کد خبر: ۴۱۸۱۶۲
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۳
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۵۹

آمریکا ۱۰ عضو یک شبکه مالی حماس را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد ۱۰ عضو و تسهیل‌کننده مالی یک شبکه وابسته به سازمان حماس را در لیست تحریم‌های خود قرار داده است. این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که این افراد تحریم‌شده در غزه و جاهای دیگر از جمله سودان، ترکیه، الجزایر و قطر ساکن هستند.
آمریکا ۱۰ عضو یک شبکه مالی حماس را تحریم کرد
یورونیوز: وزارت خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد ۱۰ عضو و تسهیل‌کننده مالی یک شبکه وابسته به سازمان حماس را در لیست تحریم‌های خود قرار داده است.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که این افراد تحریم‌شده در غزه و جاهای دیگر از جمله سودان، ترکیه، الجزایر و قطر ساکن هستند.

جنت یلن، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده، مدعی شد که این تصمیم در پی «قتل‌عام وحشیانه و بدون وجدان حماس علیه غیرنظامیان اسرائیلی از جمله کودکان» اتخاذ شده است.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، نیز در بیانیه‌ای جداگانه گفت افراد تحریم‌شده به حماس کمک می‌کردند تا «اقداماتی مانند حمله وحشیانه به اسرائیل را انجام دهد.»

وزارت خزانه‌داری آمریکا گفته است تا به امروز نزدیک به هزار فرد و نهاد مرتبط با «شبکه ترور و تامین مالی تروریسم توسط ایران از جمله حماس و حزب‌الله» را هدف تحریم‌های خود قرار داده است.
captcha