کد خبر: ۴۱۸۶۴۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۹
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۸۳

پنتاگون: از شروع جنگ غزه، ۱۳ بار در عراق و سوریه مورد حمله قرار گرفته‌ایم

وزارت دفاع ایالات متحده اعلام کرد که از زمان وقوع جنگ غزه، «نیروهای آمریکایی ۱۰ بار در عراق و سه بار در سوریه هدف حمله قرار گرفته‌اند».
ایسنا: وزارت دفاع ایالات متحده اعلام کرد که از زمان وقوع جنگ غزه، «نیروهای آمریکایی ۱۰ بار در عراق و سه بار در سوریه هدف حمله قرار گرفته‌اند».

پنتاگون (وزارت دفاع ایالات متحده) سه‌شنبه شب به وقت تهران اعلام کرد که «از زمان حمله حماس، نیروهای آمریکایی ۱۰ بار در عراق و سه بار در سوریه هدف حمله قرار گرفته‌اند».

وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا تأکید کرد که «ما همچنان بر اهمیت حمایت از غیرنظامیان بی‌گناه فلسطینی و اسرائیلی در درگیری تأکید می‌کنیم».

وزارتخانه یادشده افزود: «سامانه‌های تاد و پاتریوت برای تقویت حفاظت از نیروهای آمریکایی در منطقه مستقر شده‌اند».

پنتاگون ادامه داد: «ما از مقامات باتجربه آمریکایی از جمله ژنرال گلن خواستیم به طرف اسرائیلی کمک کنند».