کد خبر: ۴۳۸۰۲۳
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۹
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۲۹

تحلیل الجزیره از تنش‌ها بین ایران و اسرائیل؛ چه می‌شود؟

نشست رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی بدون هیچ بیانیه‌ای به اتمام رسید.

نشست رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی بدون هیچ بیانیه‌ای به اتمام رسید.
دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی بامداد چهارشنبه در کاخ سفید با یکدیگر دیدار کردند.

پیشتر پایگاه خبری «آکسیوس» گزارش کرد که هدف از این دیدار، بررسی راهکاری برای رسیدن به توافق آتش‌بس در غزه است.

طبق گزارش شبکه قطری «الجزیره» این دیدار که یک ساعت و ۵۰ دقیقه به طول انجامیده است، بدون صدور هیچ بیانیه یا توضیح رسمی از سوی طرفین پایان یافته است.
الجزیره نوشت: «این موضوع می‌تواند نشانه‌ای از عدم توافق بر مسائل مطرح‌شده در دیدار باشد.»

این شبکه قطری همچنین نوشت: «نتانیاهو پس از دیدار با ترامپ، بدون هرگونه اظهار نظری، کاخ سفید را ترک کرد.»

منابع عبری همچون «یدیعوت آحارونوت» نیز مدعی شدند که ترامپ در طول این دیدار، «فشار زیادی بر نتانیاهو وارد کرد تا به جنگ غزه پایان دهد.»

این نشریه اسرائیلی به نقل از یک منبع آگاه ادعا کرد: «ترامپ به نتانیاهو گفت که ما منحصراً در مورد غزه صحبت خواهیم کرد. ما باید این را حل کنیم. وضعیت غزه تاسف‌بار است.»