میوهای سرشار از پتاسیم و پروتئین
محمد آذرفر متخصص تغذیه در خصوص خواص «آواکادو» توضیح داد: هر «آووکادو» حدودا ۴ گرم پروتئین دارد به طوری که همه ۱۸ اسید آمینه ضروری را میتوان در این میوه یافت.

متخصص تغذیه با بیان اینکه هر وقت صحبت از پتاسیم میشود، همه موز را به عنوان منبعی برای پتاسیم نام میبرند تصریح کرد: پتاسیم موجود در آووکادو حتی از موز هم بیشتر است. یک «آووکادو» متوسط دارای ۹۷۵ میلیگرم پتاسیم است. برای حفظ سلامت کلیه، فشار خون و سلامت عضلات، وجود پتاسیم ضروری است.
آذرفر افزود: «آووکادوها» یکی از سالمترین محصولات طبیعی هستند، چرا که در صورت استفاده از آفتکشها نیز این میوه به دلیل پوشش سختی که دارد، آلوده نمیشود؛ «آووکادوها» دارای چربیهای سالم هستند و طعم مطلوبی دارند. میتوان از آنها در تهیه ساندویچها، سالادها و… استفاده کرد.