کد خبر: ۴۳۵۶۴۵
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۴
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۲۴۴

تلاش گروه مالی پاسارگاد، حمایت از جوانان و فرصت‌سازی برای نخبگان است

رویداد دهمین سالگرد تأسیس شتاب‌دهنده تریگ‌آپ (شرکت اندیشمندان) با‌عنوان «امید با رسم شکل» هفته گذشته در ‌‌ساختمان مرکزی بانک پاسارگاد برگزار شد.

رویداد دهمین سالگرد تأسیس شتاب‌دهنده تریگ‌آپ (شرکت اندیشمندان) با‌عنوان «امید با رسم شکل» هفته گذشته در ‌‌ساختمان مرکزی بانک پاسارگاد برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی تریگ‌آپ، در این مراسم مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد درباره مسیر راه‌اندازی بانک و گروه مالی پاسارگاد صحبت کرد. دکتر قاسمی در بیاناتی به اصول توسعه کسب‌وکارها اشاره کرد و در این خصوص گفت: «حمایت از جوانان، جانشین‌پروری و ایجاد امید در تمام بخش‌های گروه‌ مالی پاسارگاد وجود دارد.» به گفته وی، «سرمایه‌گذاری برای آینده»، شعار هیأت‌مؤسس بانک پاسارگاد در زمان راه‌اندازی این بانک بوده است و همواره تلاش شده است تا برای ارتقای سطح دانش و پرورش نسل‌های جوان‌ گام‌هایی برداشته شود.

مدیرعامل بانک پاسارگاد هم‌چنین از این بانک به‌عنوان بانکی ملی یاد کرد و گفت: «گروه‌مالی پاسارگاد با اعتماد سهامدارانش توانسته مسیر رشد و توسعه را طی کند.» وی افزود: «بنده همیشه می‌گویم که بانک پاسارگاد بانک ملی نیست اما بانکی ملی است. بانکی که بیشتر مؤسسان آن دانشگاهیان بوده‌اند و فعالیت‌هایش منطبق با سیاست‌های اقتصاد ملی به ویژه اقتصاد مقاومتی است.»

تربیت مدیران جوان؛ فرهنگ سازمانی گروه مالی پاسارگاد

مدیرعامل بانک پاسارگاد در ادامه به مسئله تربیت مدیران اشاره کرد و گفت: «در بانک و گروه مالی پاسارگاد، بیشتر مدیران و همکاران، جوان هستند. در بانک یک یا دو رئیس‌ شعبه فرهیخته داریم که از آن‌ها به‌عنوان استاد رئیس شعبه یاد می‌کنیم. استاد رئیس‌ شعبه کسی است که مسئولیت تربیت مدیران آینده شعبه‌ها را برعهده دارد. در مدیریت ستادی هم به تعداد انگشت‌شمار افراد فرهیخته حضور دارند و بیشتر مسئولیت‌های مدیریتی برعهده جوانان است.»

دکتر قاسمی در ادامه توضیح داد که گروه مالی پاسارگاد در راستای اشتغال‌زایی و رواج فرهنگ نوآوری در کشور، مؤسسه رهیافت‌های نوآور برتر پاسارگاد را با هدایت دانشگاه خاتم راه‌اندازی کرده است. طبق گفته‌های مدیرعامل بانک پاسارگاد، این مؤسسه که با دانشگاه‌های دنیا در ارتباط بوده و از شرکت‌های دانش‌بنیان است، توانسته دست‌آوردهای ارزنده‌ای را در حوزه پژوهش و ارتقای سطح دانش جوانان به دست آورد. وی، در خصوص فعالیت‌های مؤسسه رهیافت‌های نوآور برتر پاسارگاد گفت: «ما به‌دنبال ارزش‌آفرینی از طریق نوآوری هستیم و به‌‌ همین خاطر است که با دانشگاه‌های ایران و جهان تعامل داریم. ما از طریق مؤسسه رهیافت به جذب پژوهشگران و نخبگان و اشتغال‌زایی آنان کمک کرده‌ایم.»

مدیرعامل بانک پاسارگاد در ادامه به شرکت فناپ به‌عنوان اولین استارتاپ ایرانی اشاره کرد و توضیح داد که فناپ از دل دغدغه‌‌ بانکداری متمرکز  در تاریخ ۲۴‌دی‌۱۳۸۴ با‌عنوان شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان تاسیس شده است. فناپ که با سرمایه‌گذاری گروه مالی پاسارگاد راه‌اندازی شده، توانسته نقش قابل توجه‌ای را در توسعه اقتصادی و متمرکزسازی خدمات بانکداری انجام دهد.

مدیرعامل بانک پاسارگاد در ادامه افزود: «گروه مالی‌ پاسارگاد تاکنون توانسته ۲۵۰ هزار نفر شغل ایجاد کند که از این میان، بیش از ۴ هزار نفر در بخش بانکی مشغول به کار هستند. داتین، فناپ و دیگر زیرمجموعه‌های گروه‌ مالی پاسارگاد تلاش کرده‌اند تا براساس سرمایه‌گذاری در خدمت اقتصاد ملی، اقداماتی را انجام دهند.»

دکتر مجید قاسمی در ادامه به کارآفرینان توصیه کرد در کارهایشان ثابت‌قدم بمانند و خسته و ناامید نشوند. او در این‌باره گفت: «توسعه، کار دشواری است اما مهم این است که خسته و ناامید نشوید. مداومت، در نهایت با پایداری همراه خواهد بود.» او فرهنگ سازمانی را یکی از مهم‌ترین ارکان موفقیت کسب‌وکارها به‌ویژه کسب‌وکارهای حوزه مالی عنوان کرد.

به گفته مجید قاسمی، گروه مالی پاسارگاد همواره تلاش کرده تا با ایجاد یک فرهنگ سازمانی مناسب، فرصت رشد و دیده‌شدن را برای جوان‌ترها فراهم کند، تا آن‌ها بتوانند ایده‌‌های نوآورانه‌شان را در سازمان مطرح کنند. انگیزه‌بخشی و حفظ امید در جوانان از دیگر مباحث مطرح‌شده از سوی مدیرعامل بانک پاسارگاد در رویداد ده‌سالگی شتاب‌دهنده تریگ‌آپ بود.