کد خبر: ۴۰۹۱۲۸
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۵
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۶۸

واکنش دستیار رئیس‌جمهور به پیشنهاد منع ارائه‌ خدمات اجتماعی به افراد بدون حجاب‌: مغایر اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی است / نمی‌توان‌ هنجارشکنی‌ را با تصمیمات غیرقانونی و غیراسلامی مهار کرد

سکینه سادات پاد دستیار رئیس‌جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی، منع ارائه خدمات‌ اجتماعی را مغایر اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی و خلاف عدالت و مصداق بارز کار بی‌قاعده‌ دانست.
واکنش دستیار رئیس‌جمهور به پیشنهاد منع ارائه‌ خدمات اجتماعی به افراد بدون حجاب‌: مغایر اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی است / نمی‌توان‌ هنجارشکنی‌ را با تصمیمات غیرقانونی و غیراسلامی مهار کرد
دستیار رئیس‌جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی، منع ارائه خدمات‌ اجتماعی را مغایر اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی و خلاف عدالت و مصداق بارز کار بی‌قاعده‌ دانست.

«سکینه سادات پاد» در واکنش به پیشنهاد مطرح شده برای منع ارائه‌ خدمات اجتماعی به افراد بدون حجاب‌، تصریح کرد: منع خدمات‌ اجتماعی، مغایر اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی، خلاف عدالت و مصداق بارز کار بی‌قاعده‌ است.

وی در ادامه بدون اشاره به مصادیق اقدامات هنجارشکنانه متذکر شده است: نمی‌توان‌ هنجارشکنی‌ را با تصمیمات غیر قانونی، غیر اسلامی و غیر عقلانی‌ مهار کرد.

او با تأکید بر این‌که همه بدون استثناء باید به قانون تمکین کنند، خاطز نشان کرد: برنامه‌های قاعده‌مند و شنیدن سخن قانون‌گریزان‌ از عناصر عقلانیت‌ مدیریت علوی است.

captcha