کد خبر: ۴۱۴۹۲۰
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۴
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۲۲۵

ورود اتوبوس‌های 3 کابین به تهران در اواخر سال 1402

عضو شورای اسلامی شهر تهران از ورود اتوبوس های 3 کابین به تهران در اواخر سال جاری خبر داد و گفت:برنامه ریزی لازم برای این امر صورت گرفته است.
ورود اتوبوس‌های 3 کابین به تهران در اواخر سال 1402
محمد آقامیری در گفت و گو با فارس در خصوص ورود اتوبوس های 3 کابین به تهران، گفت: این اتوبوس ها وارداتی است و برای ورود آنها رایزنی هایی شده است.

عضو کمیسیون حمل ونقل ترافیک شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: خرید 100 اتوبوس 3 کابین قطعی است و برای الباقی هم رایزینی می شود و قطعا تا پایان سال تعدادی از این اتوبوس ها وارد تهران می شوند.

اقامیری در ادامه در خصوص ورود اتوبوس و تاکسی برقی به تهران، گفت: قطعا خودروهای برقی در کاهش آلودگی هوا تاثیر دارند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه باید زیرساخت های لازم برای این امر تهیه شود، گفت: فعلا شارژ کردن اتوبوس های برقی در پایانه ها انجام می شود ولی قرار است بعدا در ایستگاه ها شرایط این کار فراهم شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران به اورهال اتوبوس ها اشاره کرد و گفت: بخشی از اتوبوس ها اورهال شده اند و الباقی هم در دستور کار است.
captcha