شیرینی «اصفهان» در ضیافت رسمی شام چارلز سوم و امانوئل مکرون سرو شد
«پیر هرمه» برای پذیرایی از یک رییس جمهوری و یک پادشاه انتخاب شد. این شیرینیپز، دسر شام رسمی امانوئل مکرون و چارلز سوم راعصر روز چهارشنبه در کاخ ورسای آماده کرد. شیرینی که او سرو کرد، «اصفهان» نام دارد. این شیرینی در واقع نوعی ماکارون به شکل گل رز با کرمی به طعم گل رز است و با تمشک تازه و لیچی یا سرخالو تزئین شد.
یورونیوز: «پیر هرمه» برای پذیرایی از یک رییس جمهوری و یک پادشاه انتخاب شد. این شیرینیپز، دسر شام رسمی امانوئل ماکرون و چارلز سوم راعصر روز چهارشنبه در کاخ ورسای آماده کرد. شیرینی که او سرو کرد، «اصفهان» نام دارد.
نام دسر محبوب خانه شیرینی «پیر هرمه»، «شیرینی اصفهان» است. این شیرینی در واقع نوعی ماکارون به شکل گل رز با کرمی به طعم گل رز است و با تمشک تازه و لیچی یا سرخالو تزئین شد.
هرمه میگوید: «این مایه افتخار است که از سوی آقا و خانم ماکرون برای تهیه دسر غذای مهمانی رسمی انتخاب شدم. به نظر میرسد که این خواسته خانم ماکرون است. این شیرینی، دسر محبوب شرینیپزی ماست و افتخاری برای من و همکارانم محسوب میشود.»
منوی شام رسمی توسط سرآشپزهای معروف فرانسه تنظیم شد. پیش غذا، خرچنگ آبی و نوع دیگری از خرچنک همراه با بادام تازه و نعناع توسط «آن-سوفی پیک»، چهارمین سرآشپز زن فرانسوی آماده شد.
مسئولیت غذای اصلی با یانیک آلنو بود و او مرغ به همراه ذرت و گراتن قارچ پورچینی درست کرد. برنارد آنتونی، مسئول سرو پنیر بود که قبل از دسر سر میز آورده شد.
مهمانان مهم در این شام به زوج سلطنتی بریتانیا و زوج ریاست جمهوری فرانسه پیوستند. شارلوت گینزبورگ، هیو گرانت بازیگر، یان آرتوس برتراند کارگردان و آملی مورسمو، تنیسور حرفهای فرانسوی از جمله مهمانان این مراسم شام بودند.
نام دسر محبوب خانه شیرینی «پیر هرمه»، «شیرینی اصفهان» است. این شیرینی در واقع نوعی ماکارون به شکل گل رز با کرمی به طعم گل رز است و با تمشک تازه و لیچی یا سرخالو تزئین شد.
هرمه میگوید: «این مایه افتخار است که از سوی آقا و خانم ماکرون برای تهیه دسر غذای مهمانی رسمی انتخاب شدم. به نظر میرسد که این خواسته خانم ماکرون است. این شیرینی، دسر محبوب شرینیپزی ماست و افتخاری برای من و همکارانم محسوب میشود.»
منوی شام رسمی توسط سرآشپزهای معروف فرانسه تنظیم شد. پیش غذا، خرچنگ آبی و نوع دیگری از خرچنک همراه با بادام تازه و نعناع توسط «آن-سوفی پیک»، چهارمین سرآشپز زن فرانسوی آماده شد.
مسئولیت غذای اصلی با یانیک آلنو بود و او مرغ به همراه ذرت و گراتن قارچ پورچینی درست کرد. برنارد آنتونی، مسئول سرو پنیر بود که قبل از دسر سر میز آورده شد.
مهمانان مهم در این شام به زوج سلطنتی بریتانیا و زوج ریاست جمهوری فرانسه پیوستند. شارلوت گینزبورگ، هیو گرانت بازیگر، یان آرتوس برتراند کارگردان و آملی مورسمو، تنیسور حرفهای فرانسوی از جمله مهمانان این مراسم شام بودند.