انتقاد بازیگر «شاهگوش» از عباس جدیدی
حسین سلیمانی در صفحه اینستاگرامش به صحبتهای عباس جدیدی در شورای شهر واکنش نشان داد.

عباس آقا، باشگاهدار خیابان پیروزی، هیئتدار حسینی، این بار با زاویه درستتر، روبروی مردم قرار بگیرید و اصطلاحهای چاله میدانیتان را به رخ فرهنگ و هنر مملكت نكشید. بُزكشى فنی شكیل و ارزشمند در ورزش كشتیست. ما در سینما پلان بز نداریم تا نصف اصلاح را بیاوریم و نثار شما بكنیم. اما در لانگشات هم لیاقت ایستادن كنار هنرمندان را نخواهید داشت.
عباس آقا نامه را كه خواندی، بعد از جلسه در گوش حاج حسین حتما بگویید كه یادم نبود كشتی شش دقیقه است اما سینما نود دقیقه، ما دهنمان باز شود، وقت زیاد داریم برای طعنه زدن و بذلهگویی.
امیدوارم با ساخت ساختمان پلاسكو. لوح سنگی بزرگی در ابتدای ساختمان به جای یكی از مغازه ها قرار بگیرد و نام و عكس تمام شهدای آتش نشانی روی آن حک شود تا همیشه و هر روز به یاد باشند و بمانند.»

*خبرآنلاین