کد خبر: ۴۲۷۷۳۸
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۷
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۰۴۴

معاون وزارت بهداشت: حق الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون رسید

معاون آموزشی وزارت بهداشت، در نشست هم اندیشی، روسای انجمن ها و دبیران بوردهای تخصصی و فوق تخصصی را ظرفیت عظیم علمی کشور و مجموعه ای از افراد برجسته و دانشمند خواند. ​

ایلنا: معاون آموزشی وزارت بهداشت، در نشست هم اندیشی، روسای انجمن ها و دبیران بوردهای تخصصی و فوق تخصصی را ظرفیت عظیم علمی کشور و مجموعه ای از افراد برجسته و دانشمند خواند. ​

 

ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، با اشاره به فعالیت انجمن های علمی و بوردهای تخصصی و فوق تخصصی کشور گفت: در حال حاضر 200 انجمن علمی و حدود سه هزار عضو در بوردهای تخصصی و فوق تخصصی در وزارت بهداشت وجود دارد که ظرفیت علمی بی نظیری را تشکیل داده اند.

 

وی حضور و همکاری این جمع اندیشمند و افراد برجسته را مغتنم خواند و تصریح کرد: قطعا کمک و همراهی این دوستان در کنار فعالیت های وزارت بهداشت، می تواند تاثیر مثبتی بر تداوم اقدامات موثر در آینده داشته باشد. آنها می توانند در تمام حوزه های بهداشت، درمان، آموزش ، غذا و دارو ورود کنند و پیشنهادات سازنده خود را مطرح نمایند چرا که بهترین های علمی در کشور هستند.

 

باقری فرد، سپس به گزارشی از بوردها و انجمن های علمی اشاره کرد و گفت: برخی از مشکلات مطرح شده از سوی همکاران، در حیطه اختیارات وزارت بهداشت نیست. اما به سهم خود قدم هایی برای تغییرات برداشته ایم و البته همین تغییرات کوچک باعث جلب رضایت شده است.

 

معاون آموزشی وزارت بهداشت، برداشتن مالیات پلکانی و همچنین اصلاح حق الزحمه دستیاران تخصصی و فوق تخصصی را موجب افزایش انگیزه در افراد دانست و یادآور شد: دستیاری از امور دشوار و بسیار سخت است. پیش از شروع دولت، حق الزحمه دستیاران در حدود دو میلیون تومان بود که امسال این عدد به 15 میلیون تومان رسیده است. همچنین برای اولین بار با رایزنی سازمان برنامه و بودجه، توانستیم ردیف بودجه مستقل برای دستیاران قائل شویم و این هویت بخشی برای آنها ایجاد انگیزه کرده است. اصلاح دستمزدها، شامل تمامی دستیاران از قبیل پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی می شود.

 

وی اصلاح برخی مشکلات و فرآیندها را موجب افزایش مشارکت در آزمون های تخصصی و فوق تخصصی خواند و تاکید کرد: اگر به سمت اصلاح برخی از فرآیندها نمی رفتیم، قطعا کسی حاضر به مشارکت نمی شد.

 

به گزارش وبدا، معاون آموزشی وزارت بهداشت سپس به افزایش ظرفیت ورودی دانشجویان پزشکی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در شورای عالی انقلاب فرهنگی، کمیته ای با عنوان کمیته سلامت با حضور وزرای سابق و افراد برجسته تشکیل شده تا تصمیمات حوزه سلامت در آن بررسی و سپس نهایی شود. این مسئله می تواند در کاهش تصمیات غیر علمی در حوزه سلامت موثر باشد.