کد خبر: ۴۴۰۲۸۴
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۸۲۵

رونمایی «نوین تک» از سه محصول نوآورانه در الکامپ

در آخرین روز بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ، از سه محصول کلیدی «نوین تک» رونمایی خواهد شد.
رونمایی «نوین تک» از سه محصول نوآورانه در الکامپ

به گزارش روابط عمومی بانک اقتصادنوین، ساعت ۱۲ امروز ششم مهرماه ۱۴۰۴، در سالن ۷ نمایشگاه سه محصول مارکت پلیس نوین مارکت، کارگزاری رمزارزی نوین دکس و راهکار گردشگری تریپتو، برای مخاطبان معرفی می‌شود.

این محصولات که با سرمایه‌گذاری مستقیم «نوین تک» توسعه یافته‌اند، بر پایه فناوری‌های نوین بنا شده و هدفشان تحول در سبک زندگی روزمره کاربران است.

تسهیل معاملات دیجیتال در نوین مارکت و نوین دکس وایجاد فضای تجربی تعاملی پیشرفته در تریپتوازویژگی‌های این محصولات است.

این رونمایی، گامی مهم در جهت تقویت اکوسیستم استارتاپی ایران محسوب می‌شود و «نوین تک» را به عنوان شتاب‌دهنده پیشرو در حوزه فین‌تک و زندگی هوشمند برجسته‌تر می‌سازد.