 24 ام را در لیست تنها بعد از «فیبلمن‌ها» آخرین ساخته استیون اسپیلبرگ در رتبه 23، کسب کرد.
وکیل اسحاق جهانگیری در خصوص پرونده شکایت قالیابف از وی گفت: ما درخواست تجدید نظر را دیروز ثبت کردیم. از نظر ما مستندات حتی بدون دسترسی به اسناد و مدارک مورد اشاره کفایت دارد.
وزیر کشور: دولت مطلقا در ردصلاحیت‌ها دخالت نداشت/ غیر از برخی نمایندگان فعلی مجلس که رد صلاحیت شدند، دولت به هیچ وجه هیچ نقشی نداشته است / اینکه می‌گویند منتقدان دولت رد صلاحیت شدند، خلاف واقع است
احمد وحیدی وزیر کشور گفت: «دولت» مطلقا در رد صلاحیت‌ها دخالت نداشت؛ و ما اصلا دلمان می خواهد انتخابات با مشارکت حداکثری باشد؛ و باید به شکایات ردصلاحیت شدگان رسیدگی شود.
تصویری جالب و دیده‌ نشده از معبد سیک‌ها در زاهدان
آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان از معبد سیک‌های زاهدان بازدید کرد.
جایزه نوبل شیمی ۲۰۲۳ به طور مشترک به سه محقق در زمینه فناوری نانو رسید
آکادمی سلطنتی علوم سوئد روز چهارشنبه ۴ اکتبر (۱۲ مهر) جایزه نوبل شیمی ۲۰۲۳ خود را به طور مشترک به سه شیمی‌دان به نام‌های مونژی باوندی (فرانسوی- آمریکایی)، لوئیس ئی. بروس (آمریکایی) و الکسی یکیموف (اهل روسیه) اهدا کرد. دانشمندانی که موفق به کسب جایزه نوبل امسال شدند توانسته‌اند از نقاط کوانتومی، یعنی نیمه هادی‌های کوچک به اندازه زیر ۱۰ نانومتر با خواص الکترونیکی مشخص، برای ایجاد نور رنگی استفاده کنند. به باور آنان، این نقاط کوانتومی می‌توانند در آینده برای ساخت صفحات الکترونیکی انعطاف‌پذیر، حسگرهای کوچک، سلول‌های خورشیدی ظریف‌تر و احتمالا ارتباطات کوانتومی رمزگذاری شده به کار روند.