کد خبر: ۴۱۵۹۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۴
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۵۷
در گفت‌وگو با امیرعبداللهیان؛

وزیر خارجه قطر: طی هفته آینده کلیه روندهای مرتبط با انتقال اموال ایران به بانک های دوحه به اتمام می رسد

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران و شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، درخصوص موضوعات مورد علاقه دو کشور به تبادل نظر پرداختند. شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز در این گفتگوی تلفنی با ابراز خرسندی از روند تحولات شکل گرفته و پیشرفت‌های انجام شده در زمینه برخی موضوعات مرتبط با جمهوری اسلامی ایران و طرفهای ثالث، از نهایی شدن و اتمام کلیه روندهای مرتبط با انتقال اموال جمهوری اسلامی ایران به بانک های قطری طی هفته آینده خبر داد.
وزیر خارجه قطر: طی هفته آینده کلیه روندهای مرتبط با انتقال اموال ایران به بانک های دوحه به اتمام می رسد
امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران و شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، درخصوص موضوعات مورد علاقه دو کشور به تبادل نظر پرداختند.

به گزارش «تیک»؛ وزیر امور خارجه ایران در این ارتباط تلفنی از نقش سازنده دولت قطر در زمینه  پیگیری های مرتبط با آزادسازی اموال جمهوری اسلامی ایران از کره جنوبی و آزادی زندانیان قدردانی کرد.

شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز در این گفتگوی تلفنی با ابراز خرسندی از روند تحولات شکل گرفته و پیشرفت‌های انجام شده در زمینه برخی موضوعات مرتبط با جمهوری اسلامی ایران و طرفهای ثالث، از نهایی شدن و اتمام کلیه روندهای مرتبط با انتقال اموال جمهوری اسلامی ایران به بانک های قطری طی هفته آینده خبر داد.

در ادامه این گفتگو آمادگی طرفین در خصوص تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا ، در روز مورد توافق و با نقش آفرینی دولت قطر مورد تاکید قرار گرفت.

وزرای امور خارجه دو کشور در این تبادل نظری تلفنی بر تداوم و استمرار مشورت‌های فی‌مابین در زمینه های مورد علاقه تاکید کردند.
captcha