کد خبر: ۴۳۰۹۵۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۳۰

گنبد آهنین توانایی دفع حمله ایران را دارد؟/ روزنامه آمریکایی بررسی کرد

سامانه گنبد آهنین در برابر توان پهپادی و بالستیک ایران ضعیف است و رژیم صهیونیستی برای دفاع از خود در برابر قدرت موشکی ایران به کمک حامیان غربی‌اش نیاز دارد.

سامانه گنبد آهنین در برابر توان پهپادی و بالستیک ایران ضعیف است و رژیم صهیونیستی برای دفاع از خود در برابر قدرت موشکی ایران به کمک حامیان غربی‌اش نیاز دارد.
 رسانه آمریکایی با اشاره به نقاط ضعف سامانه پدافند هوایی گنبد آهنین در رژیم صهیونیستی، هشدار داد که این سامانه پدافندی اساساً برای مقابله با برخی از سلاح‌های ایران از جمله پهپادها و موشک‌های بالستیک طراحی نشده و در برابر آن‌ها به‌شدت آسیب‌پذیر است.

در گزارش وال‌استریت ژورنال آمده است: «ایران دارای پهپادها و موشک‌های بالستیکی است که سامانه گنبد آهنین برای متوقف کردن آن‌ها طراحی نشده است. همچنین حزب‌الله زرادخانه‌ای با ده‌ها هزار خمپاره، راکت و موشک‌های هدایت‌شونده دقیق دارد که می‌تواند دفاع (اسرائیل) را تحت فشار قرار دهد.»

به نقل از ایسنا رسانه آمریکایی در این گزارش یکی از بزرگ‌ترین نقاط ضعف سامانه‌های پدافندی رژیم اشغالگر را پهپادهای ایران و محور مقاومت دانست.

وال‌استریت ژورنال با اشاره به اینکه پهپادها در ارتفاع پایین پرواز کرده و می‌توانند از رادارهای سامانه‌های پدافندی اسرائیل پنهان شوند، به حمله پهپادی اخیر ارتش یمن به تل‌آویو اشاره کرد که در آن پس از اصابت پهپاد یمنی به تل‌آویو، یک صهیونیست کشته شد.

وال‌استریت ژورنال برای تأکید مضاعف بر ناتوانی سامانه پدافند هوایی رژیم صهیونیستی در برابر پهپادها، به پهپادهای تجسسی حزب‌الله اشاره کرد که در ماه‌های گذشته به‌راحتی در آسمان اراضی اشغالی پرواز کرده و با تصویربرداری از مراکز نظامی حساس رژیم اشغالگر، ضعف این سامانه‌ها را بیش‌ازپیش نمایان کرده‌اند.

سامانه گنبد آهنین رژیم صهیونیستی برای رهگیری موشک‌های کوتاه‌برد و محافظت از مناطق مسکونی در برابر حملات جنبش مقاومت فلسطین طراحی شده، اما توانایی‌های ایران و حزب‌الله لبنان فراتر از محدودیت‌های این سامانه است.

بر اساس این گزارش، باتوجه‌به نقاط ضعف موجود در سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی، «یک سامانه دیگر با مشارکت آمریکا طراحی شده که نیروی هوایی ایالات متحده، اسرائیل و دیگر دولت‌های منطقه را شامل شده و همچنین از توان راداری کشورهای همسایه اسرائیل بهره‌مند شده است».

وال‌استریت ژورنال نوشت وظیفه هماهنگی این سامانه‌ها بر عهده ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) است.