بازدید سرلشکر باقری از برنامه انسداد مرزهای شرقی و مسائل امنیتی و آموزشی مرتبط با نیروهای مسلح

سرلشکر محمد باقری در سفر به زاهدان، ضمن دیدار با واحدهای نیروهای مسلح، از ادامه روند انسداد مرزهای شرقی خبر داد و بر تقویت امنیت در منطقه تأکید کرد.
سرلشکر محمد باقری در سفر به زاهدان با ابراز خرسندی از حضور در سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: واحدهای فراوانی از نیروهای مسلح از ارتش، سپاه و فرماندهی انتظامی در این استان داریم و این منطقه از استانهای مورد تاکید و توجه ستاد کل نیروهای مسلح است.
، وی ادامه داد: یکی از اهداف اصلی این سفر سرکشی به واحدهای نیروهای مسلح، بررسی مسائل، موضوعات نیروهای مسلح و رسیدگی و حل مسائل آنهاست.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: موضوع انسداد مرز با جدیت در حال انجام است و مورد بازدید قرار خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: مسائل امنیتی و آموزشی مرتبط با نیروهای مسلح در این سفر مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
سرلشکر باقری خاطرنشان کرد: تیمهای فراوانی از ستادکل نیروهای مسلح آمدهاند و موضوعات را بررسی کردند و ما جمع بندی و تصمیم گیری اساسی را در این سفر خواهیم داشت.
سرلشکر باقری به منظور سرکشی به واحدهای نیروهای مسلح و بررسی مسائل و موضوعات نیروهای مسلح و رسیدگی و حل مسائل آنها و هچنین بازدید از طرح انسداد مرزهای شرقی در استان سیستان و بلوچستان حضور یافت.