کد خبر: ۴۳۳۹۹۱
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۸۶

فرسودگی بیمارستان سوختگی تهران و کمبود ۲۰۰ تخت بیمارستانی

مؤسس انجمن سوختگی گفت: در تهران به هیچ عنوان بیمارستان سوختگی ساخته نشده است؛ تنها یک بیمارستان توحید بود که این بیمارستان نیز به علت مشکلات درمانی و استانداردهای نامناسب بسته شده است.

مؤسس انجمن سوختگی گفت: در تهران به هیچ عنوان بیمارستان سوختگی ساخته نشده است؛ تنها یک بیمارستان توحید بود که این بیمارستان نیز به علت مشکلات درمانی و استانداردهای نامناسب بسته شده است.
محمدجواد فاطمی رئیس بیمارستان سوانح سوختگی حضرت فاطمه (س) و مؤسس انجمن سوختگی در پاسخ به این سوال که تهران نیاز به چند بیمارستان برای سوانح سوختگی دارد؟ گفت: تنها بیمارستان برای سوانح سوختگی در تهران فقط بیمارستان مطهری است که به طور کامل دچار فرسودگی است و باید تخلیه و تعطیل شود.

وی ادامه داد: بیمارستان مطهری به هیچ عنوان ایمن نیست. قدمت این بیمارستان به ۶۰ سال می‌رد. در تهران به هیچ عنوان بیمارستان سوختگی ساخته نشده است؛ تنها یک بیمارستان توحید بود که این بیمارستان نیز به علت مشکلات درمانی و استاندارهای نامناسب بسته شده است.

رئیس بیمارستان سوانح سوختگی حضرت فاطمه (س) افزود: امروزه در بخش سوختگی یک بیمارستان یافت آباد وجود دارد که تنها ۲۰ تخت امکانات دارد. در این بیمارستان نیز تخت سوختگی بسیار اندک است.

تعداد بیمارستان‌های مورد نیاز تهران

فاطمی اظهار داشت: تعداد بیمارستان‌های سوختگی بر اساس جمعیت تعریف می‌شود و با توجه به جمعیت ۶۰ سال پیش تهران و جمعیت امروز ما برای تهران حداقل به ۲۰۰ تخت سوختگی نیازمند هستیم. زیرا همیشه حدود ۵۰ درصد تخت‌های بخش سوختگی برای حوادثی که به طور ناگهانی اعم از زلزله و آتش‌سوزی اتفاق می‌افتد باید خالی بگذاریم.

وی اذعان کرد: ما برای رفع این معضل هر ساله به تمام ارگان‌های دولتی این مشکل را بازگو می‌کنیم اما همچنان بدون اثر باقی مانده است.

بودجه چگونه تأمین می‌شود

فاطمی بیان کرد: هیچ بودجه‌ای به ما تعلق نمی‌گیرد. انجمن ققنوس به طور کامل کمک‌ها مردمی اداره شده و خیرین نیز به ما کمک می‌کنند.

ده مرده در ادامه مسئله بودجه خاطر نشان کرد: در بحث سوختگی مبلغ واحدی وجود ندارد. ما یک لیست از مبالغی را که خرج کرده‌ایم تهیه می‌کنیم و به مراجع ذی‌ربط می‌دهیم و آن‌ها پرداخت می‌کنند. منتها مشکلی که وجود دارد این است ما در طی مدت زمانی ۲ الی ۳ میلیارد خرج می‌کنیم؛ زمانی که این مبلغ باید در اختیار ما گذاشته شود اتفاق نمی‌افتد و خیلی دیرتر این مبلغ به ما برمی‌گردد.