کد خبر: ۴۴۱۳۲۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۱
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۷۴

شوک هاشمیان به پرسپولیس؛ تا ریال آخر قرارداد کوتاه نمی‌آید!

باشگاه پرسپولیس موظف به توافق با وحید هاشمیان است.

باشگاه پرسپولیس موظف به توافق با وحید هاشمیان است.

در حالی‌که تصور می‌شد پرونده مالی وحید هاشمیان با پرسپولیس خیلی زود جمع شود، اما اختلاف دو طرف وارد مرحله پیچیده‌تری شده است. طبق آنچه مطرح شده، باشگاه پرسپولیس اعلام کرده تنها حاضر است کمی بیش از ۵۰ درصد از مبلغ قرارداد او را پرداخت کند؛ تصمیمی که با مخالفت جدی هاشمیان روبه‌رو شده است. سرمربی سابق پرسپولیس تأکید دارد که طبق قرارداد باید تمام مطالباتش پرداخت شود و حاضر نیست با عددی کمتر از توافق اولیه کنار بیاید.

از سوی دیگر مدیران باشگاه معتقدند با توجه به شرایط مالی و بودجه محدود، پرداخت کامل قرارداد امکان‌پذیر نیست. همین اختلاف باعث شده گفت‌وگوهای چند روز اخیر نتیجه‌ای نداشته باشد و روند رسیدن به توافق متوقف شود. فعلاً نه باشگاه قصد عقب‌نشینی دارد و نه هاشمیان حاضر به کوتاه آمدن است. به همین دلیل، اگر اتفاق جدیدی رخ ندهد، این اختلاف ساده می‌تواند تبدیل به یک پرونده حقوقی تمام‌عیار شود.

 

موضوعی که نه برای باشگاه خوشایند است و نه برای مربی‌ای که قبلاً روی نیمکت تیم نشسته بود. البته در این مورد حق با هاشمیان است و مدیران پرسپولیس مجبورند با او توافق کنند و کل مبلغ قرارداد وحید را پرداخت کنند چون دست به اخراج او زدند. اگر کار به شکایت هم برسد، حق با هاشمیان خواهد بود و پرسپولیس موظف به پرداخت طلب او خواهد بود و جریمه می شود.